-
- Konu Sahibi kahvetutkunu1
Benim transfer sonrası 2. Günüm ama adet ağrısı yaşıyorum siz de var mı, 3. Transferim bu kadar yoğun yaşamamıştım
Ben de bugün sabahtan beri hafif hafif ağrı hissediyorum sanki 2-3 güne adet olacakmışım gibi. Bir de aşırı şişkinlik ve gaz başladı. 4 Temmuz’da transfer oldum.
Doktorumun verdiği bilgiye göre normal ve beklenen bir durummuş.
Yok canım etkilemez. Ağrı kesicilerin biliyorsun belli bir süre etkisi var. Ama genel olarak ağrı kesicilerde antibiyotik gibi sık kullanılmaması gereken ilaçlardır. O yüzden herzaman için gereksiz yere almamaya çalışMerhaba,
Benim yarın transferim ama bir salaklık yapıp dün dondurma yedim. Çok şiddetli baş ağrım oldu, migrenim çoştu. bugün, mazejik , aferin, aspirin, minoset içtim. Halen daha midem kötü ve baş ağrım az az var. Bu ilaçları saat 13.00 e kadar içtim, yarın da 14.00 de transferim. Transfer sonraki sürecimi bu ağrı kesiciler olumsuz etkiler mi? Embriyonun tutunmasını negatif etkiler mi?
Valla soğuk içecek ve dondurma tövbe daha yemem içmem. Çok teşekkürler, inşallah tutunmaya olumsuz etkisi olmazYok canım etkilemez. Ağrı kesicilerin biliyorsun belli bir süre etkisi var. Ama genel olarak ağrı kesicilerde antibiyotik gibi sık kullanılmaması gereken ilaçlardır. O yüzden herzaman için gereksiz yere almamaya çalış
Senin kotuymus ne demek! Bence biraz kelimelerinizi secerekmi konussanizaaa hergün mü iğnen var senin kötüymüş canım , ne kadara vurduruyorsun bizde 35 TL alıyorlar. Göbekten iğnen var mı?
Merhaba bende 2. Denemem için 18 inde Bülent hocaya gideceğim tedavi aşamasındayım şuan arkadaşlar elinde NEUPOGEN 30 olan var mı 1 adet lazım bana eder varsa kargo ile alabilirimHerkese merhaba.
Heyecanlı bekleyiş içindeyim tüp bebekte ilk denemem. 15 haziranda yumurtalarım toplandı. 28 tane toplandı 14 ü döllendi. 5. Güne 2 tane ulaşabildi. Gelişimi geriden gelenler 6.güne kadar takip edildi ve 6. Gün de 6 tane embriyo donduruldu. Opudan 5 gün sonra adet oldum. Kontrole gittiğimde her şeyin normal olduğu hormon seviyelerinin normale döndüğü söylendi ve transfere hazırlık için başladık. Estrofem coraspirin ve bir de vitamin verdi doktorum. 1 temmuzda kontrolüm var 5-6 temmuz gibi transfer planlanıyor. Temmuzda transfer yaptıracaklarla beraber bu heyecanlı bekleyişi beraber geçirelim istedim. Allahım bu zorlu yollardan geçen anne olmayı isteyen herkese içinde bana da sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah.
Senin kotuymus ne demek! Bence biraz kelimelerinizi secerekmi konussaniz
Yok canım iş yerinde cepten yazarken otomatik kelimeden dolayı öyle yazmış farketmemişim yoksa hemen düzeltirdim hemenSenin kotuymus ne demek! Bence biraz kelimelerinizi secerekmi konussaniz
Ben anladım zaten sorun değil :)Yok canım iş yerinde cepten yazarken otomatik kelimeden dolayı öyle yazmış farketmemişim yoksa hemen düzeltirdim hemen( senin daha zormuş anlamında yazacaktım hergün iğne vurulduğun için (
Aynen canım iş yerinde yazarken de kendi cep telefonumdan giriyorum senin daha zormuş yazacakken öyle yazmışım ki hiçBen anlayamadım neden böyle tepki verdiğinizi, hatta mesajınızı okurken gerildim. Her gün iğne olmak zorunda olmak iyi bir şey değil ki, ne kadar az olursa o kadar seviniyoruz.
Belki siz farklı bir anlam çıkardınız ama bu tepkiniz hoş olmamış.
Çok teşekkür ederim canım beni anladığın içinBen anladım zaten sorun değil :)
Merhabaevet ya bu dönem çok iyi, benim eşimde baya değiştiiii prenses gibiyiz :):):):)
Canim hayirli olsun surecin doktorun kim nerde surece başladın acabaBende haftada bir iğne oluyorum, hatta şimdi çıktım sağlık ocağından. Bir de fitil kullanıyorum günde 3 kez.
nar suyunu tarım kredi ve metro marketlerde görmüştümNar suyu içenleri duydum ama bu mevsimde nerden nasıl bulurum bilmiyorum marketlere baktım göremedim. İnşallah uğurlu gelir önce göbüşler sonra kucaklar dolsun
Merhaba duphastonu kac gun iceceksiniz? Genelde 10 gun kullanip bitirdikten sonra bi kac gun icinde adet olunuyorBenim de adetim 5 gün gecikti duphaston ve euthrox içiyorum , adet olcakmisim gibi ağrım War ama olamadım hala bu ilaçlar det gecikmesi yapar mi
günaydın sonucum pozitif canım rabbim isteyen herkese nasip etsin :)Merhaba
Sonunucunuz umarım pozitiftir