- 30 Aralık 2020
- 85
- 112
- 33
-
- Konu Sahibi kahvetutkunu1
Evet oldu üç gün ağrı çektim ama yine de kalkıp işe gittim yürümek oturup kalkmak zorladı biraz.28 tane bayağı toplanmş ağrınız oldumu opudan snra
Hayırlı olsun. Bende bu ay kısmetse transfer olacağım. Ben 9 mayısta opu oldum. Rahim dinlendirme yapıldı bende. O yüzden uzadı bu kadar. Yarın reglimin 2. Günü, randevum var, başlıyoruz hazırlıklaraHerkese merhaba.
Heyecanlı bekleyiş içindeyim tüp bebekte ilk denemem. 15 haziranda yumurtalarım toplandı. 28 tane toplandı 14 ü döllendi. 5. Güne 2 tane ulaşabildi. Gelişimi geriden gelenler 6.güne kadar takip edildi ve 6. Gün de 6 tane embriyo donduruldu. Opudan 5 gün sonra adet oldum. Kontrole gittiğimde her şeyin normal olduğu hormon seviyelerinin normale döndüğü söylendi ve transfere hazırlık için başladık. Estrofem coraspirin ve bir de vitamin verdi doktorum. 1 temmuzda kontrolüm var 5-6 temmuz gibi transfer planlanıyor. Temmuzda transfer yaptıracaklarla beraber bu heyecanlı bekleyişi beraber geçirelim istedim. Allahım bu zorlu yollardan geçen anne olmayı isteyen herkese içinde bana da sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah.
Aaa allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. Ne güzel mutluluğun kapısını çalmışsınızBenimde çok ağrim olmuştu.anlarm halinizdn
hamileyim bu buarada tüp bebek ile hamile kaldim
Ohhh hadi hayırlısı olsun inşallah. Benimde embriyolarım donduruldu ama iki adet beklemedim ilk adetle başladı doktorumHayırlı olsun. Bende bu ay kısmetse transfer olacağım. Ben 9 mayısta opu oldum. Rahim dinlendirme yapıldı bende. O yüzden uzadı bu kadar. Yarın reglimin 2. Günü, randevum var, başlıyoruz hazırlıklara
Evet ilk denememde hamile kaldım 6 haziranda transfr oldumAaa allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. Ne güzel mutluluğun kapısını çalmışsınızilk denemede mi oldu
5 yada 6 temmuz da. 1temmuzda kontrolüm var sanırım o zaman net bir tarih söylerBanada rahim dinlendrmdm yapildi
Transfrnz hanqi tarih
Yaa nasıl güzel ne mutlu sizeEvet ilk denememde hamile kaldım 6 haziranda transfr oldum
Kaç haftalik hamileyim bilmyrm pazartesi bebeği ekrandan görmeye gtcez
Allah sizede nasip/etsin ben hala inanamiym şaka gbi geliyor herşey.Yaa nasıl güzel ne mutlu size
Amin inşallah. Allah isteyen herkese nasip etsin. Geçtiğimiz yollar çok zorlu elimizi boş çevirmesin. Ekranda görünce inanırsınızAllah sizede nasip/etsin ben hala inanamiym şaka gbi geliyor herşey.
Sanirim ekranda görünce fotoğrafini verince inanincm.
Hayırlı olsun. Bende temmuzda 3 denemeye başlayacağım kısmetse histeroskopi yapıldı. Yasmin kullanıyorum şuan o bitince gideceğim. Hakkımızda hayırlısıHerkese merhaba.
Heyecanlı bekleyiş içindeyim tüp bebekte ilk denemem. 15 haziranda yumurtalarım toplandı. 28 tane toplandı 14 ü döllendi. 5. Güne 2 tane ulaşabildi. Gelişimi geriden gelenler 6.güne kadar takip edildi ve 6. Gün de 6 tane embriyo donduruldu. Opudan 5 gün sonra adet oldum. Kontrole gittiğimde her şeyin normal olduğu hormon seviyelerinin normale döndüğü söylendi ve transfere hazırlık için başladık. Estrofem coraspirin ve bir de vitamin verdi doktorum. 1 temmuzda kontrolüm var 5-6 temmuz gibi transfer planlanıyor. Temmuzda transfer yaptıracaklarla beraber bu heyecanlı bekleyişi beraber geçirelim istedim. Allahım bu zorlu yollardan geçen anne olmayı isteyen herkese içinde bana da sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah.
Sizinde hayırlı olsun bu defa pozitifi görürsünüz inşallah. Yıpratıcı bir süreçHayırlı olsun. Bende temmuzda 3 denemeye başlayacağım kısmetse histeroskopi yapıldı. Yasmin kullanıyorum şuan o bitince gideceğim. Hakkımızda hayırlısı
Benim 2 olumsuz denemem var maalesef, taze yapıldı i, bu sefer farklı, inşallah olumlu olur bu sefer.Ohhh hadi hayırlısı olsun inşallah. Benimde embriyolarım donduruldu ama iki adet beklemedim ilk adetle başladı doktorum
İnşallah bu sefer her şey olumlu olur sizin için. Bende çok korkuyorum olumsuz olursa diyeBenim 2 olumsuz denemem var maalesef, taze yapıldı i, bu sefer farklı, inşallah olumlu olur bu sefer.
Korkma hiç, daha yolun başındasın. Zamanını bekleyeceğiz sadeceİnşallah bu sefer her şey olumlu olur sizin için. Bende çok korkuyorum olumsuz olursa diye
Öyle tabi her şeyin bir zamanı var haklısınız. Elimizden geleni yapıp gerisini allaha bırakmak lazım. Ama insanız işte hemen olsun istiyoruzKorkma hiç, daha yolun başındasın. Zamanını bekleyeceğiz sadece