2022 Temmuz ayı transfer olacaklar

Bnde bunu merak ediyorum napcaz
Tüp bebek doktorunun söylediği haftaya uyumlu olması lazım bence de. Çünkü normal yolla hamile kalanların son adet tarihine bakılıyorsa bizim de öyle olmalı. Benim 5. Gün embriyo idi ve 21. Gün yerleştirildi, normal yolla olması gereken Gibi günü gününeydi. İlerleyen kontrollerde sat'a göre hafta uyumu çıkar inşallah. Başlarda haftalarda günlerde uyum sorunu olabiliyormuş

Günaydınnn çiçek kadınlarrr
bende cumartesı kontrole gıttım rahım 8,6 mm.
transfer hazırlıgına devamm ıgnelere baslıyorum bu aksam ve 18 agustos perşembe transfer :) elımızde kalan son 2 adet 3.gün embriyosu... allah hayırlısını nasip etsın ama korkuyorum bude olmaz ise sil baştan baslanacak ve bu sefer merkez değişikliği yapacağımm...

Lütfen pozitif düşünün, 1 değil 2 embriyo varmış işte ne güzel. 2 katı şans demek
Hayırlısıyla tutunsunlar inşallah

kızlarr benım çalışıyorum ve 1 senedır tedavım devam ettıgı ızın her ızın alısımda benı strese sokuyorlar.
bu hafta persembe transfer var. sizlere kaç gun ıstırahat önerildi?

perşembe günü yeterlımı sadece yoksa cuma da alayımmı bir etkisi olurmu sizce tutunmada

Reactions: Dei
Günaydın canım. Şimdiden transferin hayırlı olsun. Allahım nasip etsin bu sefer pozitifi inşallah. 1 yeterli oluyor dinlenmek için. Ama ağır bir işte çalışıyorsan cuma günü için de izin al. Hiç bir iş senden ve bebeğinin tutmasından önemli değil, o yüzden strese girme. Gerekirse iş yerine ben bu yolda savaş veriyorum, benim için çok önemli, lütfen destek olun de

Ben de temmuz ayında çift embriyo transferi oldum.
1. Test 110
2. Test 48
3. Test 800 araları iki gün testlerin. 2.testi başka yerde yaptırdım 1 ve 3 aynı yerde bu durumu yaşayan var mı.

2. Beta hcg değerim hataliymis çok şükür bugün 1 kese gördük böyle durumlarla karsilasanlar sakın ümitsizliğe kapılmasın

2. Beta hcg değerim hataliymis çok şükür bugün 1 kese gördük böyle durumlarla karsilasanlar sakın ümitsizliğe kapılmasın
Dem8stik sana canim benim hadi cok şükür kese göründü insallah saglicakla kucagina aldiginiz gunler de gelecek saglicakla sıkıntisiz bir hamilelik gecirmeni dilerim ❤❤❤❤❤❤bende eylulde tedaviye basliycam belli oldu şükür. Haftaya kontrollere basliyorum. Rabbim hepimizede hamileligi nasip etsin

Az kaldi transferine insallah hayirli ugurlu olsun. Canim benim ben 1 hafta hic bisey yapmadan yattim doktor bunyeden bunyeye degisir dedi ama 2 gun dinlenip ise baslayanlarda oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…