- 30 Aralık 2020
- 85
- 112
- 33
-
- Konu Sahibi kahvetutkunu1
Hayırlısı olsun diyeceğiz artık. Benim ülseratif kolit hastalığım var bağırsaklar kanama yapıyor. Ülaçlar ve stresten sanırım o hastalığım aktifleşti o yüzden doktorum da erteleyim daha çok yıpranma dedi. Benim de ne kadar ertelenecek belli değil. Bizde krediyle yaptık maddi zorluğu manevi zorluğu çok fazla rabbim hepimizin yardımcısı olsun.Benimde ertelendi hemde ne zamana kadar bilmiyorum her şerde bı hayır var derler bozma moralini desemde bozuluyor hatta sinirden oturup ağlıyor insan,rabbim imtihan ediyor bizi inşallah sonu güzel olur diyelim rabbim kimsenin emeğini boşa çıkarmasın benim önceki rahim geçmişim le ilgili sorun olduğu için rahim rahimlikten çıkmış diyor keşke onceden keşke doktor uyarsaydi da embriyo dondurma saydı şimdi ümitsiz konuşuyor resmen psikolojim bozuldu o kadar emek ilaçlar psikolojikmen çöktüm bide artık para yetiştiremiyoruz kredi çekip ilaçları alabiliyorsun o duruma geldim. Allah sonunu iyi etsin bayramdan sonra gidip konuşacağım oluru yoksa donuk kalsin bı iki yıl birikim yapıp Urfa'dan direk İstanbul'a giderim onerebileceginiz bir tüp bebek merkezi varmi
Ülseratif kolit hastasıyım ben yıllardır çekiyorum zaten. Sanırım ilaçlar ve stres aktifleşmesine sebep oldu. Doktorum da önce senin sağlığın önemli dedi erteledik.Tşk ederiz iyiyiz çok şükür ? Güzel duaların için çok teşekkür ederizHayırdır ertelenme neden oldu canım?
Gözünüz aydın inşallah her gün sağlıkla katlanarak artar değerlerinizgünaydın sonucum pozitif canım rabbim isteyen herkese nasip etsin :)
İlaçlardan oluyor rahim kalınlaştıkça batmalar ve ağrılar olabilir demişti hemşire benim de olduKızlar benim 3gün sonra transferim var ara ara kasık ağrım oluyor adet olacakmısım gibi neden sizce progrstan fitilden olanilir mi?
Özel laboratuvarlar var pazar günü açık olan bulunduğunuz yere hangisi yakın direk İnternetten çalışma günleri yazıyorArkadaslar selam burdakiler belki biliyordur diye yazmak istedim pazar gunu calisan laboratuar bilen varmi istanbul avrupa yakasi
Canım taze transfer yapıldıdondurulmuşş mu :) gözünüz aydın vae gibi duruyor doktoruna atın belki kan ister bugün
inşş bebeğim sizden de bekliyorum bayram müjdeleri :)Gözünüz aydın inşallah her gün sağlıkla katlanarak artar değerlerinizçok sevindim sizin adınıza darısı bizlerin başına
tze transferde ilaçların etkisinden de pozitif olabiliyor kuzucum, doktorunla muhakak görüş. inşşş bebiş kendini göstermiştir:)Canım taze transfer yapıldı
Var gibi gözüküyor inş vardırEki Görüntüle 3095269
Kızlar 5.gün embriyosu 2temmuzda transfer olmuştu 3adet sizce nasıl
Çok sağol canım korktum acaba reglimi olucam diyeİlaçlardan oluyor rahim kalınlaştıkça batmalar ve ağrılar olabilir demişti hemşire benim de oldu
Ozel laboratuvarlara sordum pazar bayram oyuzden calismiyor hicbiriÖzel laboratuvarlar var pazar günü açık olan bulunduğunuz yere hangisi yakın direk İnternetten çalışma günleri yazıyor
Bende ayniyim estofem kullanıyorum 3 tane gunde artı ecoprin prednol ve vitamin 7 temmuzda gel climara bantlara baslayacagiz dedi seninle transfer ikizimiyiz acaba
Merhaba kızlar benimde dün transferim oldu 18inde belli olacak inşallah benimde ikinci denemem ilki diş gebelik oldu bu sefer dondurulmuş konulduBende ayniyim estofem kullanıyorum 3 tane gunde artı ecoprin prednol ve vitamin 7 temmuzda gel climara bantlara baslayacagiz dedi seninle transfer ikizimiyiz acaba
Rabbim Şafii ismiyle şifa versin inşallah üzülme yinede Rabbimize güvenip sabır edeceğiz ,Hayırlısı olsun diyeceğiz artık. Benim ülseratif kolit hastalığım var bağırsaklar kanama yapıyor. Ülaçlar ve stresten sanırım o hastalığım aktifleşti o yüzden doktorum da erteleyim daha çok yıpranma dedi. Benim de ne kadar ertelenecek belli değil. Bizde krediyle yaptık maddi zorluğu manevi zorluğu çok fazla rabbim hepimizin yardımcısı olsun.
Bayram olduğunu unuttum benOzel laboratuvarlara sordum pazar bayram oyuzden calismiyor hicbiri
Amin inşallah Allah razı olsun tamamdır zaten burada olmazsa bı iki sene birikim yapıp oraya giderimHayırlısı olsun canım , hepimizin başına benzer şeyler geldi erteleme oldu. taşırsın embriyoları İst. Acıbadem Maslak'ta görüyorum senin gibi rahim vs. problemleri olan anne adaylarıyla başarı oranı daha yüksek, instagramdan takip et canım Pr.Dr. Bülent Tıraş zaten videolarını izle , ben hepsini izledim ve takip ediyorum seninle benzer çok kişi var pozitif sonuçlar aldığı, Allah yardımcın olsun maddi/manevi olarak emin ol hepimiz aynı durumdayız.
Benimde 8.günüm bugün ben 10.gün kan vermeyi düşünüyorum sabredemicem galiba 12 günCok sevindim canım ya hayirli olsun , inşallah bundan sonraki süreç sağlıklı güzel bir şekilde devam eder. Benim bugün 7. günüm.
amin hepimize şifalar versin üzülmemek elde değil ama neylerse güzel eyler diyorum sonu güzel olsun da tek sorun beklemek olsunRabbim Şafii ismiyle şifa versin inşallah üzülme yinede Rabbimize güvenip sabır edeceğiz ,
Aynen öyle bende öyle düşünüyorum sen ilaçları bıraktın mi estrofem filanamin hepimize şifalar versin üzülmemek elde değil ama neylerse güzel eyler diyorum sonu güzel olsun da tek sorun beklemek olsun