- 8 Temmuz 2022
- 85
- 101
- 44
-
- Konu Sahibi kahvetutkunu1
Çok güzel motive ediyorsunYine de mutlu ol kesin bir cevap almadığın sürece umudunu kayıp etme inanın en büyük ve en iyi ilaç umut ve inanç bebişlerimizi böyle bize sıkı sıkı tutulmalarına yardımcı oluruz inşallah
Test yaptın mı papatyaKızlar bugün 4. Günüm yorgunluk ve göğüslerimin ağrısı başladı. Bir de kalbim çok hızlı atıyor uzanma pozisyonunda bile nabzım 118
Yapmadım çok erken daha diye 16 Temmuz test tarihim, yatıyorum sürekliTest yaptın mı papatya
Benimde öyle yaptım ama negatif çıktıYapmadım çok erken daha diye 16 Temmuz test tarihim, yatıyorum sürekli
Baş ağrısı da transfer sonrası tutunma belirtilerinden biri olarak sayılıyor, pozitif düşünmeni öneririmBende 2 Temmuz da transfer oldum ilk günler ağrı sızı falan vardı ama artık hiç bir şey hissetmiyorum ve hiç bir belirtim yok sadece iki gündür baş ağrısı. Bende yarın hastanede iğnemi yaparken test versem mi diyorum ama emin olamıyorum yarın bir hafta olacak
Umarım ondanBaş ağrısı da transfer sonrası tutunma belirtilerinden biri olarak sayılıyor, pozitif düşünmeni öneririm
Kaçıncı gününBenimde öyle yaptım ama negatif çıktı
Transferden sonraki 4. GünümKaçıncı günün
Bende öyle canım bir avuç ilaç elbet etkisi oluyordurInsallah tatli telaslar olur bunlar ilaclardanmidir bilmem herseye sinirleniyorum
Memnunmusun tolga hocadan acaba bende ankaradayım 1. Tup bebek kimyasal oldu
Ben de 2 temmuzda oldum ,kasık ve bel ağrım 2 gündür devam ediyor .İnşallah bu belirtiler pozitife işaretttirKızlar, ben de 6 Temmuzda transfer oldum. Bugün belim ve kasıklarım çok ağrıyorDün hiç bir ağrım yoktu bugün niye böyle oldu anlamadım, inşallah iyi birşeydir
güzel düşünün güzel olsunBen de 2 temmuzda oldum ,kasık ve bel ağrım 2 gündür devam ediyor .İnşallah bu belirtiler pozitife işaretttir
Erken yapmışsın daha yerleşme yeni gerçekleşmiştirTransferden sonraki 4. Günüm
Kan tahlilini ne zaman yaptırmayı düşünüyosun aynı gün olmuş transferimizTransferden sonraki 4. Günüm
Doktor 16sında gel ben söylicem dedi ama nasıl dayancammmmmKan tahlilini ne zaman yaptırmayı düşünüyosun aynı gün olmuş transferimiz
Avutalım başka şeylerle kendimizi ben de zor tutuyorum kendimi ama sürekli bir şeylere sarıyorumDoktor 16sında gel ben söylicem dedi ama nasıl dayancammmmm