Evet epey erken biraz daha beklemelisin canımKızlar ya ben de bugün dayanamadım erken gebelik testi aldım negatif çıktı. Sizce erken mi yaptım 3. Gün embriyosuydu 6. Gün bugun transferin.
Maşallah hayırlı sağlıklı bebişlerimiz olsun inşallah bizde ctesi kese görmeye gideceğizBiz cumartesi günü keseyi gördük teyzeleri
Doktorum hiçbir sorun yok çok şükür tutunmuş bebeğin kesesinin şekli de gayet güzel dedi elhamdülillah darısı tüüüm bekleyenlerin başına
10 gün sonra kalp atışı için çağırdı 10 gün nasıl geçecek bilmem
Çok teşekkürler insallah beklediğimize değerEvet epey erken biraz daha beklemelisin canım
Ben de ayni gun transfer oldum.bence test icin acele etme.haftasonunu bekle.o idrar testleri ilaclardan dolayi yanlis çıkabilirArkadaşlar selam herkese. 7 agustos günü taze 5.gün embriyosu transferi oldum bende. Yarın 9.günüm kan vericem. Evde yaptığım test negatif çıktı. Evdeki negatif olup kanda pozitif gören var mı aranız da. Bir de mens olacakmışım gibi bir karın ağrısı var bu belirtileri yaşayan var mı aranızda.
Opunun hemen ardından taze transfer mi oldunuz kaç yumurta toplanmıştıArkadaşlar selam herkese. 7 agustos günü taze 5.gün embriyosu transferi oldum bende. Yarın 9.günüm kan vericem. Evde yaptığım test negatif çıktı. Evdeki negatif olup kanda pozitif gören var mı aranız da. Bir de mens olacakmışım gibi bir karın ağrısı var bu belirtileri yaşayan var mı aranızda.
Opudan 5 gün sonra transfer oldum. 8tane toplanmıştıOpunun hemen ardından taze transfer mi oldunuz kaç yumurta toplanmıştı
Bende 7 ağustosta transfer oldum ve dün gece karın ağrım başladı adet sancısı gibi hissettim.Ben perşembe günü evde test yapacağım yani tam 10.gün oluyor.Ondan önce hiç yapmadım korkumdan.Arkadaşlar selam herkese. 7 agustos günü taze 5.gün embriyosu transferi oldum bende. Yarın 9.günüm kan vericem. Evde yaptığım test negatif çıktı. Evdeki negatif olup kanda pozitif gören var mı aranız da. Bir de mens olacakmışım gibi bir karın ağrısı var bu belirtileri yaşayan var mı aranızda.
Son adetten tarihinden sayılıyor sanırım canım. Hamilelik programı indirdim orda öyle sayıyor dr gittiğimizde netleşirTüp bebekte hamilelik haftası hesaplama aşağıdaki şekilde yapılmaktadır.
Bu bılgı ne kadar dogrudur acaba ben kac haftalığım nasıl hesaplarım?
- 3.gün embriyosu transferi için = Embriyo transfer günü ile hesaplama yapılan güne kadar geçen zamana 17 gün ilave edilmektedir.
- 5.gün embriyosu transferi için = Embriyo transfer günü ile hesaplama yapılan güne kadar geçen zamana 19 gün ilave edilmektedir
Nasıl yani. İki transfer oluyor mu öyletransferden geldim kızlar 1 tane 3. Gün embriyosu koyduk Perşembe günüde 2 adet 5. Gün koyucaz kısmet olursa ilerlerse dualarınızı bekliyorum
Evet ardışık transfer olucak bir gün arayla koyuyorlarNasıl yani. İki transfer oluyor mu öyle
Aa ilk defa duydum bunu. Neden hepsini tek seferde transfer etmiyorlarEvet ardışık transfer olucak bir gün arayla koyuyorlar
Insallah ne zaman gutcem acaba doktora yarın kan vercem hala tup bebek doktoruyla ırtıbattayım onla devam edemıcem baska sehırdeyıö bakalım nolcak :)Son adetten tarihinden sayılıyor sanırım canım. Hamilelik programı indirdim orda öyle sayıyor dr gittiğimizde netleşir
Kese gormeye gıtmeyı neye gore karar verıyorsunuz ben ne zaman gıtmelıyım acaba :)Maşallah hayırlı sağlıklı bebişlerimiz olsun inşallah bizde ctesi kese görmeye gideceğiz
Benim doktorum cuma cumartesi günü gelebilirsin kese görünür dedi beta yaklaşık 5000i geçmiş oluyor 4+6 5+0 haftalık oluyor internet hesaplamama göreKese gormeye gıtmeyı neye gore karar verıyorsunuz ben ne zaman gıtmelıyım acaba :)
3. Denemem benim daha önce bu yöntemi uygulayan çok doktorumda söyleyince biraz araştırıp kabul ettimAa ilk defa duydum bunu. Neden hepsini tek seferde transfer etmiyorlar
Hayırlısı olsun canım beraber beklicez bende bugün transfer oldum işallah güzel haberlerle gelirizSelam kızlar,
Bende bugün transfer oldumÇok heyecanlıydı, şimdi dinleniyorun evde ama şu 10 gün nasıl geçer yafuuuu
cumartesi kaç haftalık oluyorsunuz betanız kaç şu anMaşallah hayırlı sağlıklı bebişlerimiz olsun inşallah bizde ctesi kese görmeye gideceğiz
Hmm anladım. Hayırlısı olsun inşaallah3. Denemem benim daha önce bu yöntemi uygulayan çok doktorumda söyleyince biraz araştırıp kabul ettim