2022 Temmuz ayı transfer olacaklar

İkiz çok istesem de, burada ikiz anneleri başlıklarını okuduktan sonra korktu gözüm benim. Hem hamilelik hem de sonrası için. Tabi senin yaşın genç oldukça ama bu aynı zamanda kardeş için de zamanın çok demek 💃💃
Bende çok seviyorum ama çok zor tabi hamilelikte sonrasıda.. Bu kadar uğraştıktan sonrada tek embriyo tutunmazsa diye de korkuyorum

Bu arada Bodrum’da önerebileceğiniz, aynı gün içerisinde sonucu alabileceğim hastane ya da laboratuvar var mı? Test günü tam da dönüş günümüz olacak. Orada yaptırmazsam bu sefer araya pazar günü girecek, pazartesi gününe kadar da çatlarım herhalde meraktan 😅

Pazar günü tatil için Bodrum’a uçacağız zaten. Çok fazla düşünüp kurmaya fırsatım olmaz ve zaman çabuk geçer diye umuyorum. Kan tahlilimi de orada yaptırmam gerekecek.
Hayırlısı olsun canım , şimdiden iyi tatilller dilerim :p tatili sonuç öğrendikten sonra çıkacağız inş.:)

Birazdan transferim gerçekleşecek. Öyle heyecanlıyım ki. Daha önce bir spontan gebeliğim düşükle sonuçlanmıştı, bu da ilk transferim olacak. Umarım ilk ve tek olur, olumlu sonuçlanır. Fazla umutlanmak istemesem de içimde iyi bir his var 🙂
Benim de bugün oldu, aynı saatlerde transfer olmuşuz💕 Hayırlısı olsun inşallah🙏🙏

Benim transfer sonrası 2. Günüm ama adet ağrısı yaşıyorum siz de var mı, 3. Transferim bu kadar yoğun yaşamamıştım😔

Ben de bugün sabahtan beri hafif hafif ağrı hissediyorum sanki 2-3 güne adet olacakmışım gibi. Bir de aşırı şişkinlik ve gaz başladı. 4 Temmuz’da transfer oldum.
Doktorumun verdiği bilgiye göre normal ve beklenen bir durummuş.

Ben de bugün sabahtan beri hafif hafif ağrı hissediyorum sanki 2-3 güne adet olacakmışım gibi. Bir de aşırı şişkinlik ve gaz başladı. 4 Temmuz’da transfer oldum.
Doktorumun verdiği bilgiye göre normal ve beklenen bir durummuş.
Bende de dün çok gaz başlamıştı ayağıma yaz günü çorap giyindim. Çok rahatlattı. Normal deniyor ama sanki her an adet olacak gibi endişe hali sarıyor beni🙈😔😨

X