2022 Temmuz ayı transfer olacaklar

Selam kızlar bugun 7. Gün dayanamayıp test yaptım negatif cıktı 3. Gün embriyosu cok üzüldüm 😞 silik bile değildi bembeyaz umudum kırıldı

selam kızlar yarın 12 de transferim var. çok heycanlıyım ne yapmalıyım ne yapmamalıyım, tecrübelerinizden faydalanmak isterim ☺️

Hayırlı olsun transferin. Transfer işlemi en kolay ve heyecanlı kısmı bence. İdrara sıkışık olmak dışında bir zorluğu yok. Benim ikinci transferimde söylenen saatten bir saat geç aldılar, OPU’ları önce tamamladılar, sıkışık uzun beklemem gerekti.
Onun dışında duygusal bir an olabiliyor, ben öyle bir modda değildim ama doktorum “bugune kadar biz baktık büyüttük hadi sıra sende” deyince birden gözlerim dolmuştu, yazarken bile doldu 🥹

Sonrasında yarım saat civarı yatırıyorlar sedyeyle odana alıp ama bu kısım da isteğe bağlı, çoğu güncel araştırmaya göre bir etkisi yokmuş.

Evde sağlıklı yemek meyve vs hazır olsun en azından bugün ve yarına bir şey düşünmen gerekmesin.

Aklıma başka da bir şey gelmedi, al gel bebişi 🤩

Merhaba kızlar haberlerim var bugün muayene oldum.
Rahim kalınlığını ölçüldü climara bantlara geçtim.
Donmuş yumurta transfer tarihim 2 temmuz olarak belirlendi
O zamana kadar bayrami kutlayacağız mini bir tatile cikacagim ve her gun ilaclara devam

Yapmamam gereken durumlar var ise rica etsem yardimci olur musunuz

Hayırlı olsun! 🤩 yapmaman gereken tek şey bence bu konuyu stres yapmak. Tatilin tadını çıkar, her ne kadar ilaçlar yorsa da ilk dönem o kadar da çok değilken eğlen dinlen 🤩
Bir tek beslenmene dikkat edebilirsin, asitli içecek alkol sigara, çok yağ, çok kırmızı etten kaçınarak.

Zaman da bayram tatil geçer bir bakmışsın, alıp gelmişsin yavruyu 😍

Selam kızlar bugun 7. Gün dayanamayıp test yaptım negatif cıktı 3. Gün embriyosu cok üzüldüm 😞 silik bile değildi bembeyaz umudum kırıldı

Çok erken yapmışsın bence, toplam ömrü 10 gün olmuş embriyonun daha idrarda gorunmesi icin cok az zaman degil mi?

Bende herkes gibi belirti arıyorum ama aynı zamanda da herkesin vücudu farklı tepki verdiğini da biliyorum, kan testi için bekleme, keseyi görmek için bekleme, kalp atışları için bekleme ama en önemlisi sağlıklı bir şekilde ilerlemesi ve dünyaya geldi zamana kadar götüre bilmesi. Çok zor😊 ama elleden bir şey gelmiyor duadan hariç

Hayırlı olsun transferin. Transfer işlemi en kolay ve heyecanlı kısmı bence. İdrara sıkışık olmak dışında bir zorluğu yok. Benim ikinci transferimde söylenen saatten bir saat geç aldılar, OPU’ları önce tamamladılar, sıkışık uzun beklemem gerekti.
Onun dışında duygusal bir an olabiliyor, ben öyle bir modda değildim ama doktorum “bugune kadar biz baktık büyüttük hadi sıra sende” deyince birden gözlerim dolmuştu, yazarken bile doldu 🥹

Sonrasında yarım saat civarı yatırıyorlar sedyeyle odana alıp ama bu kısım da isteğe bağlı, çoğu güncel araştırmaya göre bir etkisi yokmuş.

Evde sağlıklı yemek meyve vs hazır olsun en azından bugün ve yarına bir şey düşünmen gerekmesin.

Aklıma başka da bir şey gelmedi, al gel bebişi 🤩
ayy çok teşekkür ederim 😍 çok güzel bir bilgilendirme mesajı olmuş. ☺️ heycanımı paylaştığınız için ayrıca teşekkür ederim 🙏🏻 😇 alıp geleyim bebeklerimi ☺️

X