- 30 Aralık 2020
- 85
- 112
- 33
- Konu Sahibi kahvetutkunu1
Hayırlısı olsun diyeceğiz artık. Benim ülseratif kolit hastalığım var bağırsaklar kanama yapıyor. Ülaçlar ve stresten sanırım o hastalığım aktifleşti o yüzden doktorum da erteleyim daha çok yıpranma dedi. Benim de ne kadar ertelenecek belli değil. Bizde krediyle yaptık maddi zorluğu manevi zorluğu çok fazla rabbim hepimizin yardımcısı olsun.Benimde ertelendi hemde ne zamana kadar bilmiyorum her şerde bı hayır var derler bozma moralini desemde bozuluyor hatta sinirden oturup ağlıyor insan,rabbim imtihan ediyor bizi inşallah sonu güzel olur diyelim rabbim kimsenin emeğini boşa çıkarmasın benim önceki rahim geçmişim le ilgili sorun olduğu için rahim rahimlikten çıkmış diyor keşke onceden keşke doktor uyarsaydi da embriyo dondurma saydı şimdi ümitsiz konuşuyor resmen psikolojim bozuldu o kadar emek ilaçlar psikolojikmen çöktüm bide artık para yetiştiremiyoruz kredi çekip ilaçları alabiliyorsun o duruma geldim. Allah sonunu iyi etsin bayramdan sonra gidip konuşacağım oluru yoksa donuk kalsin bı iki yıl birikim yapıp Urfa'dan direk İstanbul'a giderim onerebileceginiz bir tüp bebek merkezi varmi