2022 Temmuz ayı transfer olacaklar

şu yanda görünen siyahlık mı doktorun bahsettiği? önemli bişey değildir ya içini rahat tut bu arada haziran grubunda cinsiyet tahminleri yapılmıştı bebeğin tutunduğu yere göre sanırım senin ki erkek 😃 bişey teorisi diyorlardı ama unuttum şimdi ☺️

şu yanda görünen siyahlık mı doktorun bahsettiği? önemli bişey değildir ya içini rahat tut bu arada haziran grubunda cinsiyet tahminleri yapılmıştı bebeğin tutunduğu yere göre sanırım senin ki erkek 😃 bişey teorisi diyorlardı ama unuttum şimdi ☺️
Yaaa oyle bisi mi varmis🤭vllahi bilmiyorum ki canim o an ekranda gorunce biraz algiladim ama ultrason resminden hic bisi anlamiom ben yani sarı işaretli yer mi kese oluyo? Yoksa o bebek mi dista siyah gorunen kese mi ? Yani isaretli yer bebek mi kese mi🤣

Merhaba kizlar. Bende 22 temmuz tranferim gerçekleşti. 5+3 te bebeğimi gördüm çok şükür. Kalbini dinleyemedik ama atmaya başladığını gördüm. yanıp sönüyordu ama dinleyemedik çok küçük olduğu için. 2 hafta sonra tekrar çağırdı doktorum umarım bu sefer sesli dinleyebiliriz. Hepimiz iyi haberler alalım inşallah bundan sonra 🤲

Kalp atışlarını kaçıncı haftada duydunuz en erken.. 5+3 de ilk kontrolüm olacakda hcg değerimde ilk yüksekdi de erken duyabilir miyim diye düşündüm
Benimde geçen cumartesi 5+3 te kontrolüm vardı. Kalp atışı olduğunu gördük ama dinleyemedik. Çok küçük olduğu için. Ama herkeste aynı olmayabilir , kalp atışı goremezsenizde korkmayın daha çok küçükler çünkü. 9. Haftaya kadar duyulabilirmis

karnın hemen büyümez canım tamamen ılacların etkisi
gaz problemlerı hormonal degısıkler ve şişkinlikler.
karnının cıkması ıcın en az 3 ay gecmesı lazım :)
heheh heyecanlı anne adayı :anneadayı:
Heyo ben bugün keselerimizi gördüm ve ikizlerr Allah'a şükür..bu karın şişliği olayinida sordum biraz ilaçlardan birazda çift kese olayından dolayı hızlı gelişim gösterirsin dedi

Benimde geçen cumartesi 5+3 te kontrolüm vardı. Kalp atışı olduğunu gördük ama dinleyemedik. Çok küçük olduğu için. Ama herkeste aynı olmayabilir , kalp atışı goremezsenizde korkmayın daha çok küçükler çünkü. 9. Haftaya kadar duyulabilirmis
Sağ salim ilerlesin iyi olsunlarda 1 2 hafta geç duymaya razıyım ben

Tesekkur ederim🥰 bende iyiyim rabbim saglikla kucağına almayi nasip etsin🙏👼 benim de kese icin hafta ya salı gidicem heyecanla bekmedeyim :) bakalim benim cift koyuldu tek mi ikiz mi merak ediyoruz. 14. Gun betam 749 idi olma ihtimali var dedi hemsire hayı

Canim sende hamilelik imzasi koy bebegin gelisimi yaziyor dilersen
İnşallah arkasaim hepimiz kucaklarında alalım inşallah bebeklerimizi .
Hamilelik imzası ney ki ben hiç duymadım

Benim transferden 20 gün geçti ilk kontrolüm de pazartesi korktum ilk günler hiç bişey gelmedi şimdi gelmesi korkuttu bir sefer geldi bakalım bir daha gelecek mi 🥺
Merhaba, geçmiş olsun🌸Doktorunuza danışın bence, kötü bişey olma ihtimalinden dolayı değil. Bilgisi olsun, belki birşey önerir. Ben 2 hafta önce kanama yaşamıştım, doktorum kan sulandırıcı ilaçları kesti. Kese etrafında kanama alanı oluşmuş.

peki bana yatınca bacaklarımı ındırıyorlar düz yat diyorlar ve hemen wc gıdebılırsın dıyorlar?
yok yatıcam dıyorum ama acayıp sıkısmıs olarak gelıyorum transferden kalkmak zorunda kalıyorum :KK43:
bir öneriniz varmı kızlar .
transferım perşembe
merhaba.sürgüye yapabilirsiniz.ya da bez baglayın

Tesekkur ederim🥰 bende iyiyim rabbim saglikla kucağına almayi nasip etsin🙏👼 benim de kese icin hafta ya salı gidicem heyecanla bekmedeyim :) bakalim benim cift koyuldu tek mi ikiz mi merak ediyoruz. 14. Gun betam 749 idi olma ihtimali var dedi hemsire hayırlısı insallah 🥰
merhaba canım benim de çift embriyo konuldu 16.gün 3.008 di beta. bana da ikiz olma ihtimali demişti doktorum .ama tekmiş

Merhaba, geçmiş olsun🌸Doktorunuza danışın bence, kötü bişey olma ihtimalinden dolayı değil. Bilgisi olsun, belki birşey önerir. Ben 2 hafta önce kanama yaşamıştım, doktorum kan sulandırıcı ilaçları kesti. Kese etrafında kanama alanı oluşmuş.
Teşekkür ederim kanamanın rengi koyu muydu aradım doktorumu istirahat önerdi bende çalışıyorum 🥲 İnşallah bi şey olmaz 🥺

X