Önce ki kanı ne zaman verdin değer neydi ve yarın kaçıncı günün canımInsallah ne zaman gutcem acaba doktora yarın kan vercem hala tup bebek doktoruyla ırtıbattayım onla devam edemıcem baska sehırdeyıö bakalım nolcak :)
Doktor randevu verdi canım ikinci kan testimden sonra kese görülebilir cumartesi sabahtan gelebilirsin dedi. Uygulamaya göre 4+6 günlük olucak doğruysa eğerKese gormeye gıtmeyı neye gore karar verıyorsunuz ben ne zaman gıtmelıyım acaba :)
Yarın 14. Gunum 12. Gun 265 ti 4.gun embrıyosu cıftÖnce ki kanı ne zaman verdin değer neydi ve yarın kaçıncı günün canım
Tesekkurler benım haftaya anca olur o zaman cok heycanlı:)Benim doktorum cuma cumartesi günü gelebilirsin kese görünür dedi beta yaklaşık 5000i geçmiş oluyor 4+6 5+0 haftalık oluyor internet hesaplamama göre
Ayyy canımm Allah hepimizi mutlu edecek sonuçlarla karşılaştırsınHayırlısı olsun canım beraber beklicez bende bugün transfer oldum işallah güzel haberlerle geliriz
Benim ve uygulamanın hesabına göre 4+6 oluyorum cumartesi canım. Cuma gecesi 246 beta dün sabah 922 beta idi çok güzel artış olmuş dedi drcumartesi kaç haftalık oluyorsunuz betanız kaç şu an
Günümüz aynı canım o zaman seninle 2 Ağustos transfer. Benim sadece 5. Gün embriyosu tek. Sağlıkla büyüsünler ilerlesin inşallah sonucunu merakla bekliyorumYarın 14. Gunum 12. Gun 265 ti 4.gun embrıyosu cıft
Ayy senin sürecin de çok heyecanlıymış, arka arkaya transferlertransferden geldim kızlar 1 tane 3. Gün embriyosu koyduk Perşembe günüde 2 adet 5. Gün koyucaz kısmet olursa ilerlerse dualarınızı bekliyorum
Ay o zaman ben de pazartesıye mı alaam randevuGünümüz aynı canım o zaman seninle 2 Ağustos transfer. Benim sadece 5. Gün embriyosu tek. Sağlıkla büyüsünler ilerlesin inşallah sonucunu merakla bekliyorum
Benımkı dusuk o zaman sızınkıne goreBenim ve uygulamanın hesabına göre 4+6 oluyorum cumartesi canım. Cuma gecesi 246 beta dün sabah 922 beta idi çok güzel artış olmuş dedi dr
Değer kaçtı bilmiyorum kiAy masallah darısı basımıza kalp e kadar kalbım gıdecek deger kacken gördünuz keseyı acaba:)
Kan sonucuna göre transfer olduğun yer bence yarın söyler artık sana canımAy o zaman ben de pazartesıye mı alaam randevu
Ayni gun transfer olmustum ve ayni gun kaset teste ogrenmistik seninle bende persembe gunu gordum keseleri ikizleri banada 1 hafta 10 gune kalp atisi icin gelebilirsin demisti cuma gidicem bakalim. 8 gun oluyor banada yerleri iyi dedi keselerde iyi dedi ama insan sabirsizlaniyorBiz cumartesi günü keseyi gördük teyzeleri
Doktorum hiçbir sorun yok çok şükür tutunmuş bebeğin kesesinin şekli de gayet güzel dedi elhamdülillah darısı tüüüm bekleyenlerin başına
10 gün sonra kalp atışı için çağırdı 10 gün nasıl geçecek bilmem
Öyle düşünme herkesin farklı çıkar canım. Artış olarak bakıldığında gayet sağlıklı görünüyor maşallahBenımkı dusuk o zaman sızınkıne goreama ben oncesınde de verdim 36 88 dıye gitti sonra 2 bucuk gın sonra 265 çıktı
oyy maşAllah , neleri bekledik bunlar güzel beklemeler varlığının oluşu bile içimi kıpır kıpır ediyorrAyni gun transfer olmustum ve ayni gun kaset teste ogrenmistik seninle bende persembe gunu gordum keseleri ikizleri banada 1 hafta 10 gune kalp atisi icin gelebilirsin demisti cuma gidicem bakalim. 8 gun oluyor banada yerleri iyi dedi keselerde iyi dedi ama insan sabirsizlaniyor
Insallah sonumuz hayrolsun aminÖyle düşünme herkesin farklı çıkar canım. Artış olarak bakıldığında gayet sağlıklı görünüyor maşallah
3.gün embriyosu için erken canım kalbini karartma modunu düşürmeKızlar ya ben de bugün dayanamadım erken gebelik testi aldım negatif çıktı. Sizce erken mi yaptım 3. Gün embriyosuydu 6. Gün bugun transferin.
hiç bilmiyorum o ne demekmiş acabaKızlar dondurulmuş ve genetiği uygun 1 embriyom var adet oldum bu ay uygun görülürse transfer yapilacak ama doktor hormonlu mu hormonsuz mu yapayım dedi bilmiyorum dedim.. siz ikisi arasındaki farkı biliyor musunuz? Hormonlu transfer nedir neler yapmam gerekecek yan etkileri var mıdır?
Bende cuma günü 4+6 oluyorum bugün beta 1714 geldi inşallah her şey yolundadır keselerimizi görürüz güzelceBenim ve uygulamanın hesabına göre 4+6 oluyorum cumartesi canım. Cuma gecesi 246 beta dün sabah 922 beta idi çok güzel artış olmuş dedi dr
bende ilk kez böyle bir şey duydumAa ilk defa duydum bunu. Neden hepsini tek seferde transfer etmiyorlar