- 11 Temmuz 2022
- 223
- 1
- 32
Amin inşallah mesafe olduğu için görüşmeye gitmek ccok zor oluyor eşimde kabul etmiyor telefonla vs fiyat verilmiyor çok daraldim cokdiğer özel yerler için bir ön görüşme yapabilirsinz ücret ne kadar vs. hakkınzda hyaırlısı olsun
Aaa ne güzelYaa benim de dün transferim oldu senle aynı günben de hassas olmaya çalışıyorum.
Sanki bi yere eğilince bebişim gidivercek sanıyorum ama tabi öle bişey asla yoookksen yinede dikkat et. Ben bugün evde küçük küçük yürüyüş yapıyorum 2 3 gün sonrada akşamları yavaş yavaş dışarı yürüyüşe çıkmayı düşünüyorum. Ama ev işi hiç yapmiyorum.
Transferin 6. Günü bugün bekliyoruz sabırsızlıkla. Allah hepimizin yardımcısı olsun ua çok zor süreçlerDesteğiniz için teşekkür ederim sürekli ağlama modundayım ilaçlar hormonlar darma duman etti beni inşallah hayallerimize kavuşalım inşallah allahım bize de sağlıkla nasip etsinkaçıncı günü transferinizin, inşallah cok güzel haberler verin bize
Çok teşekkür ederimÇok erken canım 5.gun embriyo bir haftada anca silik çıkıyor üç dört gün sonra tekrarla bence..
Çok teşekkür ederim. Evet haklısın test yapmamak lazım da dayanabilmek mümkün değil. Ya insallah Allah çabalarımızı karşılıksız bırakmasınArkadaşım erken yapmışsın gibime geldi bence 3. Gün embriosu en erken 8. Günde netleşir 5. Günde 6. 7. Günde gibime geldiki doktorumun söylediği test tarihine kadar sakın test yapmayın bekleyin kaset test kesinlikle yapmayın dedi düşünün ama Nasip tabi kesin bişey diyememekle birlikte stres yapmamaya çalışıp olumlu düşünmenizi tavsiye ederim umarım sürpriz olarak pozitife döner ama benimde kesin bişey sölemem mümkün değil ALLAH biliyor
ben de bugün bu konuları çok araştırdım. Benim 6. Günü 3-5 parça bir şey almıştım marketten toplasan 2.5 kilo falan eşim kızdı ağır diye içime de kurt düşürdü sonra da evde yemek yaparken yere oturdum dolaptan biseyler çıkardım aklım takıldı ya bir sürü araştırdım. Doktorların dediği 2-3 günden sonra normal hayatınıza dönün çok ağır işler yapmadığınız sürece hiç bir sıkıntı olmaz tutunacağı varsa zaten tutunur sizin yukarı uzanmanız eğilmeniz kalkmanız bunu etkilemez diyor. Bizler işte çok uğraş verdiğimiz için hasretimiz de çok olduğu için stres yapıyoruz en doğrusu rahat olmak elimizden geldiğince.Yaa benim de dün transferim oldu senle aynı günben de hassas olmaya çalışıyorum.
Sanki bi yere eğilince bebişim gidivercek sanıyorum ama tabi öle bişey asla yoookksen yinede dikkat et. Ben bugün evde küçük küçük yürüyüş yapıyorum 2 3 gün sonrada akşamları yavaş yavaş dışarı yürüyüşe çıkmayı düşünüyorum. Ama ev işi hiç yapmiyorum.
Kaçıncı gününüz bugün? İnşallah tutunmuştur.. benim de 1 embriyom var 3. Gün.ben de bugün bu konuları çok araştırdım. Benim 6. Günü 3-5 parça bir şey almıştım marketten toplasan 2.5 kilo falan eşim kızdı ağır diye içime de kurt düşürdü sonra da evde yemek yaparken yere oturdum dolaptan biseyler çıkardım aklım takıldı ya bir sürü araştırdım. Doktorların dediği 2-3 günden sonra normal hayatınıza dönün çok ağır işler yapmadığınız sürece hiç bir sıkıntı olmaz tutunacağı varsa zaten tutunur sizin yukarı uzanmanız eğilmeniz kalkmanız bunu etkilemez diyor. Bizler işte çok uğraş verdiğimiz için hasretimiz de çok olduğu için stres yapıyoruz en doğrusu rahat olmak elimizden geldiğince.
