2022 Temmuz ayı transfer olacaklar

Ben mesajini gozden kaçırmışım canım. Şimdilik memnunum, bu denememde daha çok 5.gün embriyom oldu örneğin. Tam bir süreç tamamlansın daha çok yorum yapabilirim diye düşünüyorum.

Sen nerede yapmıştın ilkini?
Onemli degil kuzum gözden kaçıyor 2 asilama yi medicana da yaptırdım negatif oldu.1. Tup bebegide murat sönmezer doktorda yaptırdım kimyasal oldu . Bakalim surec nasil olcak

Hayırlı olsun! 🤩 yapmaman gereken tek şey bence bu konuyu stres yapmak. Tatilin tadını çıkar, her ne kadar ilaçlar yorsa da ilk dönem o kadar da çok değilken eğlen dinlen 🤩
Bir tek beslenmene dikkat edebilirsin, asitli içecek alkol sigara, çok yağ, çok kırmızı etten kaçınarak.

Zaman da bayram tatil geçer bir bakmışsın, alıp gelmişsin yavruyu 😍
Senin ağızın bal yesin ay inşallah temennimiz o yönde bunca zorluk bir nebze eziyet onca ilaç iğne rabbim koynumuzu gönlümüzü karnımızı boş bırakmasın.

Kızlar, iyi bayramlar🍭 Bayram sevinçlerimiz pozitif haberlerimizle artsın inşallah👼🏻🙏🏼 bugün 5. Günüm sol bacağıma ve kasığıma vuran öyle bir ağrıyla uyandım ki 😨 anlatamam şiddetini. Akşam yatarken kendimi artık dinlemek yok dedim sabah kendi kendine uyandırıldım🙈 Bacağa ve kasığa vurur mu ağrısı?

Kızlar, iyi bayramlar🍭 Bayram sevinçlerimiz pozitif haberlerimizle artsın inşallah👼🏻🙏🏼 bugün 5. Günüm sol bacağıma ve kasığıma vuran öyle bir ağrıyla uyandım ki 😨 anlatamam şiddetini. Akşam yatarken kendimi artık dinlemek yok dedim sabah kendi kendine uyandırıldım🙈 Bacağa ve kasığa vurur mu ağrısı?
Benim de transfer günümden itibaren göğüslerim çok acıyor ve bel ağrım çok fazla😔Sanırım ilaçlardan dolayı böyle etkileri yaşıyoruz.özellikle progestan iğne ve tabletler sebep olabiliyormus.

X