-
- Konu Sahibi kahvetutkunu1
Nasılsın canım bugün 4. Günün heyecan var mıHayırlı olsun canımama tarihi yanlış yazmışsın sanırım 2 Ağustos olacaktı değil mi
Bilgi için teşekkürler :)İkisinin tutma ihtimaline %20 gibi bir oran vermişti, tek embriyo ile %40, çift embriyo ile gebe kalma ihtimalime %70 lerde ortalama ihtimal vermişti. Eğer çoğul gebelikten endişeniz yoksa çift embriyo transfer ettirebilirsiniz
Insallah tatli telaslar olur bunlar ilaclardanmidir bilmem herseye sinirleniyorumCanım benimde 10 temmuz aşırı gerginim
selam kızlar yarın 12 de transferim var. çok heycanlıyım ne yapmalıyım ne yapmamalıyım, tecrübelerinizden faydalanmak isterim
Merhaba kızlar haberlerim var bugün muayene oldum.
Rahim kalınlığını ölçüldü climara bantlara geçtim.
Donmuş yumurta transfer tarihim 2 temmuz olarak belirlendi
O zamana kadar bayrami kutlayacağız mini bir tatile cikacagim ve her gun ilaclara devam
Yapmamam gereken durumlar var ise rica etsem yardimci olur musunuz
Selam kızlar bugun 7. Gün dayanamayıp test yaptım negatif cıktı 3. Gün embriyosu cok üzüldümsilik bile değildi bembeyaz umudum kırıldı
Bu gruptaki mesajları okuyup buradaki arkadaşlara sorularını sorup burdan sohbet edeceksin canım önemli değil oraya yazman istediğimiz her yere yazabiliriz ama aradıgın sorular burada :) hayırlı olsun üyeliğin ve transferin :)Onu nasıl yapacağımı söyler misin canım dediğim gibi yeni üye oldum
Erken yapmışsın bence canım benim 9.gün ve 5.gün embriyosu hala yapmadım ablamın kanda pozitif olduğu halde idrarda çıkmamıştı moral bozmaSelam kızlar bugun 7. Gün dayanamayıp test yaptım negatif cıktı 3. Gün embriyosu cok üzüldümsilik bile değildi bembeyaz umudum kırıldı
Burda 7. Gun 8. Gun öğrenenleri gorunce bi merakla yaptım keske de yapmasaydım insallah pozitif olurErken yapmışsın bence canım benim 9.gün ve 5.gün embriyosu hala yapmadım ablamın kanda pozitif olduğu halde idrarda çıkmamıştı moral bozma
Çok erken yapmışsınız 3.gün embriyosu ve 7.gün daha, moralinizi bozmayın hiçSelam kızlar bugun 7. Gün dayanamayıp test yaptım negatif cıktı 3. Gün embriyosu cok üzüldümsilik bile değildi bembeyaz umudum kırıldı
İlk iki gün nasıl hissettin? Benimde test tarihim 18 temmuz, açıkcası belirtiler nasıl merak ediyorum?Bana ayın 2 transfer oldu ve her gün yeni şeyler hissediyorum, benimle aynı gün transferi olan var mı
ayy çok teşekkür ederimHayırlı olsun transferin. Transfer işlemi en kolay ve heyecanlı kısmı bence. İdrara sıkışık olmak dışında bir zorluğu yok. Benim ikinci transferimde söylenen saatten bir saat geç aldılar, OPU’ları önce tamamladılar, sıkışık uzun beklemem gerekti.
Onun dışında duygusal bir an olabiliyor, ben öyle bir modda değildim ama doktorum “bugune kadar biz baktık büyüttük hadi sıra sende” deyince birden gözlerim dolmuştu, yazarken bile doldu
Sonrasında yarım saat civarı yatırıyorlar sedyeyle odana alıp ama bu kısım da isteğe bağlı, çoğu güncel araştırmaya göre bir etkisi yokmuş.
Evde sağlıklı yemek meyve vs hazır olsun en azından bugün ve yarına bir şey düşünmen gerekmesin.
Aklıma başka da bir şey gelmedi, al gel bebişi