2022 Temmuz ayı transfer olacaklar

Hayirli olsun canım insallah güzel haberler verirsin 🤲
pozitif canım:)
Aman aman ne güzel bir günaydın böyle, tebrikler 🎉🎊

Sağlıkla devam etsin, sağlıkla kucağınıza alın inşallah 🤩
inş bizim için önemli olan o, yarın da kan vereceğim artış olur inş
sizin nasıl gidiyoor kaçıncı gün :)

Kızlar nasılsınız umarım her şey yolundadır. Konu sahibi olarak transferim ertelendi araya başkaya sıkıntılar girdi moralim bozuktu o yüzden mesajlarınızı okuyamadım ama geriye dönerek hepsini okuyacağım. Ben erken nokta koydum ama umarım hepinizin trabsferi yolunda gider açtığım konu hepinize şans getirir ve hepinizin gebelik haberlerini okurum. Canı gönülden tüm güzel dualarım sizlerle olacak. Tabi ki deneyimlerinizi okuyarak bende kendimi hazırlayacağım:) arada yorumlarınıza bende katılırım sakın ola ki bunun burada ne işi var demeyin 😂
Tşk ederiz iyiyiz çok şükür ? Güzel duaların için çok teşekkür ederiz 🤗Hayırdır ertelenme neden oldu canım?

Merhabalar bende dün 5.gün embriyo transferi oldum Malatya doğufertilde 3. Tüpbebek işlemim ilk tüpbebek işlemimden bi oğlum oldu ☺️ Şimdi 6 yaşında kardeş zamanı geldi rabbim isteyen herkese versin inş bu işlemimde inş pozitif olur herkese bol şans dilerim 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Hayırlı olsun 🙏🤲 🧿 Allah uzun ömürler versin inş. kardeş çok önemli gerçekten hayırlısıyla inş. pozitif olur🤗🥰 çok teşekkür ederiz güzel dilekleriniz için 🙏🤲

Kızlar nasılsınız umarım her şey yolundadır. Konu sahibi olarak transferim ertelendi araya başkaya sıkıntılar girdi moralim bozuktu o yüzden mesajlarınızı okuyamadım ama geriye dönerek hepsini okuyacağım. Ben erken nokta koydum ama umarım hepinizin trabsferi yolunda gider açtığım konu hepinize şans getirir ve hepinizin gebelik haberlerini okurum. Canı gönülden tüm güzel dualarım sizlerle olacak. Tabi ki deneyimlerinizi okuyarak bende kendimi hazırlayacağım:) arada yorumlarınıza bende katılırım sakın ola ki bunun burada ne işi var demeyin 😂
Benimde ertelendi hemde ne zamana kadar bilmiyorum her şerde bı hayır var derler bozma moralini desemde bozuluyor hatta sinirden oturup ağlıyor insan,rabbim imtihan ediyor bizi inşallah sonu güzel olur diyelim rabbim kimsenin emeğini boşa çıkarmasın benim önceki rahim geçmişim le ilgili sorun olduğu için rahim rahimlikten çıkmış diyor keşke onceden keşke doktor uyarsaydi da embriyo dondurma saydı şimdi ümitsiz konuşuyor resmen psikolojim bozuldu o kadar emek ilaçlar psikolojikmen çöktüm bide artık para yetiştiremiyoruz kredi çekip ilaçları alabiliyorsun o duruma geldim. Allah sonunu iyi etsin bayramdan sonra gidip konuşacağım oluru yoksa donuk kalsin bı iki yıl birikim yapıp Urfa'dan direk İstanbul'a giderim onerebileceginiz bir tüp bebek merkezi varmi

Benimde ertelendi hemde ne zamana kadar bilmiyorum her şerde bı hayır var derler bozma moralini desemde bozuluyor hatta sinirden oturup ağlıyor insan,rabbim imtihan ediyor bizi inşallah sonu güzel olur diyelim rabbim kimsenin emeğini boşa çıkarmasın benim önceki rahim geçmişim le ilgili sorun olduğu için rahim rahimlikten çıkmış diyor keşke onceden keşke doktor uyarsaydi da embriyo dondurma saydı şimdi ümitsiz konuşuyor resmen psikolojim bozuldu o kadar emek ilaçlar psikolojikmen çöktüm bide artık para yetiştiremiyoruz kredi çekip ilaçları alabiliyorsun o duruma geldim. Allah sonunu iyi etsin bayramdan sonra gidip konuşacağım oluru yoksa donuk kalsin bı iki yıl birikim yapıp Urfa'dan direk İstanbul'a giderim onerebileceginiz bir tüp bebek merkezi varmi
Hayırlısı olsun canım , hepimizin başına benzer şeyler geldi erteleme oldu. taşırsın embriyoları İst. Acıbadem Maslak'ta görüyorum senin gibi rahim vs. problemleri olan anne adaylarıyla başarı oranı daha yüksek, instagramdan takip et canım Pr.Dr. Bülent Tıraş zaten videolarını izle , ben hepsini izledim ve takip ediyorum seninle benzer çok kişi var pozitif sonuçlar aldığı, Allah yardımcın olsun maddi/manevi olarak emin ol hepimiz aynı durumdayız.

9D557AF6-A2A0-433B-8EAF-4DA5493B70F1.jpeg

Kızlar 5.gün embriyosu 2temmuzda transfer olmuştu 3adet sizce nasıl

Arkadaslar selam burdakiler belki biliyordur diye yazmak istedim pazar gunu calisan laboratuar bilen varmi istanbul avrupa yakasi

X