-
- Konu Sahibi kahvetutkunu1
Onemli degil kuzum gözden kaçıyor 2 asilama yi medicana da yaptırdım negatif oldu.1. Tup bebegide murat sönmezer doktorda yaptırdım kimyasal oldu . Bakalim surec nasil olcakBen mesajini gozden kaçırmışım canım. Şimdilik memnunum, bu denememde daha çok 5.gün embriyom oldu örneğin. Tam bir süreç tamamlansın daha çok yorum yapabilirim diye düşünüyorum.
Sen nerede yapmıştın ilkini?
Merhaba kızlar ben de bugün transfer oldum test için 20 temmuza tarih verdi hoca. Hepimiz hakkında hayırlısı olsun
Senin hangi hastaneAvutalım başka şeylerle kendimizi ben de zor tutuyorum kendimi ama sürekli bir şeylere sarıyorum
Çok teşekkür ederim amin hepimizinki inşallah. Evet ilk tüp bebek denemem o yüzden tek transfer oldum. 5.gün embriyosu rahim dinlendirme uygulandıHayırlı olsun transferinTutunsun bırakmasın
Kaçıncı gün embriyosu? Tek mi transfer oldun?
Meehaba insallah pozitif gorursunuz Ben ilk uc gun kasık agrısı hissettim ama şimdi hiç bişey yok aşşırı da sırtım ağrıdı sonuc bekliyorm daha hayrlısıHerkse merhaba, ben dün transfer oldum. Ancak bugün sanki hiç belirti yok, kasık bel ağrısı ağrısı vs kaçıncı günde hissediyorsunuz?
Merhaba, hayırlı olsun pozitif görürsünüz inşallah. Ben bugün oldum benim de ağrım vs yok. Hiç işlem görmemiş gibiyim:)Herkse merhaba, ben dün transfer oldum. Ancak bugün sanki hiç belirti yok, kasık bel ağrısı ağrısı vs kaçıncı günde hissediyorsunuz?
Hayırlı olsun canım. Belirti arama, çünkü hepsini ilaçlar yapıyorHerkse merhaba, ben dün transfer oldum. Ancak bugün sanki hiç belirti yok, kasık bel ağrısı ağrısı vs kaçıncı günde hissediyorsunuz?
İstanbul Maslak AcıbademSenin hangi hastane
Teşekkürler cnm evet yaa yanlış yazdım. 21 temmuz yazacaktım transfer 21 temmuzdaaaa çok şükürHayırlı olsun canımama tarihi yanlış yazmışsın sanırım 2 Ağustos olacaktı değil mi
Senin ağızın bal yesin ay inşallah temennimiz o yönde bunca zorluk bir nebze eziyet onca ilaç iğne rabbim koynumuzu gönlümüzü karnımızı boş bırakmasın.Hayırlı olsun!yapmaman gereken tek şey bence bu konuyu stres yapmak. Tatilin tadını çıkar, her ne kadar ilaçlar yorsa da ilk dönem o kadar da çok değilken eğlen dinlen
Bir tek beslenmene dikkat edebilirsin, asitli içecek alkol sigara, çok yağ, çok kırmızı etten kaçınarak.
Zaman da bayram tatil geçer bir bakmışsın, alıp gelmişsin yavruyu
bende bu gün transfer oldum test tarihim 20si benimdeMerhaba kızlar ben de bugün transfer oldum test için 20 temmuza tarih verdi hoca. Hepimiz hakkında hayırlısı olsun
İnşallah senden pozitif görürsünMeehaba insallah pozitif gorursunuz Ben ilk uc gun kasık agrısı hissettim ama şimdi hiç bişey yok aşşırı da sırtım ağrıdı sonuc bekliyorm daha hayrlısı
Benim de transfer günümden itibaren göğüslerim çok acıyor ve bel ağrım çok fazlaKızlar, iyi bayramlarBayram sevinçlerimiz pozitif haberlerimizle artsın inşallah bugün 5. Günüm sol bacağıma ve kasığıma vuran öyle bir ağrıyla uyandım ki anlatamam şiddetini. Akşam yatarken kendimi artık dinlemek yok dedim sabah kendi kendine uyandırıldım Bacağa ve kasığa vurur mu ağrısı?
Canım yaptın mi testMerhabalar benim 2 temmuzda transferim oldu, test gününü bekliyorum heyecanla, dilerim bol pozitifli bir ay olur