Evet canım bende transfer gününden beri kullanıyorum gerekli görüldüğünde doğuma bir hafta kalana kadar kullanılıyormuş. Her akşam 2 tane 21.30 da yapıyorumKızlar , doktorum kan sulandırıcı iğneye başladı oksapar adında kullananlar var mı ?
Kalp atışını duyana kadar kan sulandırıcı iğne kullanalım sonra duruma göre hapa geçeriz dedi
Bende 3 günde bir fincan içiyorum canım günde 200 ml kadar içilebilirmiş netten öyle okudum ben ama içmiyorum ne kadar az o kadar iyi ilk zamanlarGebeler selam
kahve tüketimini nasıl yapıyorsunuz ben 2 günde 1 içiyorum doktorum günde 1 bardak içebilirsin demişti
Aaa canım hatırladım seni yumurta toplamada konuşmuştuk bende cumartesi günü transfer oldum hadi bakalım aynı zamanlarda öğrencez inşallah pozitifi görürüzSelam kızlar,
Bende bugün transfer oldumÇok heyecanlıydı, şimdi dinleniyorun evde ama şu 10 gün nasıl geçer yafuuuu
Canım ben transfere hazırlık için 5 gün önceden Oksapar iğne vurulmaya başladım ve doktor tamam diyene kadar da devam edeceğim. Bir de kanama vs olursa keseriz iğneyi dedi hemşire.Bebeğe kan akışı sağlansın diye vuruluyormuş.Kızlar , doktorum kan sulandırıcı iğneye başladı oksapar adında kullananlar var mı ?
Kalp atışını duyana kadar kan sulandırıcı iğne kullanalım sonra duruma göre hapa geçeriz dedi
Ayyy evet kuzumAaa canım hatırladım seni yumurta toplamada konuşmuştuk bende cumartesi günü transfer oldum hadi bakalım aynı zamanlarda öğrencez inşallah pozitifi görürüz
Canım hemşire bana kanamalar olabileceğini, endişe etmemem gerektiğini söyledi bugün. Kan sulandırıcı iğne ilaçlar vs yüzünden ufacık bir kılcal damar kanaması bile fazlaca kanama yapabiliyormuş. Endişelenmene gerek yok, olursa ilaçların bazılarını keseriz dedi.Kızlar kahverengi lekelenmem oldu bugün 7. Günüm
Merhaba transfer dahil mi 7.gününüz hangi gün oldunuzKızlar kahverengi lekelenmem oldu bugün 7. Günüm
Benim lekelenmem kırmızıya dönmüş, hatta adet gibi günlerce devam etmişti. Ama hamileliğim sağlıklı devam etti, yavrum nerdeyse 4 yaşında. Rahim içinde kanamalar olabiliyor, bebekten uzaktaysa ve diniyorsa illa düşükle sonuçlanmıyor. Rahimde kasılma olmasın diye magnezyum kullanmıştım progestan ve estrofeme ek olarak. Coraspini kesmiştim ama. Bir de bol bol yatmıştım. Bu sefer de öyle bir şey olur diye korkuyorum yine de, haftalarım korkuyla geçmişti.peçeteye silince geliyor iç çamaşırıma da bir iki ufak leke şeklinde. Hafif de kasık ağrım var. Hiç yaşamadım böyle bişeyi ilk transferim kimyasalla sonuçlanmıştı onda görmedim böyle lekelenme. Hayırlısı artık
Çok değil 8 yumurta toplanmış ama yinede arada oluyor. Normal demekkiÇok normal kça tane yumurtanın toplandı sizin
Yumurta sayısı çok olunca ağrı da fazla oluyormuş diyolar
Benm 25 tane yumurta toplandı 5 6 gün şişkinlik ve ağrı çok fazlaydı ve sonrasında geçti çok şükür
8 yumurta toplanmış bugün aradılar sadece 5 tanesi dollendiBen de dün opu oldum kasık ağrısı normal dedi doktorum. Regl ağrısı gibi ara ara oldu benim. Kaç yumurta toplandı sizden
Hayırlısı olsun.. taze transfer zor oluyor biraz keşke rahim dinlendirip öyle devam etseydiniz inşallah tutunmuştur bebeğinizOpudan 5 gün sonra transfer oldum. 8tane toplanmıştı
Nasıl rapor alabilirim ki ?
Özel hastanede kayıt açmadan önce kadın doğumcu ile konuş tüp bebek yapıyorum riske atmak istemiyorum vs. Hemen yazıyorlar 350 400 muayene parası ver gitsin bunca emek çöp olmasınNasıl rapor alabilirim ki ?
Rabbim sevindirsin inşallah seni deHerkese selamben de ilaçlarımı aldım bugün. Çok heyecanlıyım . 8 sene sonra ilk defa deniyorum . Alırım bi duanızı Rabbim isteyene hakkıyla annelik yapacak herkese nasip etsin
Neden moralini bozuyorsun arkadaşımın da aynen böyleydi ve kalitesizdi embriyoları ama ikizlere hamile 1 ay kaldı doğumuna sayının hiçbir önemi yok kiKızlar tüm güzel haberler veren annelerimizi tebrik ediyorum inşallah sağlıkla kucağınıza alındün yumurta toplandı benden 6 yumurta toplanmış ve bugun embriyolog aradı sadece 2 tanesi işleme alınmaya uygunmuş. İkisi de döllenmiş. Yarın arayıp tekrar bilgi verecekler. Çok moralim bozuldu hiçbir sey yapasım yok, ilaçlarımı yapmak bile gelmiyor içimden. lütfen bana da dua eder misiniz inşallah o iki embriyom beşinci güne kadar sağlıkla gelsin
Kaçıncı gün embriyosu bence 7. Gün çok erken 9.gun kanda baktirabilirsinizAmin inşallaah sizce 7. Gün için çok çok silik değil mi
Kan sulandırıcılar kanama yapıyor kendini strese sokma benceMerhaba,bende 8 ağustosta 5.gün embriyosu transferi oldum. Yeni gördüm sayfanızı. Bugün 8.günüm kahverengi lekelenmem başladı. Hemşire hanım coraspini kes dedi. Moralim bozuldu lekelenmeyi görünce. Neyin nesi anlamadım.
Ben ama genetıkte pıhtılasma var ondan asprın de ıcıyorumKızlar , doktorum kan sulandırıcı iğneye başladı oksapar adında kullananlar var mı ?
Doktora yazayım mı o zamanCanım hemşire bana kanamalar olabileceğini, endişe etmemem gerektiğini söyledi bugün. Kan sulandırıcı iğne ilaçlar vs yüzünden ufacık bir kılcal damar kanaması bile fazlaca kanama yapabiliyormuş. Endişelenmene gerek yok, olursa ilaçların bazılarını