-
- Konu Sahibi kahvetutkunu1
Ayy canım boşuna üzülüyorsun, 3. Gün embriyosu daha varsa da çıkmazki. Gerçekten erken yapmışsınSelam kızlar bugun 7. Gün dayanamayıp test yaptım negatif cıktı 3. Gün embriyosu cok üzüldümsilik bile değildi bembeyaz umudum kırıldı
Hayırlı olsun canım, inşallah güzel sonuçlar alırsın. 4. Günündesin şu an ve daha erken. Dayanamıyorsan hergün öylesine evde idrar testi yapabilirsinKızlar selamBen de 4 Temmuzda transfer oldum 5. Gün embriyosu. 14 temmuzda test ver dediler ama dayanamıyorum Beklemek çok zor.. Sizce en erken ne zaman verebilirim test. Ya da en azından idrar testi ne zaman yapayım?
Bu arada taze transfer ise çatlatma iğnesinden dolayı çift çizgi çıkar.Kızlar selamBen de 4 Temmuzda transfer oldum 5. Gün embriyosu. 14 temmuzda test ver dediler ama dayanamıyorum Beklemek çok zor.. Sizce en erken ne zaman verebilirim test. Ya da en azından idrar testi ne zaman yapayım?
Teşekkürler canımBu arada taze transfer ise çatlatma iğnesinden dolayı çift çizgi çıkar.
Yok sayılmıyor canım. Benim de dondurulmuş olacak, 13 temmuzdaTeşekkürler canımYok 1 ay dinlendirmeli transfer oldum.. Transfer günü sayılmıyor sanırım değil mi
Dondurulmuşların şansı daha fazla diyorlar ama doğruluğu nedir bilmiyoruz tabii. İnşallah hayırlısıyla hepimizin olsun bebişiYok sayılmıyor canım. Benim de dondurulmuş olacak, 13 temmuzda
Bende 2 Temmuz da transfer oldum ilk günler ağrı sızı falan vardı ama artık hiç bir şey hissetmiyorum ve hiç bir belirtim yok sadece iki gündür baş ağrısı. Bende yarın hastanede iğnemi yaparken test versem mi diyorum ama emin olamıyorum yarın bir hafta olacakBana ayın 2 transfer oldu ve her gün yeni şeyler hissediyorum, benimle aynı gün transferi olan var mı??
Evet bende ayın 2 transfer oldu ama şunu söyleye bilirim geçen seferden çok farklı onun için beklemektense dua etmekte başka hiç bir şey gelmiyor ellimizdenBana ayın 2 transfer oldu ve her gün yeni şeyler hissediyorum, benimle aynı gün transferi olan var mı??
Onu şimdiden bilemediğimiz için en iyisi tedaviyi devam etmek ve en önemlisi sen bebişlerine inanmakSanki beklemek daha iyi yoksa gününe kadar ilaçlara devam etmek daha zor olur negatif çıkarsa
Zaten daha çok erken hiç moralini bozma inşallah artar gününe kadarBen dün silik cift cizgiyi görünce kan verdim aynı gün transfer olmuştum sonucum 14 çıktı biraz moralım bozuldu ama daha cok erken diye düşünüyorum
Normalde test günüm 13temmuz 2 temmuz transfer olmuştum ama daha yeni kana karışıyordur değil mi yani 5.gün bu sonuç varsa yükselir mi sizceZaten daha çok erken hiç moralini bozma inşallah artar gününe kadar
Aynı fikirdeyim bekle inşallah her şey güzel olacakZaten daha çok erken hiç moralini bozma inşallah artar gününe kadar
Onu şimdiden bilemediğimiz için en iyisi tedaviyi devam etmek ve en önemlisi sen bebişlerine inanmak
Kesinlikle öyle umutlu olmak ve dua etmek dışında bir şey yapamayızOnu şimdiden bilemediğimiz için en iyisi tedaviyi devam etmek ve en önemlisi sen bebişlerine inanmak
Canım kendine o kadar stres yapma o seni ve bebişlerine etkiliyor bekle rahatına bak haftaya inşallah güzel sonuçları alırsınNormalde test günüm 13temmuz 2 temmuz transfer olmuştum ama daha yeni kana karışıyordur değil mi yani 5.gün bu sonuç varsa yükselir mi sizce
Benim de iki Temmuz tranferdi, doktorum on gün sonra test yap dedi on gün dediklerine göre en net sonuç o zaman çıkıyordur hiç bozma moralini çok ilaç kullanıyoruz onun etkileri de olabilir ama yükseledebilir, umutlu olNormalde test günüm 13temmuz 2 temmuz transfer olmuştum ama daha yeni kana karışıyordur değil mi yani 5.gün bu sonuç varsa yükselir mi sizce
4. Günüm yanlışlıkla ovülasyon testi yapmışım pozitifi görünce nasıl mutlu olmuştumÇok erken yapmışsın bence, toplam ömrü 10 gün olmuş embriyonun daha idrarda gorunmesi icin cok az zaman degil mi?