2022 Temmuz ayı transfer olacaklar

Kızlar selam🌸 Ben de 4 Temmuzda transfer oldum 5. Gün embriyosu. 14 temmuzda test ver dediler ama dayanamıyorum☹️ Beklemek çok zor.. Sizce en erken ne zaman verebilirim test. Ya da en azından idrar testi ne zaman yapayım?

Kızlar selam🌸 Ben de 4 Temmuzda transfer oldum 5. Gün embriyosu. 14 temmuzda test ver dediler ama dayanamıyorum☹️ Beklemek çok zor.. Sizce en erken ne zaman verebilirim test. Ya da en azından idrar testi ne zaman yapayım?
Hayırlı olsun canım, inşallah güzel sonuçlar alırsın. 4. Günündesin şu an ve daha erken. Dayanamıyorsan hergün öylesine evde idrar testi yapabilirsin :-) burda bazı arkadaşlarımız 5.6.7.gün erken gebelik testi yaparak görebiliyorlar

Bana ayın 2 transfer oldu ve her gün yeni şeyler hissediyorum, benimle aynı gün transferi olan var mı??
Bende 2 Temmuz da transfer oldum ilk günler ağrı sızı falan vardı ama artık hiç bir şey hissetmiyorum ve hiç bir belirtim yok sadece iki gündür baş ağrısı. Bende yarın hastanede iğnemi yaparken test versem mi diyorum ama emin olamıyorum yarın bir hafta olacak

Ben dün silik cift cizgiyi görünce kan verdim aynı gün transfer olmuştum sonucum 14 çıktı biraz moralım bozuldu ama daha cok erken diye düşünüyorum

Normalde test günüm 13temmuz 2 temmuz transfer olmuştum ama daha yeni kana karışıyordur değil mi yani 5.gün bu sonuç varsa yükselir mi sizce
Benim de iki Temmuz tranferdi, doktorum on gün sonra test yap dedi on gün dediklerine göre en net sonuç o zaman çıkıyordur hiç bozma moralini çok ilaç kullanıyoruz onun etkileri de olabilir ama yükseledebilir, umutlu ol

X