2023 Ağustos ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı

Kızlar , doktorum kan sulandırıcı iğneye başladı oksapar adında kullananlar var mı ?
Kalp atışını duyana kadar kan sulandırıcı iğne kullanalım sonra duruma göre hapa geçeriz dedi
Evet canım bende transfer gününden beri kullanıyorum gerekli görüldüğünde doğuma bir hafta kalana kadar kullanılıyormuş. Her akşam 2 tane 21.30 da yapıyorum

Gebeler selam
kahve tüketimini nasıl yapıyorsunuz ben 2 günde 1 içiyorum doktorum günde 1 bardak içebilirsin demişti
Bende 3 günde bir fincan içiyorum canım günde 200 ml kadar içilebilirmiş netten öyle okudum ben ama içmiyorum ne kadar az o kadar iyi ilk zamanlar

Kızlar , doktorum kan sulandırıcı iğneye başladı oksapar adında kullananlar var mı ?
Kalp atışını duyana kadar kan sulandırıcı iğne kullanalım sonra duruma göre hapa geçeriz dedi
Canım ben transfere hazırlık için 5 gün önceden Oksapar iğne vurulmaya başladım ve doktor tamam diyene kadar da devam edeceğim. Bir de kanama vs olursa keseriz iğneyi dedi hemşire.Bebeğe kan akışı sağlansın diye vuruluyormuş.

Kızlar kahverengi lekelenmem oldu bugün 7. Günüm
Canım hemşire bana kanamalar olabileceğini, endişe etmemem gerektiğini söyledi bugün. Kan sulandırıcı iğne ilaçlar vs yüzünden ufacık bir kılcal damar kanaması bile fazlaca kanama yapabiliyormuş. Endişelenmene gerek yok, olursa ilaçların bazılarını keseriz dedi.

Benim lekelenmem kırmızıya dönmüş, hatta adet gibi günlerce devam etmişti. Ama hamileliğim sağlıklı devam etti, yavrum nerdeyse 4 yaşında. Rahim içinde kanamalar olabiliyor, bebekten uzaktaysa ve diniyorsa illa düşükle sonuçlanmıyor. Rahimde kasılma olmasın diye magnezyum kullanmıştım progestan ve estrofeme ek olarak. Coraspini kesmiştim ama. Bir de bol bol yatmıştım. Bu sefer de öyle bir şey olur diye korkuyorum yine de, haftalarım korkuyla geçmişti.

Çok değil 8 yumurta toplanmış ama yinede arada oluyor. Normal demekki teşekkür ederim

Neden moralini bozuyorsun arkadaşımın da aynen böyleydi ve kalitesizdi embriyoları ama ikizlere hamile 1 ay kaldı doğumuna sayının hiçbir önemi yok ki

Kan sulandırıcılar kanama yapıyor kendini strese sokma bence

Ben ama genetıkte pıhtılasma var ondan asprın de ıcıyorum

Doktora yazayım mı o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…