- 14 Ocak 2009
- 132
- 323
-
- Konu Sahibi kahvetutkunu1
Aman aman ne güzel bir günaydın böyle, tebriklergünaydın sonucum pozitif canım rabbim isteyen herkese nasip etsin :)
Canim hayirli olsun surecin doktorun kim nerde surece başladın acaba
pozitif canım:)Hayirli olsun canım insallah güzel haberler verirsin
inş bizim için önemli olan o, yarın da kan vereceğim artış olur inşAman aman ne güzel bir günaydın böyle, tebrikler
Sağlıkla devam etsin, sağlıkla kucağınıza alın inşallah
Cok sevindim canım ya hayirli olsun , inşallah bundan sonraki süreç sağlıklı güzel bir şekilde devam ederpozitif canım:)
inş bizim için önemli olan o, yarın da kan vereceğim artış olur inş
sizin nasıl gidiyoor kaçıncı gün :)
amin kuzummm senden de güzel haber bekliyorummm az kalmışşş test günün ne zamanCok sevindim canım ya hayirli olsun , inşallah bundan sonraki süreç sağlıklı güzel bir şekilde devam eder. Benim bugün 7. günüm.
Insallah canim hayirlisi ileamin kuzummm senden de güzel haber bekliyorummm az kalmışşş test günün ne zaman
Tşk ederiz iyiyiz çok şükür ? Güzel duaların için çok teşekkür ederizKızlar nasılsınız umarım her şey yolundadır. Konu sahibi olarak transferim ertelendi araya başkaya sıkıntılar girdi moralim bozuktu o yüzden mesajlarınızı okuyamadım ama geriye dönerek hepsini okuyacağım. Ben erken nokta koydum ama umarım hepinizin trabsferi yolunda gider açtığım konu hepinize şans getirir ve hepinizin gebelik haberlerini okurum. Canı gönülden tüm güzel dualarım sizlerle olacak. Tabi ki deneyimlerinizi okuyarak bende kendimi hazırlayacağım:) arada yorumlarınıza bende katılırım sakın ola ki bunun burada ne işi var demeyin
Hayırlısı olsunpozitif canım:)
inş bizim için önemli olan o, yarın da kan vereceğim artış olur inş
sizin nasıl gidiyoor kaçıncı gün :)
inşşşş canım benimHayırlısı olsuncanım İnş. katlaya katlaya gider canım
Çok sevindim sağlıkla gelsin bebeğiniz tebrik ederimgünaydın sonucum pozitif canım rabbim isteyen herkese nasip etsin :)
Hayırlı olsunMerhabalar bende dün 5.gün embriyo transferi oldum Malatya doğufertilde 3. Tüpbebek işlemim ilk tüpbebek işlemimden bi oğlum olduŞimdi 6 yaşında kardeş zamanı geldi rabbim isteyen herkese versin inş bu işlemimde inş pozitif olur herkese bol şans dilerim
Benimde ertelendi hemde ne zamana kadar bilmiyorum her şerde bı hayır var derler bozma moralini desemde bozuluyor hatta sinirden oturup ağlıyor insan,rabbim imtihan ediyor bizi inşallah sonu güzel olur diyelim rabbim kimsenin emeğini boşa çıkarmasın benim önceki rahim geçmişim le ilgili sorun olduğu için rahim rahimlikten çıkmış diyor keşke onceden keşke doktor uyarsaydi da embriyo dondurma saydı şimdi ümitsiz konuşuyor resmen psikolojim bozuldu o kadar emek ilaçlar psikolojikmen çöktüm bide artık para yetiştiremiyoruz kredi çekip ilaçları alabiliyorsun o duruma geldim. Allah sonunu iyi etsin bayramdan sonra gidip konuşacağım oluru yoksa donuk kalsin bı iki yıl birikim yapıp Urfa'dan direk İstanbul'a giderim onerebileceginiz bir tüp bebek merkezi varmiKızlar nasılsınız umarım her şey yolundadır. Konu sahibi olarak transferim ertelendi araya başkaya sıkıntılar girdi moralim bozuktu o yüzden mesajlarınızı okuyamadım ama geriye dönerek hepsini okuyacağım. Ben erken nokta koydum ama umarım hepinizin trabsferi yolunda gider açtığım konu hepinize şans getirir ve hepinizin gebelik haberlerini okurum. Canı gönülden tüm güzel dualarım sizlerle olacak. Tabi ki deneyimlerinizi okuyarak bende kendimi hazırlayacağım:) arada yorumlarınıza bende katılırım sakın ola ki bunun burada ne işi var demeyin
Memnunmusun tolga hocadan acaba bende ankaradayım 1. Tup bebek kimyasal olduTeşekkür ederimBen Ankara’dayım canım. Tolga Ecemiş doktorum, işlemleri de GenArt’ta yapıyor.
Hayırlısı olsun canım , hepimizin başına benzer şeyler geldi erteleme oldu. taşırsın embriyoları İst. Acıbadem Maslak'ta görüyorum senin gibi rahim vs. problemleri olan anne adaylarıyla başarı oranı daha yüksek, instagramdan takip et canım Pr.Dr. Bülent Tıraş zaten videolarını izle , ben hepsini izledim ve takip ediyorum seninle benzer çok kişi var pozitif sonuçlar aldığı, Allah yardımcın olsun maddi/manevi olarak emin ol hepimiz aynı durumdayız.Benimde ertelendi hemde ne zamana kadar bilmiyorum her şerde bı hayır var derler bozma moralini desemde bozuluyor hatta sinirden oturup ağlıyor insan,rabbim imtihan ediyor bizi inşallah sonu güzel olur diyelim rabbim kimsenin emeğini boşa çıkarmasın benim önceki rahim geçmişim le ilgili sorun olduğu için rahim rahimlikten çıkmış diyor keşke onceden keşke doktor uyarsaydi da embriyo dondurma saydı şimdi ümitsiz konuşuyor resmen psikolojim bozuldu o kadar emek ilaçlar psikolojikmen çöktüm bide artık para yetiştiremiyoruz kredi çekip ilaçları alabiliyorsun o duruma geldim. Allah sonunu iyi etsin bayramdan sonra gidip konuşacağım oluru yoksa donuk kalsin bı iki yıl birikim yapıp Urfa'dan direk İstanbul'a giderim onerebileceginiz bir tüp bebek merkezi varmi
günaydın sonucum pozitif canım rabbim isteyen herkese nasip etsin :)
amin inş kuzum :)Ne mutlu bir haber
Allah tamamına erdirsin, sağlıkla dünyaya gelsin inşallah
Darısı hepimizin başına
dondurulmuşş mu :) gözünüz aydın vae gibi duruyor doktoruna atın belki kan ister bugünEki Görüntüle 3095269
Kızlar 5.gün embriyosu 2temmuzda transfer olmuştu 3adet sizce nasıl