2023 Ağustos ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı

Kızlar , doktorum kan sulandırıcı iğneye başladı oksapar adında kullananlar var mı ?
Kalp atışını duyana kadar kan sulandırıcı iğne kullanalım sonra duruma göre hapa geçeriz dedi

Kızlar , doktorum kan sulandırıcı iğneye başladı oksapar adında kullananlar var mı ?
Kalp atışını duyana kadar kan sulandırıcı iğne kullanalım sonra duruma göre hapa geçeriz dedi
Evet ben transfer gününde başladım hala kullanıyorum bana havasını almadan vurmam gerektiği söylendi birazcık yakıyor ama kısa sürüyor

az kalmış o zaman şifa olsun inşallah :) başka hangi ilaçları kullanıyorsun bi de kaç haftalık :)
Estrofem günde iki kez Protestan 2şer tane günde üç kez proluton iğne (yanlış yazmış olabilirim ismini)gün aşırı vuruluyorum her gün de oksapar vuruyorum

Aa ilk defa duydum bunu. Neden hepsini tek seferde transfer etmiyorlar
Biri 3. gün diğer ikisi 5. gün embriyosu olduğu için önce 3. gün embriyosu yerleştiriliyor ve 2 gün sonra onların da 5. gün gelişimine ulaştığı öngörülüp diğerlerini transfer ediyorlar. Aksi durumda 3. gün embriyosunun gelişimi geride kalır.

Biri 3. gün diğer ikisi 5. gün embriyosu olduğu için önce 3. gün embriyosu yerleştiriliyor ve 2 gün sonra onların da 5. gün gelişimine ulaştığı öngörülüp diğerlerini transfer ediyorlar. Aksi durumda 3. gün embriyosunun gelişimi geride kalır.
3Tane embriyo mu olmuş oluyor yani

Üç olmaz herhalde yaa ya da oluyor mu. Gerçi o merkeze doktora göre değişiyor
Olabilir. Belli bir deneme sayısından sonra, kaç olduğundan emin değilim yasa izin veriyor 3 embriyo birden transfere. Ama ilk denemelerde olmuyor. 35 öncesi 1, sonrası 2.. olumsuz denemelerin fazlalığına göre 3e de izin veriliyor ama 4 mümkün değil.

ilginç geldi ama doktorların vardır heralde bildiği benim doktorum ikize bile çok sıcak değildi
Ben bir yazıda okumuştum ikiz gebelik için tek kişilik yatakta iki kişi yatırdığınızı düşünün diyordu 😅😅 çok mantıklı geldi ama üçüncü denememde ben de iki embriyo istiyorum inşaallah 😍

Olabilir. Belli bir deneme sayısından sonra, kaç olduğundan emin değilim yasa izin veriyor 3 embriyo birden transfere. Ama ilk denemelerde olmuyor. 35 öncesi 1, sonrası 2.. olumsuz denemelerin fazlalığına göre 3e de izin veriliyor ama 4 mümkün değil.
İki embriyonun şartlarını biliyorum hatta sağlıyorum da 😅 ama üç baya riskli

Kızlar yine ben :)) ya bugün biraz iş yapmıştım ondan mı oldu denk mi geldi bilmiyorum da sağ kasik agrim başladı hafif vardı ama bugün daha çok evham yaptım. İş yaptığım için mi oldu yoksa yerleşme ağrısı olabilir mi (insallah öyledir ) sizler ne durumdasınız bir sorayım dedim. 6. Günü transferin 3. Gün embriyosu.

X