Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet ben transfer gününde başladım hala kullanıyorum bana havasını almadan vurmam gerektiği söylendi birazcık yakıyor ama kısa sürüyorKızlar , doktorum kan sulandırıcı iğneye başladı oksapar adında kullananlar var mı ?
Kalp atışını duyana kadar kan sulandırıcı iğne kullanalım sonra duruma göre hapa geçeriz dedi
Bende araştırdım biraz hazır enjektör sanırım , sen her gün aynı saatte mi vuruluyorsun?Evet ben transfer gününde başladım hala kullanıyorum bana havasını almadan vurmam gerektiği söylendi birazcık yakıyor ama kısa sürüyor
Evet akşam 8de saatim şimdiye kadar hep dikkat ettim hiç geçirmedim saatiniBende araştırdım biraz hazır enjektör sanırım , sen her gün aynı saatte mi vuruluyorsun?
az kalmış o zaman şifa olsun inşallah :) başka hangi ilaçları kullanıyorsun bi de kaç haftalık :)Evet akşam 8de saatim şimdiye kadar hep dikkat ettim hiç geçirmedim saatini
Amin hepimize şifa olsun 4+3 olduk bugün cuma günü kese görmeye gideceğiz kısmet olursaaz kalmış o zaman şifa olsun inşallah :) başka hangi ilaçları kullanıyorsun bi de kaç haftalık :)
Estrofem günde iki kez Protestan 2şer tane günde üç kez proluton iğne (yanlış yazmış olabilirim ismini)gün aşırı vuruluyorum her gün de oksapar vuruyorumaz kalmış o zaman şifa olsun inşallah :) başka hangi ilaçları kullanıyorsun bi de kaç haftalık :)
oyyy maşAllah her şey yolundadır inşAllah haber verirsen sevinirimAmin hepimize şifa olsun 4+3 olduk bugün cuma günü kese görmeye gideceğiz kısmet olursa
progestan fitil olarak mı kullanıyorsunEstrofem günde iki kez Protestan 2şer tane günde üç kez proluton iğne (yanlış yazmış olabilirim ismini)gün aşırı vuruluyorum her gün de oksapar vuruyorum
Yani mantığını çok çözemedim ama vardır bir bildikleribende ilk kez böyle bir şey duydum
Biri 3. gün diğer ikisi 5. gün embriyosu olduğu için önce 3. gün embriyosu yerleştiriliyor ve 2 gün sonra onların da 5. gün gelişimine ulaştığı öngörülüp diğerlerini transfer ediyorlar. Aksi durumda 3. gün embriyosunun gelişimi geride kalır.Aa ilk defa duydum bunu. Neden hepsini tek seferde transfer etmiyorlar
3Tane embriyo mu olmuş oluyor yaniBiri 3. gün diğer ikisi 5. gün embriyosu olduğu için önce 3. gün embriyosu yerleştiriliyor ve 2 gün sonra onların da 5. gün gelişimine ulaştığı öngörülüp diğerlerini transfer ediyorlar. Aksi durumda 3. gün embriyosunun gelişimi geride kalır.
Üç olmaz herhalde yaa ya da oluyor mu. Gerçi o merkeze doktora göre değişiyor3Tane embriyo mu olmuş oluyor yani
ilginç geldi ama doktorların vardır heralde bildiği benim doktorum ikize bile çok sıcak değildiÜç olmaz herhalde yaa ya da oluyor mu. Gerçi o merkeze doktora göre değişiyor
Olabilir. Belli bir deneme sayısından sonra, kaç olduğundan emin değilim yasa izin veriyor 3 embriyo birden transfere. Ama ilk denemelerde olmuyor. 35 öncesi 1, sonrası 2.. olumsuz denemelerin fazlalığına göre 3e de izin veriliyor ama 4 mümkün değil.Üç olmaz herhalde yaa ya da oluyor mu. Gerçi o merkeze doktora göre değişiyor
Ben bir yazıda okumuştum ikiz gebelik için tek kişilik yatakta iki kişi yatırdığınızı düşünün diyordu çok mantıklı geldi ama üçüncü denememde ben de iki embriyo istiyorum inşaallahilginç geldi ama doktorların vardır heralde bildiği benim doktorum ikize bile çok sıcak değildi
İki embriyonun şartlarını biliyorum hatta sağlıyorum da ama üç baya riskliOlabilir. Belli bir deneme sayısından sonra, kaç olduğundan emin değilim yasa izin veriyor 3 embriyo birden transfere. Ama ilk denemelerde olmuyor. 35 öncesi 1, sonrası 2.. olumsuz denemelerin fazlalığına göre 3e de izin veriliyor ama 4 mümkün değil.
Tabii inşallah güzel haberler veririmoyyy maşAllah her şey yolundadır inşAllah haber verirsen sevinirim
Evet fitil diğer iğnenin de ismine baktım prolutex ampul içinde şırıngaya çekip vuruyorum gün aşırıprogestan fitil olarak mı kullanıyorsun