2023 Ağustos ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı

Biz cumartesi günü keseyi gördük teyzeleri
Doktorum hiçbir sorun yok çok şükür tutunmuş bebeğin kesesinin şekli de gayet güzel dedi elhamdülillah darısı tüüüm bekleyenlerin başına♥️
10 gün sonra kalp atışı için çağırdı 10 gün nasıl geçecek bilmem 🙈🙈🙈
Maşallah hayırlı sağlıklı bebişlerimiz olsun inşallah bizde ctesi kese görmeye gideceğiz 🥰

Arkadaşlar selam herkese. 7 agustos günü taze 5.gün embriyosu transferi oldum bende. Yarın 9.günüm kan vericem. Evde yaptığım test negatif çıktı. Evdeki negatif olup kanda pozitif gören var mı aranız da. Bir de mens olacakmışım gibi bir karın ağrısı var bu belirtileri yaşayan var mı aranızda.
Ben de ayni gun transfer oldum.bence test icin acele etme.haftasonunu bekle.o idrar testleri ilaclardan dolayi yanlis çıkabilir

Arkadaşlar selam herkese. 7 agustos günü taze 5.gün embriyosu transferi oldum bende. Yarın 9.günüm kan vericem. Evde yaptığım test negatif çıktı. Evdeki negatif olup kanda pozitif gören var mı aranız da. Bir de mens olacakmışım gibi bir karın ağrısı var bu belirtileri yaşayan var mı aranızda.
Opunun hemen ardından taze transfer mi oldunuz kaç yumurta toplanmıştı

Bende 7 ağustosta transfer oldum ve dün gece karın ağrım başladı adet sancısı gibi hissettim.Ben perşembe günü evde test yapacağım yani tam 10.gün oluyor.Ondan önce hiç yapmadım korkumdan.

Tüp bebekte hamilelik haftası hesaplama aşağıdaki şekilde yapılmaktadır.

• 3.gün embriyosu transferi için = Embriyo transfer günü ile hesaplama yapılan güne kadar geçen zamana 17 gün ilave edilmektedir.
  • 5.gün embriyosu transferi için = Embriyo transfer günü ile hesaplama yapılan güne kadar geçen zamana 19 gün ilave edilmektedir
Bu bılgı ne kadar dogrudur acaba ben kac haftalığım nasıl hesaplarım?
Son adetten tarihinden sayılıyor sanırım canım. Hamilelik programı indirdim orda öyle sayıyor dr gittiğimizde netleşir

Son adetten tarihinden sayılıyor sanırım canım. Hamilelik programı indirdim orda öyle sayıyor dr gittiğimizde netleşir
Insallah ne zaman gutcem acaba doktora yarın kan vercem hala tup bebek doktoruyla ırtıbattayım onla devam edemıcem baska sehırdeyıö bakalım nolcak :)

Kese gormeye gıtmeyı neye gore karar verıyorsunuz ben ne zaman gıtmelıyım acaba :)
Benim doktorum cuma cumartesi günü gelebilirsin kese görünür dedi beta yaklaşık 5000i geçmiş oluyor 4+6 5+0 haftalık oluyor internet hesaplamama göre

X