2023 Ağustos ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı

Amh değerinde bir sıkıntı çıkmadı progesteron düşük çıktı. Cts günü kan testi yaptiracagim.Allah hepimizin yavrularini kucaklarina almak nasip etsin
Doktorun progesteron seviyene iğne ile müdahale edebiliyor ilk transferimde hamile kalmıştım düşük tehlikesi vardı progesteron değerim iyi olmasına rağmen hap ile birlikte 2 güne bir iğneye geçirmişti. Gerek duyduğunda doktorunuz iğne ile takviye yapacaktır. İnşaAllah kalpleri Allah görüyor burada kaç kişi var benim gittiğim merkez özel olmasına rağmen tıklım tıklım o kadar çok var ki umutla bekleyen. Rabbim emeklerimizin karşılığını versin ♥️

Link attım ama sanırım yasak link atmak msjım gösterilmedi.google a dr selçuk gebelik hesaplama yazın iik çıkan linkte transfer tarihini ve kaçıncı gün embriyo olduğunu giriyorsunuz kaç haftalık olduğunu söylüyor
Saol canim onu bende gordum gebelik programı indirirsem bebeğin günlük gelişimini de görebilirim.

Kızlar ben pazartesi opu olmuştum. Az önce hastaneden aradılar 4.kalite olduğunu ve iyi olduğunu söylediler iki embriyo da bölünmüş ve yarın transfer için çağırdılar. Beşinci gün olmaması sizce sorun mu? İki embriyo oldugu için doktorum yarın transfer için uygun görmüş yani beşe bekletmek risk mi sizce transferimi olayım mı yoksa beşinci güne gitmesi için beklemeli miyim?
Doktoruna güven bence canım belki beşe gitmeyeceğini düşünmüştür

Kızlar doktorum ısrar ettiği için bugün sabah kan verdim. Beta hcg değerim 110 çıktı. Doktorum iyi olduğunu söyledi 8. gün için. Allah’ın izniyle bu defa her şey yolunda gidiyor. Çok şükür 🤲🤲🤲
Çok şükürrr canımm okuyorum gördükçe dua ediyorum
Rabbim kolaylık versin meleğin sımsıkı tutunsun sana♥️♥️🤲🏻🤲🏻

Çok şükürrr canımm okuyorum gördükçe dua ediyorum
Rabbim kolaylık versin meleğin sımsıkı tutunsun sana♥️♥️🤲🏻🤲🏻
Amin canım benim. İdrarda kaç gündür pozitifi gördüm ama kan vermeye korktuğum için gitmek istemiyordum. Dizlerim titredi sonuca bakarken. Çok şükür yolunda her şey. Allah razı olsun. Rabbim sana da hayırlı, sağlıklı evlatlar versin. Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün kucağını boş bırakmasın.

Canım tebrikler doktorunun dediği test gününde kan ver canım bence öncesinde strese girmemiş olursun ben de idrarda öğrendim doktorun dediği gün kan verdim 483 çıktı çok şükür bebeğin seninle🥰🌺🙏🧿
Canım doktorum 10. gün demişti ama idrarda 5. günden beri koyulaşan pozitifi alınca bugün kan vermem için çok ısrar etti. Benim durumumu okudun mu bilmiyorum çok düşüğüm var. Doktorum dedi değerine bakalım ki eğer gerekliyse ilaç dozunu ayarlayalım şimdiden. Değerim 110 çıktı. Çok iyi dedi doktorum. Allah ın izniyle sağlıklı yükselir inşallah 🤲🤲🤲

Umarım normaldir ya valla artık her şeyden korkar olduk bi güzel haberleri alsaydık 🙏🏻
Beklemek çok zormuş bi de lekelenme olması daha da korkutucu. İnşallah güzel haber alırız da hepsine değer ya 🙏🏼 tahlil gününüz ne zaman sizin?

Kızlar cumartesi transfer oldum gece yatmadan bel ağrısı başladı şimdi de uykumdan uyandım kasık ağrısı ve bel ağrısı var offf normal mi ya korkuyorum
Canım hemşire bana kasık ya da bel ağrılarım olabileceğini, endişe edilecek bir durum olmadığını söyledi. Bende dün transfer oldun ve gece sol kasığımda uykumdan uyandıracak bir ağrıyla sıçradım. Hiç de endişe etmedim sen de rahat ol bence 🤗

Amin canım benim. İdrarda kaç gündür pozitifi gördüm ama kan vermeye korktuğum için gitmek istemiyordum. Dizlerim titredi sonuca bakarken. Çok şükür yolunda her şey. Allah razı olsun. Rabbim sana da hayırlı, sağlıklı evlatlar versin. Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün kucağını boş bırakmasın.
Aminnn canım benim Allah razı olsun kat kat artarak devam etsinnn🙏🏻🌺🩷

Eki Görüntüle 3287342
Kızlar bugün transferin 8. günü. Transferin 5. gününden itibaren erken gebelik testi yapıyordum. Pozitifi ilk öyle görmüştüm. Dünden beri de bu kaset testlerden kullanıyorum. Dün yani 7. gün ikinci çizgi çok çok silikti bugün yaptığım testte biraz daha belirginleşti. Bugün ya da cuma günü kan vermeye gidebilirim, henüz karar vermedim. Kanda iki günde bir değer takip etmek bana stresli geliyor çok o stresleri yaşadığım için. Bakalım ne zaman kan verirsem sonucu paylaşırım sizlerle. Hepinizin güzel haberlerini bekliyorum
Ayyy canımm gözünüz aydınnn 🥰 Sağlıkla ilerlesin inşaallah 💕

X