Amiin canım inşallahTransferin 6. Günü bugün bekliyoruz sabırsızlıkla. Allah hepimizin yardımcısı olsun ua çok zor süreçlerinsallah çabalarımız sonuç verir
Aynen öle biz stres yapıyoruz ama yinede içimizin rahat olması için bence pek iş yapmamakta fayda var onun dışında bu süreci düşünmemek için kendimizi mutlu eden şeyleri yapalım alışveriş olabilir, deniz kenarı ya da yeşillik yerlerde oturup vakkit geçirmek, gün batımını izlemek vs gibiben de bugün bu konuları çok araştırdım. Benim 6. Günü 3-5 parça bir şey almıştım marketten toplasan 2.5 kilo falan eşim kızdı ağır diye içime de kurt düşürdü sonra da evde yemek yaparken yere oturdum dolaptan biseyler çıkardım aklım takıldı ya bir sürü araştırdım. Doktorların dediği 2-3 günden sonra normal hayatınıza dönün çok ağır işler yapmadığınız sürece hiç bir sıkıntı olmaz tutunacağı varsa zaten tutunur sizin yukarı uzanmanız eğilmeniz kalkmanız bunu etkilemez diyor. Bizler işte çok uğraş verdiğimiz için hasretimiz de çok olduğu için stres yapıyoruz en doğrusu rahat olmak elimizden geldiğince.
İnsallah ya hepimiz güzel haberi alırız umarımKaçıncı gününüz bugün? İnşallah tutunmuştur.. benim de 1 embriyom var 3. Gün.
Sizin de benim gibi 2 yumurta varmış. 1 kalmış sanırım.İnsallah ya hepimiz güzel haberi alırız umarım6. Günüm bugün. 3. Gün embriyosu.
Maşallah endişelenme bol bol dinlen canımŞuan pozitif zaten canım 135 çıktı bu akşam kan testi
Yok benim 3 yumurta toplandı sadece 1 tanesi dolu çıktı diğerleri bostu. O da çok şükür döllendi. İnsallah tutunmuştur da savaşçı embriyom biriciğimSizin de benim gibi 2 yumurta varmış. 1 kalmış sanırım.
Ben bugün küçük çaplı temizlik bile yaptım evde canım yemek işi bugün eşimde bolca su ve ilaçlar saatinde sen nasılsınnnAmin canim haberleşelim seninle tamam mi
Bende canakkaledeyimMerhaba bende Çanakkale'deyim özelden konusabilirmiyiz
Tabii size özelden yazdımMerhaba bende Çanakkale'deyim merkez ve Dr arayisindayim özelden konuşabilir miyiz?
Oyyy maşallah ya çok sevindim benim her gün kan verip değere baktırasım var ya heyecandanCanim benim betam cıkmiş 1347 olmuş degerim. cumartesi 487 ydi hizli artan bişey bu demekki bakalim bana kese için hangi günü vercek doktorum
Amin inşallah canım. Sperm kalitesi idi bizim sıkıntımız ilk iki deneme de aret hocada idi olumsuz. 3. De Rahime çizik atıldı ve ben hacamat yaptırdım bunların etkisi var mıdır bilmiyorum ama pozitif gördüm şükür. Memnunluğa gelince takip dr Çanakkale’de zaten sadece transfer ile aret hoca ilgilendi çok güler yüzlü insanı rahatlatan bir kişiliği vardı sağolsunhayırlısı olsun inşalalh sağlıkla güzellikler kucağınıza alırsnız
aret bey demi tedavi oldunuz bizimde aklımızda aret bey varda nsıl memnunmusunz