- 8 Ocak 2016
- 1.057
- 1.411
- 34
-
- Konu Sahibi kahvetutkunu1
- #4.661
peki bana yatınca bacaklarımı ındırıyorlar düz yat diyorlar ve hemen wc gıdebılırsın dıyorlar?Ben transfer yaptırıp 1 saat dinlenip isbasi yaptım. Cok kendimi yormadım cok şükür oldu
yanı transfer gunu işe mii gittiniiiizzzzzBende hemsire lavaboya gidebilirsin dedi. 10 dk tuttum geldim yatağıma. Sonra hemsire gelip gidebilirsiniz dedi şaşırdım. Yarim saat kadar durup eve gittim 1 saat kadar dinlendim ayagimi uzatip sonra eczaneye gidip ilacimi aldim ve isyerine gectim .benim isim zuccaciye. Lavabo icinde merdiven inmem lazimdi allahim nasip ederse olur dedim ve lavabo icin de asagi inip durdum gun icerisinde . Ve işe 4 gun gittim 5. Gun izin idi . Rahat gecti hep dua ettim meryem suresi dinledim hergün .rabbim insallah sizde nasip eder
Maşallah maşallah arkadaşım çok sevindim darısı bizim kalp atışlarını inşallahMerhaba kizlar çok sükur bugun bebegimin kalp atisini duydum.Isteyenherkese nasip etsin allahim..kese icin doktorum biraz sekli ilginc olusmus dedi rahmin yapisiyla alakali olabilir bebek buyudukce duzelicektir dedi yani sanki sekil boyle boluncekmis de son anda bolunmemis gibi yani bu benim yorumum tabi benzer durum yasayan var mi duydunuz mu ya da
Amin canimMaşallah maşallah arkadaşım çok sevindim darısı bizim kalp atışlarını inşallah
Benim 5. Gun embriyosu idi cok şükür rabbim nasip etti. Kismetimde varmışyanı transfer gunu işe mii gittiniiiizzzzz
ah ya ıste olacagı varsa oluyor
kacıncı gun embrıyosuydu
Canım gittin mi doktora, dinledin mi kalp atışını. Biz gidemedik bugün eşimin işleri çok yoğundu, yarın sabah gideceğizBen de yarin gidince soracagim bakalim .siz duydunuz mu kalp atisini
Pazartesi Allah izin verirse canımAmin canimsizin ne zaman kontrol
Merhaba naptınız kese gordunuz müKizlar yarın kese gitcez nasip olursa ama bı sorum var .karnım şişti biraz benim .bu normal mi.bu arada hergun iki tane oksaparigne bir tane progestan iğne kullanıyorum daha diğer haplar haricinde .acaba ignelermi yapiyo yoksa ikiz olma ihtimali var o yüzden yavaştan karnimmi buyuyo
Benimde şiş sanki iki aylık gibi iğneler ilaçlar yapıyo sanırım canımKizlar yarın kese gitcez nasip olursa ama bı sorum var .karnım şişti biraz benim .bu normal mi.bu arada hergun iki tane oksaparigne bir tane progestan iğne kullanıyorum daha diğer haplar haricinde .acaba ignelermi yapiyo yoksa ikiz olma ihtimali var o yüzden yavaştan karnimmi buyuyo
İkize dönebilr mi acaba canım ikiz mi olcakMerhaba kizlar çok sükur bugun bebegimin kalp atisini duydum.Isteyenherkese nasip etsin allahim..kese icin doktorum biraz sekli ilginc olusmus dedi rahmin yapisiyla alakali olabilir bebek buyudukce duzelicektir dedi yani sanki sekil boyle boluncekmis de son anda bolunmemis gibi yani bu benim yorumum tabi benzer durum yasayan var mi duydunuz mu ya da
Transfere o kadar sıkışık girdim ki doktora “buraya yapabilirim, sedyenin aşağısında bezler varmış iyi bari” demiştim. Zaten transfer 2 dk falan sürdü, odaya geldiğimde bacaklarımı kasıyordum artık o kadar sıkışmıştım. Hemşire 5 dk sonra tuvaleti kullanabilirsiniz dedi. O 5 dk yı nasıl geçirdiğimi çok iyi hatırlıyorum. Tam 5 dk olduğunda yavaş hareketlerle kalkıp tuvalete gittim, en uzun tuvalette kalışlarımdan biriydi sanırım. Ama tuttu şükürpeki bana yatınca bacaklarımı ındırıyorlar düz yat diyorlar ve hemen wc gıdebılırsın dıyorlar?
yok yatıcam dıyorum ama acayıp sıkısmıs olarak gelıyorum transferden kalkmak zorunda kalıyorum
bir öneriniz varmı kızlar .
transferım perşembe
Hic oyle bisi soylrmedi canim bu saatten sonra ikize donmez 6 haftalik dedi.buyudukce kese duzelir dediİkize dönebilr mi acaba canım ikiz mi olcak
Merhaba canim dinledik cok sukur dr gayet guzel kalp atisi dedi ama kesenin sekli bi degisik dedi o da rahmin yapisiyla ilgili olabilir bebek buyudukce duzelir dediCanım gittin mi doktora, dinledin mi kalp atışını. Biz gidemedik bugün eşimin işleri çok yoğundu, yarın sabah gideceğiz
atsana ultrason fotonu canım merak ettimHic oyle bisi soylrmedi canim bu saatten sonra ikize donmez 6 haftalik dedi.buyudukce kese duzelir dedi
atsana ultrason fotonu canım merak ettim
atsana ultrason fotonu canım merak ettim
Gözün aydın canım. Tek mi çift mi peki kese?Merhaba canim dinledik cok sukur dr gayet guzel kalp atisi dedi ama kesenin sekli bi degisik dedi o da rahmin yapisiyla ilgili olabilir bebek buyudukce duzelir dedi