2022 Temmuz ayı transfer olacaklar

Bende çok seviyorum ama çok zor tabi hamilelikte sonrasıda.. Bu kadar uğraştıktan sonrada tek embriyo tutunmazsa diye de korkuyorum

Bu arada Bodrum’da önerebileceğiniz, aynı gün içerisinde sonucu alabileceğim hastane ya da laboratuvar var mı? Test günü tam da dönüş günümüz olacak. Orada yaptırmazsam bu sefer araya pazar günü girecek, pazartesi gününe kadar da çatlarım herhalde meraktan

Pazar günü tatil için Bodrum’a uçacağız zaten. Çok fazla düşünüp kurmaya fırsatım olmaz ve zaman çabuk geçer diye umuyorum. Kan tahlilimi de orada yaptırmam gerekecek.
Hayırlısı olsun canım , şimdiden iyi tatilller dilerim tatili sonuç öğrendikten sonra çıkacağız inş.:)

Benim de bugün oldu, aynı saatlerde transfer olmuşuz Hayırlısı olsun inşallah

Benim transfer sonrası 2. Günüm ama adet ağrısı yaşıyorum siz de var mı, 3. Transferim bu kadar yoğun yaşamamıştım

Ben de bugün sabahtan beri hafif hafif ağrı hissediyorum sanki 2-3 güne adet olacakmışım gibi. Bir de aşırı şişkinlik ve gaz başladı. 4 Temmuz’da transfer oldum.
Doktorumun verdiği bilgiye göre normal ve beklenen bir durummuş.

Bende de dün çok gaz başlamıştı ayağıma yaz günü çorap giyindim. Çok rahatlattı. Normal deniyor ama sanki her an adet olacak gibi endişe hali sarıyor beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…