Hadi inşallah güzel haberler bekliyoruz cnm burda bize de umut olBenim embriyom 3.gunu pazara denk geliyor dr 5 .günü bekliyor devlette
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hadi inşallah güzel haberler bekliyoruz cnm burda bize de umut olBenim embriyom 3.gunu pazara denk geliyor dr 5 .günü bekliyor devlette
5. Güne kadar gelmesini daha çok istiyo drlar ama bazen 3. De gelişimi güzel oluyosa 3. Gün yapıyolarBenim embriyom 3.gunu pazara denk geliyor dr 5 .günü bekliyor devlette
Fazladan embriyosu varsa 5. Güne kadar beklemek istiyorlar yolda ölmesi pek önemli değil onlar için nasıl olsa var arkada. Ama e ve ondan azsa cesaret edemiyorlar riske atmiyorlarmis5. Güne kadar gelmesini daha çok istiyo drlar ama bazen 3. De gelişimi güzel oluyosa 3. Gün yapıyolar
Benim 1.gun 4u dollendi bugun. pazar günü 3.gun olacak tatil kimse ilgilenmez çünkü devlette oluyorum tedavi.Fazladan embriyosu varsa 5. Güne kadar beklemek istiyorlar yolda ölmesi pek önemli değil onlar için nasıl olsa var arkada. Ama e ve ondan azsa cesaret edemiyorlar riske atmiyorlarmis
Araralr cnm merak etme embriyolog normal doktor değil o embriyolari takip etmek zorunda. Nöbetçi embriyolog vardır merak etme senBenim 1.gun 4u dollendi bugun. pazar günü 3.gun olacak tatil kimse ilgilenmez çünkü devlette oluyorum tedavi.
Haklısın gerçi. Teşekkür ederim cevap verdigin için. Sağlıkla kucağımıza alalım aminAraralr cnm merak etme embriyolog normal doktor değil o embriyolari takip etmek zorunda. Nöbetçi embriyolog vardır merak etme sen
İyi demişlerdi kaç hücreli olduğunu sormadım ben öğrenip strese girmemek için.Bir tanesi tuttu şükür iki tane transfer edilince embriyolar birbirini destekliyor tutunma şansı artıyor demişti doktorum.Kaliteleri nasıldı canım orta mı iyi mi ikiside tuttumu
Amin canım sağ ol güzel haberlerini bekliyoruzYeni gördüm yorumunu canım masallah rabbim saglıcakla kucagına almanı nasip etsin bizede nasip etsin hayırlısıyla
Tabi olmadı bozulma ihtimali çok düşükYani 2side cozunurken bozulma olmadı o halde çok guzel bana u mut oldu
Benim embriyolog epey umutsuz konuşuyor. Kötü ihtimalleri sayıyor ondan kafam takılı kaldı.Tabi olmadı bozulma ihtimali çok düşük
Bebeklerin seninledir inşallah cnm benim bir kız Bir oğlan tek seferde bitirelim bu işi bende sende,5 . Günü bekletiyosa doktorun demekki o ışıgı görmüşler embriyolarda benim doktorum 3. Gün istedi 2 tane den başka yoktu dogal ortamında olması gerektiği gibi ilerler daha iyi olur falan dedi beni mi teselli etti bilmiyorum eski transferlerim hep 5. Gün dü ilki taze 5 gün ikincisi dondurulmuş 5. Gün bu farklı olucak bakalım 3 gün beklemiyordum ama olsun ben alıştım şimdiden karnımdakilere
Kulaga çok güzel geliyo ama ikizler hakkında çok şeyler duyuyorum korkuyorum o yüzden ama çok saglıklı dogurnda var şimdi bilmiyorum saglıklı olsunlar zamanında dogsunlar da başka bişey istememBebeklerin seninledir inşallah cnm benim bir kız Bir oğlan tek seferde bitirelim bu işi bende sende,
Aynen cnm Benim en hayırlısı en kolaylikla olsun inşallah. Test tarihini söylediler mi?yoksa sende diğer arkadaşlar gibi 5.gunden itibaren her gün test yapacak msiinKulaga çok güzel geliyo ama ikizler hakkında çok şeyler duyuyorum korkuyorum o yüzden ama çok saglıklı dogurnda var şimdi bilmiyorum saglıklı olsunlar zamanında dogsunlar da başka bişey istemem
Eylül 3 test günüm 8 gün yada 10 gün yaparım gibime geliyor bilmiyorum 3 gün gec çıkıyor diyolarAynen cnm Benim en hayırlısı en kolaylikla olsun inşallah. Test tarihini söylediler mi?yoksa sende diğer arkadaşlar gibi 5.gunden itibaren her gün test yapacak msiin
Hadi güzel haberler bekliyorum cnmEylül 3 test günüm 8 gün yada 10 gün yaparım gibime geliyor bilmiyorum 3 gün gec çıkıyor diyolar
Taze transfer miydi senin canım? Taze transfer ise emin olmak için beklemen lazım. Çatlatma iğnesi yalancı pozitif çıkarabilir. İnşallah vardır, pozitiftir canımEki Görüntüle 3471740 Bugun transferimin 5. Günü dayanamayıp test yaptım kızlar yanıltıcı mı sizce bilerek erken yaptım çıkmasaydı üzülmücektim daha 5. Gün çıkmayabilir diye geçiriyodum içimden ama çok silik çıktı gibi birazda karartma yaptım yanıltıcı payı var mı ki acaba
Taze evet bide 3. Gün transferi 17 sinde yapmıştım ovitralla oda olqbilirTaze transfer miydi senin canım? Taze transfer ise emin olmak için beklemen lazım. Çatlatma iğnesi yalancı pozitif çıkarabilir. İnşallah vardır, pozitiftir canım
Testi tekrarladınız mı acaba benimde yarın yumurta toplamam olacak perşembeye giderse embriyolar taze transfer olacak, dondurulmuşta şans daha yüksek oluyor rahim dinlendiği için diyebiliyorum sizin yazdıklarınızı özellikle okudum sonucunuzu da umut olması adına merakla bekliyorumEki Görüntüle 3471740 Bugun transferimin 5. Günü dayanamayıp test yaptım kızlar yanıltıcı mı sizce bilerek erken yaptım çıkmasaydı üzülmücektim daha 5. Gün çıkmayabilir diye geçiriyodum içimden ama çok silik çıktı gibi birazda karartma yaptım yanıltıcı payı var mı ki acaba