2022 Temmuz ayı transfer olacaklar

Evet ben de dün oldum. 16 sonda test vereceğim. 2. Transferim olduğu için motivasyonum epey düşük. Herşeyin hayırlısı tabi

Düşük motivasyon yok, sonra düşünürüz negatif olursa.

Benim de ikinci, geçen sene bir kendiliğinden hamileliğim düşükle sonuçlanınca şu anda düşük yaşamaktansa negatif çok daha hayırlı geliyor. Negatif sonrası tek bunu düşünmüştüm, düşük olmasın da diye.

Benim opudan önce 11 falandı. ProgestrroN yumurta toplamada 0.69mus baktım

Konuştum doktorla iyi dedi sonuç için.
Seninde hakkın da hayırlısı olsun canım. Sende durum nedir
Ben kan sonuclarimi goremiyorum nedense. Progesteron 1den dusuk diyerek iptal etti. Pztsi opu yapilmisti, hala cok fazla agrim var. Gaz, siskinlik ve kabizlik cok fena durumdayim. Zaten transfer olabilecek durumda degilim. Nefes darligi da cekiyorum. Dun aradilar, 6 yumurta toplanmisti, 5i olgun, 3u dollenmis. Bana ne kalacak bakalim. Bugun aramadilar. Dun bolunmelerini izleyecegiz, donduracagimizda arariz dediler. Hayirlisi olsun partalina_

Ben de dondurulmuş transfer olacağım, hatta 13 temmuzda ama doktor bana vermedi bu iğneyi, acaba unuttu mu
Ben de dondurulmuş olacağım. Fakat zoladexi reglmin 3. Günü yaptılar. 18 temmuzda tekrar kontrol var. Sonra 17 gün ilaç kullanıp sonrasında transferim olacakmış.

evet ya bu dönem çok iyi, benim eşimde baya değiştiiii prenses gibiyiz :):):):)
Aynen öyle valla bugün ne öğrendim yazlıkta tavuklarımız var annemle babam yaz kış orda kaldıkları için bakıyorlar, bir tane tavuk kuluçkaya yatmıştı 21 gün önce bugün fotoğraf ve videolarını göndermişler bana yumurtalardan iki tanesi çıkmış civcivler minicik Darısı hepimizin yumurtalarının başına inş.

Aynen canım hep pozitif düşünce ve pozitif olacağız inş. annemle babamın baktıkları tavulardan biri hergün yumurta verirken yumurtaların üstüne yatmıştı 21 gün önce , her gün yumurtladıkça çoğaltmış :) Bugün 2 tane civciv çıkmış yumurtadan, video ve foto göndermişler çok mutlu oldum darısı hepimizin yumurtalarının başına inş.

İyiymiş canım çalıştığım için ancak akşam hastanede vurduruyorum canım :)

Hayırlı olsun canım peşimizden sıraya gir

Kızlar benim 5 gün sonra transferim ilk olucak bu yaşım 26 tek mi çift mi embriyo koydursam bilemiyorum

İkiz çok istesem de, burada ikiz anneleri başlıklarını okuduktan sonra korktu gözüm benim. Hem hamilelik hem de sonrası için. Tabi senin yaşın genç oldukça ama bu aynı zamanda kardeş için de zamanın çok demek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…