2022 Temmuz ayı transfer olacaklar

Hayırlısı olsun diyeceğiz artık. Benim ülseratif kolit hastalığım var bağırsaklar kanama yapıyor. Ülaçlar ve stresten sanırım o hastalığım aktifleşti o yüzden doktorum da erteleyim daha çok yıpranma dedi. Benim de ne kadar ertelenecek belli değil. Bizde krediyle yaptık maddi zorluğu manevi zorluğu çok fazla rabbim hepimizin yardımcısı olsun.

Kızlar benim 3gün sonra transferim var ara ara kasık ağrım oluyor adet olacakmısım gibi neden sizce progrstan fitilden olanilir mi?

Bende ayniyim estofem kullanıyorum 3 tane gunde artı ecoprin prednol ve vitamin 7 temmuzda gel climara bantlara baslayacagiz dedi seninle transfer ikizimiyiz acaba
Bende ayniyim estofem kullanıyorum 3 tane gunde artı ecoprin prednol ve vitamin 7 temmuzda gel climara bantlara baslayacagiz dedi seninle transfer ikizimiyiz acaba
Merhaba kızlar benimde dün transferim oldu 18inde belli olacak inşallah benimde ikinci denemem ilki diş gebelik oldu bu sefer dondurulmuş konuldu

Bende günde 4 def estrofem günde bir corospin bir protestan dez iğne ve günde 3 porgestron kapsül atıyorum ve vitamin d b12 folik asit vs

Rabbim Şafii ismiyle şifa versin inşallah üzülme yinede Rabbimize güvenip sabır edeceğiz ,

Amin inşallah Allah razı olsun tamamdır zaten burada olmazsa bı iki sene birikim yapıp oraya giderim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…