2022 Temmuz ayı transfer olacaklar

Benimde 8.günüm bugün ben 10.gün kan vermeyi düşünüyorum sabredemicem galiba 12 gün
Az kalmış sabret cnm benimde 6.günüm hiç düşünmüyorum aklıma da getirmiyorum test vs zaman hızlı geçiyor zaten , motivasyonun düşmesin yersiz yere bence zaten herkeste belirti olmayabiliyor diyorlar kullandığımız ilaçlardanda etkisi var tabi, her gün bir poşet ilaç kullanıyoruz

Ülseratif kolit hastasıyım ben yıllardır çekiyorum zaten. Sanırım ilaçlar ve stres aktifleşmesine sebep oldu. Doktorum da önce senin sağlığın önemli dedi erteledik.
Anladım canım çok çok geçmiş olsun inş en kısa sürede sağlığına kavuşursun tabi ki önce kendi sağlığımız sonrasında Allah’ın izniyle hamişte kalırsın inş bütün hastalıkların hepsinin başında stres çabuk sinirlenme , herşeyi kafaya takma vs geliyor bende tedaviye yaş olarak bu kadar beklememizin sebebi sağlık problemlerimdi, önce onları çözdük Allah’ın izniyle darısı senin başına inş dualarımız seninle kendine çok dikkat et

Evet öyle canım benim ablamda tüp bebek oldu hiç belirti yoktu mide bulantısı da olmadı şimdi 10 aylık bile oldu hepimizin hakkında hayırlısı olsun emeklerimiz boşa çıkarmasın inşallah

Merhaba kızlar haberlerim var bugün muayene oldum.
Rahim kalınlığını ölçüldü climara bantlara geçtim.
Donmuş yumurta transfer tarihim 2 temmuz olarak belirlendi
O zamana kadar bayrami kutlayacağız mini bir tatile cikacagim ve her gun ilaclara devam

Yapmamam gereken durumlar var ise rica etsem yardimci olur musunuz

35 yaş altına ilk transfer de tek embryo zorunludur daha fazlası yasak bende 32 yaşındayım bana da tek koyacak doktorum.
Doktor embriyo elde edilebilme oranına göre çift embriyo koyabilir yaş ve amh değerlerimize bağlı olarak ben Maslak Acıbademde tedavi görüyorum 4 yıldır. 30 yaşındayım her transferde çift embriyo yerleştirdiler.

Kızlar benim 5 gün sonra transferim ilk olucak bu yaşım 26 tek mi çift mi embriyo koydursam bilemiyorum
Mutlaka doktoruna danış, embriyonun kalitesine göre çift embriyo olması şansını artırıyor. Çoğul gebelik ihtimali tek gebelik ihtimalinden daha düşük ama oranı ve senin sağlığına göre doğru yorumu doktoruna danışmanda yarar var

Danıştım aslına yaş ve embriyo kalitesi olarak tekte olur dedi. Ben şansı arttırmak için çift düşünüyorum. Genelde çift embriyo koyulduğunda ikisinin tutma ihtimali daha mı düşük oluyor?

Hayırlı olsun canım ama tarihi yanlış yazmışsın sanırım 2 Ağustos olacaktı değil mi

Danıştım aslına yaş ve embriyo kalitesi olarak tekte olur dedi. Ben şansı arttırmak için çift düşünüyorum. Genelde çift embriyo koyulduğunda ikisinin tutma ihtimali daha mı düşük oluyor?
İkisinin tutma ihtimaline %20 gibi bir oran vermişti, tek embriyo ile %40, çift embriyo ile gebe kalma ihtimalime %70 lerde ortalama ihtimal vermişti. Eğer çoğul gebelikten endişeniz yoksa çift embriyo transfer ettirebilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…