- 2 Haziran 2022
- 73
- 41
- 31
-
- Konu Sahibi kahvetutkunu1
İyi bayramlar canım sende 4 temmuzde mu transfer oldun bende 4 temmuzda transfer oldumKızlar, iyi bayramlarBayram sevinçlerimiz pozitif haberlerimizle artsın inşallah bugün 5. Günüm sol bacağıma ve kasığıma vuran öyle bir ağrıyla uyandım ki anlatamam şiddetini. Akşam yatarken kendimi artık dinlemek yok dedim sabah kendi kendine uyandırıldım Bacağa ve kasığa vurur mu ağrısı?
Evet canım aynı gün olmuşuz güzel imizi de peş peşe alalımİyi bayramlar canım sende 4 temmuzde mu transfer oldun bende 4 temmuzda transfer oldum
Evet canım aynı gün olmuşuz güzel haberlerimizi de peş peşe alalımsen nasılsın var mı herhangi hissettiğin bir şey?
Canım kendine o kadar stres yapma o seni ve bebişlerine etkiliyor bekle rahatına bak haftaya inşallah güzel sonuçları alırsın
Bugünde böyleBenim de iki Temmuz tranferdi, doktorum on gün sonra test yap dedi on gün dediklerine göre en net sonuç o zaman çıkıyordur hiç bozma moralini çok ilaç kullanıyoruz onun etkileri de olabilir ama yükseledebilir, umutlu ol
Hayır yapmadım bu gün 7. günüm 9 yada 10uncu günü beklerim en azından net bir sonuç olurCanım yaptın mi test
Yine silik bir çizgi var. Kaçıncı günün 2 temmuzdu seninde transferBugünde böyle
Evet 2 temmuz 5.gün embriyosu test günü çarşamba iyi mi acabaYine silik bir çizgi var. Kaçıncı günün 2 temmuzdu seninde transfer
Bence gayette görünüyor seninde 7. Günün az bir zaman değil ama sen yine de kanı bekle sevinmek için.Evet 2 temmuz 5.gün embriyosu test günü çarşamba iyi mi acaba
Ara ara agrilarim oluyor bel ve Kasik onun dışında çok bisi yok sen ne zaman test yapacaksinİyi bayramlar canım sende 4 temmuzde mu transfer oldun bende 4 temmuzda transfer oldum
Ben 16 temmuzda günümde kan testi vereceğim sen ne zaman yapacaksınAra ara agrilarim oluyor bel ve Kasik onun dışında çok bisi yok sen ne zaman test yapacaksin
Bende günümde yapacağım idrar da çıkar mi acaba oncesindeBen 16 temmuzda günümde kan testi vereceğim sen ne zaman yapacaksın
Ben ilk transferimde test günümde de idrar testi yapmıştım test günüm olmasına rağmen silik çıkmıştı. İdrarda daha geç belli oluyor o yüzden moral bozmaya gerek yokBende günümde yapacağım idrar da çıkar mi acaba oncesinde
Kaçıncı gün emriyosuyduBende bugün kan verdim sekizinci günüm negatif cıktı zaten bu saatten sonra da sanmıyorum yükselmez
3. Gün embriyosuKaçıncı gün emriyosuydu
Erken olabilir 3. Gün için3. Gün embriyosu
Bunu yazman iyi oldu bende heyecanla bekliyorumBen ilk transferimde test günümde de idrar testi yapmıştım test günüm olmasına rağmen silik çıkmıştı. İdrarda daha geç belli oluyor o yüzden moral bozmaya gerek yok