2022 Temmuz ayı transfer olacaklar

Benim transfer sonrası 2. Günüm ama adet ağrısı yaşıyorum siz de var mı, 3. Transferim bu kadar yoğun yaşamamıştım

Bilirkişi ya da doktor değilim elbette, kimseyi boş yere umutlandırmak da istemem. Hamile kaldığım ay öyle sancılı geçmişti ki, kesin adet olacağım demiştim. Endometriozis var bende. Ameliyat, beslenme değişikliği derken adet sancılarım yok denecek seviyedeydi. O ay sancıyı hissederken tek korkum acaba dayanılmaz ağrılar geri mi dönüyor oldu. Meğersem yerleşme ağrısıymış.

Tabii sizinki kesin yerleşme ağrısıdır da diyemeyiz, ama illa olumsuz bir şey de olmak zorunda değil. Her bünye farklı farklı tepki veriyor böyle müdahalelere, onca hormon alıyoruz vs. Olumlu düşünün, olumlu olsun

Benim de adetim 5 gün gecikti duphaston ve euthrox içiyorum , adet olcakmisim gibi ağrım War ama olamadım hala bu ilaçlar det gecikmesi yapar mi

Merhaba,

Benim yarın transferim ama bir salaklık yapıp dün dondurma yedim. Çok şiddetli baş ağrım oldu, migrenim çoştu. bugün, mazejik , aferin, aspirin, minoset içtim. Halen daha midem kötü ve baş ağrım az az var. Bu ilaçları saat 13.00 e kadar içtim, yarın da 14.00 de transferim. Transfer sonraki sürecimi bu ağrı kesiciler olumsuz etkiler mi? Embriyonun tutunmasını negatif etkiler mi?

Yok canım etkilemez. Ağrı kesicilerin biliyorsun belli bir süre etkisi var. Ama genel olarak ağrı kesicilerde antibiyotik gibi sık kullanılmaması gereken ilaçlardır. O yüzden herzaman için gereksiz yere almamaya çalış

Valla soğuk içecek ve dondurma tövbe daha yemem içmem. Çok teşekkürler, inşallah tutunmaya olumsuz etkisi olmaz

Merhaba bende 2. Denemem için 18 inde Bülent hocaya gideceğim tedavi aşamasındayım şuan arkadaşlar elinde NEUPOGEN 30 olan var mı 1 adet lazım bana eder varsa kargo ile alabilirim

Senin kotuymus ne demek! Bence biraz kelimelerinizi secerekmi konussaniz

Ben anlayamadım neden böyle tepki verdiğinizi, hatta mesajınızı okurken gerildim. Her gün iğne olmak zorunda olmak iyi bir şey değil ki, ne kadar az olursa o kadar seviniyoruz.

Belki siz farklı bir anlam çıkardınız ama bu tepkiniz hoş olmamış.

Senin kotuymus ne demek! Bence biraz kelimelerinizi secerekmi konussaniz
Yok canım iş yerinde cepten yazarken otomatik kelimeden dolayı öyle yazmış farketmemişim yoksa hemen düzeltirdim hemen( senin daha zormuş anlamında yazacaktım hergün iğne vurulduğun için(

Aynen canım iş yerinde yazarken de kendi cep telefonumdan giriyorum senin daha zormuş yazacakken öyle yazmışım ki hiç
Dikkat etmedim otomatik mesajdan, ki mesaj sahibi dahi tepki vermedi hatta özelden de kendisiyle yazışıyoruz birbirimizi anlıyoruz yani, gereksiz çatışmalara ne gerek var burada hepimiz birbirimiz için dua ediyoruz moral veriyoruz

Ben anladım zaten sorun değil :)
Çok teşekkür ederim canım beni anladığın için günlerde çabuk geçiyor artık sanki 9 günlük tatil süreci var cuma da çalışmasak güzel olacaktı ama çalışıyoruz, en azından vakit hızlı geçer işyerinde şu sıra malum ay başı ödemeler maaşlar vs nedeniyle dün çok yoğun ve yorucu geçti, iş yerinde de sağolsun arkadaşlar dosya vs kaldırmayayım diye yardımcı oluyorlar

Kızlar nasılsınız umarım her şey yolundadır. Konu sahibi olarak transferim ertelendi araya başkaya sıkıntılar girdi moralim bozuktu o yüzden mesajlarınızı okuyamadım ama geriye dönerek hepsini okuyacağım. Ben erken nokta koydum ama umarım hepinizin trabsferi yolunda gider açtığım konu hepinize şans getirir ve hepinizin gebelik haberlerini okurum. Canı gönülden tüm güzel dualarım sizlerle olacak. Tabi ki deneyimlerinizi okuyarak bende kendimi hazırlayacağım:) arada yorumlarınıza bende katılırım sakın ola ki bunun burada ne işi var demeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…