- 7 Temmuz 2021
- 1.267
- 1.023
- 34
-
- Konu Sahibi kahvetutkunu1
- #4.701
Merhaba, benim de transferimin 6. gününde benzer lekelenme oldu. Hastaneyi aradım hemen aspirinle kan sulandırıcı iğneyi kesin dediler. Kanama değil sadece lekelenme dediysem de olsun yine de kesin dediler siz de öyle mi yapmıştınız?Merhaba kızlar yarin insallah bebegimin kalp atisini duyacagim allah hepimize nasip etsintransferimin 7.gunu kahverengi lekelenmem olmustu yerlesme.birkac damla hemen gecmisti. Aradan 3 hafta gecti bugun yine birkac damla cok acik kahve sarı gibi lekelenmem oldu.progestan mi yapiyo acaba dedim onceden hep beyaz geliyodu gerci benzer durum yasayan var mi
Merhaba, benim de transferin 6.gününde lekelenme başladı. Hastaneyi arayınca hemşireler hemen corasprin ve kan sulandırıcı iğneyi bırakın dediler. Sİz de öyle mi yapmıştınız acaba? Korkmalı mıyım?hiç korkma bence. benim de olmuştu lekelenme 6.günden sonra daha pozitifi bile görmemiştim.10 gün kadar devam etti .kırmızı olmadığı sürece sıkıntı yok dedi doktorum.sen de endişelenme canım
muhteşem bir haberrrrrrrrr :) gözünn aydınnnn canımHeyo ben bugün keselerimizi gördüm ve ikizlerr Allah'a şükür..bu karın şişliği olayinida sordum biraz ilaçlardan birazda çift kese olayından dolayı hızlı gelişim gösterirsin dedi
hayırr gayet guzeell :) 2 gunde bır 2 katı artıyor. 6 ile çarpınn 2.970 yaapar. sizinki fazlasıyla iyi cıkmıss :)Kızlar merhaba 30 temmuzda iki embriyo transfer oldum transferimin 10. Günü beta HCG 495 çıktı, dün 17. Gündü tekrar baktırdım 3127 çıktı sizce nasıl? Normal bi artış olmamış gibime geldi
Yaa öncelikle çok teşekkür ederimhayırr gayet guzeell :) 2 gunde bır 2 katı artıyor. 6 ile çarpınn 2.970 yaapar. sizinki fazlasıyla iyi cıkmıss :)
birde deegrınız zaten guzel neden 17.gün kan testi istendii..
ahh yaa keşke tek derdım bu olsa benımde :) :) boylee rakkamlar gorupte telaşlansam siz gibi...
ben 24 cıkan hcg me bılee cümbüşş kopardım dans ettımm kı kımyasaldı düştü. siz ne dıyorsunuzzz allah aşkınaa muhtesem sızınkı.
hayırlısı olsun tebrıkler arkadasımm
Ben iki seferde belirttim kalp atisini duymaya gittigimde de doktoruma soyledim 3 gebesinden 2 sinde bu lekelenmenin oldugunu ,onemsiz oldugunu ,eskiden kalan kanlarin atilmis olabilecegini yerlesme ile alakali olabilecegini soyledi hem kan sulandirici igne hem coraspirin kullaniyorum ikisine de devam biraktirmadilarMerhaba, benim de transferimin 6. gününde benzer lekelenme oldu. Hastaneyi aradım hemen aspirinle kan sulandırıcı iğneyi kesin dediler. Kanama değil sadece lekelenme dediysem de olsun yine de kesin dediler siz de öyle mi yapmıştınız?
Insallah bu sefer bebisin sana sımsıkı tutunacak dua edicem senin icinkızlaaaaarr yarın transferım varrrr :)
Teşekkür ederim cevabın içinmerhaba ,
ben transfer sonrası 24.gün duydun kalp atışını.
6+2 idi
Benim kanamam kıpkırmızı ve çok yoğundu. Hatta kesin düşük yapıyorum diye düşündüm, çok korktumTeşekkür ederim kanamanın rengi koyu muydu aradım doktorumu istirahat önerdi bende çalışıyorumİnşallah bi şey olmaz
benim kahverengi lekelenme şeklindeydi.hatta fotografını çekip at demişti doktorum .sonrasında kırmızı olmadığı sürece korkulacak bişey yok demişti. ilaçlarıma aynı şekilde devam etmiştim.hala daha coraspirin ve enox iğne kullanımına devam ediyorum. 10 gün kadar sürdü kesildi şu an lekem yokMerhaba, benim de transferin 6.gününde lekelenme başladı. Hastaneyi arayınca hemşireler hemen corasprin ve kan sulandırıcı iğneyi bırakın dediler. Sİz de öyle mi yapmıştınız acaba? Korkmalı mıyım?
rica ederim.Teşekkür ederim cevabın için
allah razı olsunnn cok tesekkur ederım şimdidenn. allah kabul etsın dularınızı okadar cok ıhtıyacım varkii.Insallah bu sefer bebisin sana sımsıkı tutunacak dua edicem senin icin
Çok teşekkür ederim. O zaman ben de bırakmıyım kan sulandırıcıları. benimki de açık kahve çünkübenim kahverengi lekelenme şeklindeydi.hatta fotografını çekip at demişti doktorum .sonrasında kırmızı olmadığı sürece korkulacak bişey yok demişti. ilaçlarıma aynı şekilde devam etmiştim.hala daha coraspirin ve enox iğne kullanımına devam ediyorum. 10 gün kadar sürdü kesildi şu an lekem yok
doktorun ne diyosa öyle yap benceÇok teşekkür ederim. O zaman ben de bırakmıyım kan sulandırıcıları. benimki de açık kahve çünkü
Yani bence kan kirmiziya doner kesilmezse birakman mantikli sanki ama tabi sen bilirsin cnmÇok teşekkür ederim. O zaman ben de bırakmıyım kan sulandırıcıları. benimki de açık kahve çünkü
O zman beta degerinin yuksekligi cogul gebelik ile alakasi yok . Bende insallah haftaya salı gidicem kese bakacak doktor. Hayırlısı olsun inşallah saglikla hepimiz alalim kucagimizamerhaba canım benim de çift embriyo konuldu 16.gün 3.008 di beta. bana da ikiz olma ihtimali demişti doktorum .ama tekmiş
benimle aynı gün betası yaklaşık olan bi arkadaş vardı. onun ikiz tutmuştu. ama beta yüksekliği kesin ikiz anlamına gelmiyo demkkiO zman beta degerinin yuksekligi cogul gebelik ile alakasi yok . Bende insallah haftaya salı gidicem kese bakacak doktor. Hayırlısı olsun inşallah saglikla hepimiz alalim kucagimiza
Çok teşekkür ederimBenim kanamam kıpkırmızı ve çok yoğundu. Hatta kesin düşük yapıyorum diye düşündüm, çok korktumHemen doktora gittim kan sulandırıcı hap ve iğne kullanıyordum ikisini de kesti. Ve istirahat et dedi. Dikkat etmeye çalışıyorum. İçinizi ferah tutun ve doktorunuza güvenin. Geçmiş olsun