2023 Ağustos ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı

Maşallah hayırlı sağlıklı bebişlerimiz olsun inşallah bizde ctesi kese görmeye gideceğiz

Ben de ayni gun transfer oldum.bence test icin acele etme.haftasonunu bekle.o idrar testleri ilaclardan dolayi yanlis çıkabilir

Opunun hemen ardından taze transfer mi oldunuz kaç yumurta toplanmıştı

Bende 7 ağustosta transfer oldum ve dün gece karın ağrım başladı adet sancısı gibi hissettim.Ben perşembe günü evde test yapacağım yani tam 10.gün oluyor.Ondan önce hiç yapmadım korkumdan.

Son adetten tarihinden sayılıyor sanırım canım. Hamilelik programı indirdim orda öyle sayıyor dr gittiğimizde netleşir

Son adetten tarihinden sayılıyor sanırım canım. Hamilelik programı indirdim orda öyle sayıyor dr gittiğimizde netleşir
Insallah ne zaman gutcem acaba doktora yarın kan vercem hala tup bebek doktoruyla ırtıbattayım onla devam edemıcem baska sehırdeyıö bakalım nolcak :)

Kese gormeye gıtmeyı neye gore karar verıyorsunuz ben ne zaman gıtmelıyım acaba :)
Benim doktorum cuma cumartesi günü gelebilirsin kese görünür dedi beta yaklaşık 5000i geçmiş oluyor 4+6 5+0 haftalık oluyor internet hesaplamama göre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…