-
- Konu Sahibi kahvetutkunu1
- #4.681
Sag ol canim tek kese zaten tek embriyo transfer edilmistiGözün aydın canım. Tek mi çift mi peki kese?
Yaaa oyle bisi mi varmisşu yanda görünen siyahlık mı doktorun bahsettiği? önemli bişey değildir ya içini rahat tut bu arada haziran grubunda cinsiyet tahminleri yapılmıştı bebeğin tutunduğu yere göre sanırım senin ki erkekbişey teorisi diyorlardı ama unuttum şimdi
Benimde geçen cumartesi 5+3 te kontrolüm vardı. Kalp atışı olduğunu gördük ama dinleyemedik. Çok küçük olduğu için. Ama herkeste aynı olmayabilir , kalp atışı goremezsenizde korkmayın daha çok küçükler çünkü. 9. Haftaya kadar duyulabilirmisKalp atışlarını kaçıncı haftada duydunuz en erken.. 5+3 de ilk kontrolüm olacakda hcg değerimde ilk yüksekdi de erken duyabilir miyim diye düşündüm
Heyo ben bugün keselerimizi gördüm ve ikizlerr Allah'a şükür..bu karın şişliği olayinida sordum biraz ilaçlardan birazda çift kese olayından dolayı hızlı gelişim gösterirsin dedikarnın hemen büyümez canım tamamen ılacların etkisi
gaz problemlerı hormonal degısıkler ve şişkinlikler.
karnının cıkması ıcın en az 3 ay gecmesı lazım :)
heheh heyecanlı anne adayı
Evet arkadaşım gördük keselerimizi ikiside tutmis ve gayet sağlıkla Allah'a şükürMerhaba naptınız kese gordunuz mü
Sen naptın canım nasilsinMerhaba naptınız kese gordunuz mü
Tesekkur ederimSen naptın canım nasilsin
Canim sende hamilelik imzasi koy bebegin gelisimi yaziyor dilersenEvet arkadaşım gördük keselerimizi ikiside tutmis ve gayet sağlıkla Allah'a şükür
Sağ salim ilerlesin iyi olsunlarda 1 2 hafta geç duymaya razıyım benBenimde geçen cumartesi 5+3 te kontrolüm vardı. Kalp atışı olduğunu gördük ama dinleyemedik. Çok küçük olduğu için. Ama herkeste aynı olmayabilir , kalp atışı goremezsenizde korkmayın daha çok küçükler çünkü. 9. Haftaya kadar duyulabilirmis
Tesekkur ederimbende iyiyim rabbim saglikla kucağına almayi nasip etsin benim de kese icin hafta ya salı gidicem heyecanla bekmedeyim :) bakalim benim cift koyuldu tek mi ikiz mi merak ediyoruz. 14. Gun betam 749 idi olma ihtimali var dedi hemsire hayı
İnşallah arkasaim hepimiz kucaklarında alalım inşallah bebeklerimizi .Canim sende hamilelik imzasi koy bebegin gelisimi yaziyor dilersen
Canım benm transferden 4-5 gün sonra olmuştu .ben kimseye bişi demedim üç gün hafif leke halinde devam etti.sonra bittiKızlar pembe akıntı geldi bir iki damla ne yapmam lazımdoktoru aramalı mıyım sizlerden geldi mi ?
Benim transferden 20 gün geçti ilk kontrolüm de pazartesi korktum ilk günler hiç bişey gelmedi şimdi gelmesi korkuttu bir sefer geldi bakalım bir daha gelecek miCanım benm transferden 4-5 gün sonra olmuştu .ben kimseye bişi demedim üç gün hafif leke halinde devam etti.sonra bitti
Merhaba, geçmiş olsunBenim transferden 20 gün geçti ilk kontrolüm de pazartesi korktum ilk günler hiç bişey gelmedi şimdi gelmesi korkuttu bir sefer geldi bakalım bir daha gelecek mi
merhaba.sürgüye yapabilirsiniz.ya da bez baglayınpeki bana yatınca bacaklarımı ındırıyorlar düz yat diyorlar ve hemen wc gıdebılırsın dıyorlar?
yok yatıcam dıyorum ama acayıp sıkısmıs olarak gelıyorum transferden kalkmak zorunda kalıyorum
bir öneriniz varmı kızlar .
transferım perşembe
merhaba ,Kalp atışlarını kaçıncı haftada duydunuz en erken.. 5+3 de ilk kontrolüm olacakda hcg değerimde ilk yüksekdi de erken duyabilir miyim diye düşündüm
merhaba canım benim de çift embriyo konuldu 16.gün 3.008 di beta. bana da ikiz olma ihtimali demişti doktorum .ama tekmişTesekkur ederimbende iyiyim rabbim saglikla kucağına almayi nasip etsin benim de kese icin hafta ya salı gidicem heyecanla bekmedeyim :) bakalim benim cift koyuldu tek mi ikiz mi merak ediyoruz. 14. Gun betam 749 idi olma ihtimali var dedi hemsire hayırlısı insallah
Teşekkür ederim kanamanın rengi koyu muydu aradım doktorumu istirahat önerdi bende çalışıyorumMerhaba, geçmiş olsunDoktorunuza danışın bence, kötü bişey olma ihtimalinden dolayı değil. Bilgisi olsun, belki birşey önerir. Ben 2 hafta önce kanama yaşamıştım, doktorum kan sulandırıcı ilaçları kesti. Kese etrafında kanama alanı oluşmuş.