2023 Ağustos ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı

Kese gormeye gıtmeyı neye gore karar verıyorsunuz ben ne zaman gıtmelıyım acaba :)
Doktor randevu verdi canım ikinci kan testimden sonra kese görülebilir cumartesi sabahtan gelebilirsin dedi. Uygulamaya göre 4+6 günlük olucak doğruysa eğer

Benim doktorum cuma cumartesi günü gelebilirsin kese görünür dedi beta yaklaşık 5000i geçmiş oluyor 4+6 5+0 haftalık oluyor internet hesaplamama göre
Tesekkurler benım haftaya anca olur o zaman cok heycanlı:)

Benim ve uygulamanın hesabına göre 4+6 oluyorum cumartesi canım. Cuma gecesi 246 beta dün sabah 922 beta idi çok güzel artış olmuş dedi dr
Benımkı dusuk o zaman sızınkıne gore ama ben oncesınde de verdim 36 88 dıye gitti sonra 2 bucuk gın sonra 265 çıktı

Ayni gun transfer olmustum ve ayni gun kaset teste ogrenmistik seninle bende persembe gunu gordum keseleri ikizleri banada 1 hafta 10 gune kalp atisi icin gelebilirsin demisti cuma gidicem bakalim. 8 gun oluyor banada yerleri iyi dedi keselerde iyi dedi ama insan sabirsizlaniyor

oyy maşAllah , neleri bekledik bunlar güzel beklemeler varlığının oluşu bile içimi kıpır kıpır ediyorr

hiç bilmiyorum o ne demekmiş acaba

Benim ve uygulamanın hesabına göre 4+6 oluyorum cumartesi canım. Cuma gecesi 246 beta dün sabah 922 beta idi çok güzel artış olmuş dedi dr
Bende cuma günü 4+6 oluyorum bugün beta 1714 geldi inşallah her şey yolundadır keselerimizi görürüz güzelce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…