2022 Temmuz ayı transfer olacaklar

Merhaba, benim de transferimin 6. gününde benzer lekelenme oldu. Hastaneyi aradım hemen aspirinle kan sulandırıcı iğneyi kesin dediler. Kanama değil sadece lekelenme dediysem de olsun yine de kesin dediler siz de öyle mi yapmıştınız?

hiç korkma bence. benim de olmuştu lekelenme 6.günden sonra daha pozitifi bile görmemiştim.10 gün kadar devam etti .kırmızı olmadığı sürece sıkıntı yok dedi doktorum.sen de endişelenme canım
Merhaba, benim de transferin 6.gününde lekelenme başladı. Hastaneyi arayınca hemşireler hemen corasprin ve kan sulandırıcı iğneyi bırakın dediler. Sİz de öyle mi yapmıştınız acaba? Korkmalı mıyım?

Kızlar merhaba 30 temmuzda iki embriyo transfer oldum transferimin 10. Günü beta HCG 495 çıktı, dün 17. Gündü tekrar baktırdım 3127 çıktı sizce nasıl? Normal bi artış olmamış gibime geldi

Kızlar merhaba 30 temmuzda iki embriyo transfer oldum transferimin 10. Günü beta HCG 495 çıktı, dün 17. Gündü tekrar baktırdım 3127 çıktı sizce nasıl? Normal bi artış olmamış gibime geldi
hayırr gayet guzeell :) 2 gunde bır 2 katı artıyor. 6 ile çarpınn 2.970 yaapar. sizinki fazlasıyla iyi cıkmıss :)
birde deegrınız zaten guzel neden 17.gün kan testi istendii..

ahh yaa keşke tek derdım bu olsa benımde :) :) boylee rakkamlar gorupte telaşlansam siz gibi...

ben 24 cıkan hcg me bılee cümbüşş kopardım dans ettımm kı kımyasaldı düştü. siz ne dıyorsunuzzz allah aşkınaa muhtesem sızınkı.

hayırlısı olsun tebrıkler arkadasımm

Yaa öncelikle çok teşekkür ederim

Senin adına da çok üzüldüm Rabbim inşallah daha güzelini nasip etsin.

İkinci kan testini doktorum istemedi biz eşimle merak ettik kaç oldu acaba diye ondan baktırdık ama biz hesapladığımızda daha yüksek çıkmıştı ondan biraz tedirgin oldum.

Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah

Ben iki seferde belirttim kalp atisini duymaya gittigimde de doktoruma soyledim 3 gebesinden 2 sinde bu lekelenmenin oldugunu ,onemsiz oldugunu ,eskiden kalan kanlarin atilmis olabilecegini yerlesme ile alakali olabilecegini soyledi hem kan sulandirici igne hem coraspirin kullaniyorum ikisine de devam biraktirmadilar

Teşekkür ederim kanamanın rengi koyu muydu aradım doktorumu istirahat önerdi bende çalışıyorum İnşallah bi şey olmaz
Benim kanamam kıpkırmızı ve çok yoğundu. Hatta kesin düşük yapıyorum diye düşündüm, çok korktum Hemen doktora gittim kan sulandırıcı hap ve iğne kullanıyordum ikisini de kesti. Ve istirahat et dedi. Dikkat etmeye çalışıyorum. İçinizi ferah tutun ve doktorunuza güvenin. Geçmiş olsun

benim kahverengi lekelenme şeklindeydi.hatta fotografını çekip at demişti doktorum .sonrasında kırmızı olmadığı sürece korkulacak bişey yok demişti. ilaçlarıma aynı şekilde devam etmiştim.hala daha coraspirin ve enox iğne kullanımına devam ediyorum. 10 gün kadar sürdü kesildi şu an lekem yok

Çok teşekkür ederim. O zaman ben de bırakmıyım kan sulandırıcıları. benimki de açık kahve çünkü

merhaba canım benim de çift embriyo konuldu 16.gün 3.008 di beta. bana da ikiz olma ihtimali demişti doktorum .ama tekmiş
O zman beta degerinin yuksekligi cogul gebelik ile alakasi yok . Bende insallah haftaya salı gidicem kese bakacak doktor. Hayırlısı olsun inşallah saglikla hepimiz alalim kucagimiza

O zman beta degerinin yuksekligi cogul gebelik ile alakasi yok . Bende insallah haftaya salı gidicem kese bakacak doktor. Hayırlısı olsun inşallah saglikla hepimiz alalim kucagimiza
benimle aynı gün betası yaklaşık olan bi arkadaş vardı. onun ikiz tutmuştu. ama beta yüksekliği kesin ikiz anlamına gelmiyo demkki

Çok teşekkür ederim bana da istirahat dedi izin alıp geldim eve dinleniyorum Allah herşeyin hayırlısını nasip etsin inşallah zorluklarla pozitif olunca insan herşeyden korkuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…