2022 Temmuz ayı transfer olacaklar

Arkadasimada katiliyorum hicbisey bebisiinin tutunmasindan ve senin sagligindan onemli deil canim. Insallah guzel haberlerin olsun.❤❤

transfere göre hesapla canım benim ultrason ölçümlerim hep ona uyumlu gidiyor. son adet tarihine göre takip etme. 6+5 sin sen ona göre gelişimini takip et

Reactions: Dei
İnşallah her şey istediğin gibi olur. Sağlıkla bebeğini kucağına aldığın yıl bu yıl olsun

bence pazartesi işe gidin.bana doktorum 2 gün evde kal demişti ben 4 gün kalmıştım.ama sizin haftasonuna denk geliyo ne güzel bence pazartesiye kadar dinlenin.etkisi olur bence

Merhabalar enfeksiyon için ne kullandınız acaba

Merhaba kızlar yarin insallah bebegimin kalp atisini duyacagim allah hepimize nasip etsin transferimin 7.gunu kahverengi lekelenmem olmustu yerlesme.birkac damla hemen gecmisti. Aradan 3 hafta gecti bugun yine birkac damla cok acik kahve sarı gibi lekelenmem oldu.progestan mi yapiyo acaba dedim onceden hep beyaz geliyodu gerci benzer durum yasayan var mi

Canım
benim 7. Haftam bitti ama ara ara hep oldu kahverengi akıntı en son dün de oldu hatta pelteli doktoruma sordum olabilir rengini rakip et pembeye dönerse aspirin keseriz demişti ama hep kahverengi olarak arasa oluyor

Canım
benim 7. Haftam bitti ama ara ara hep oldu kahverengi akıntı en son dün de oldu hatta pelteli doktoruma sordum olabilir rengini rakip et pembeye dönerse aspirin keseriz demişti ama hep kahverengi olarak arasa oluyor
Ben de yarin gidince soracagim bakalim .siz duydunuz mu kalp atisini

Kizlar yarın kese gitcez nasip olursa ama bı sorum var .karnım şişti biraz benim .bu normal mi.bu arada hergun iki tane oksaparigne bir tane progestan iğne kullanıyorum daha diğer haplar haricinde .acaba ignelermi yapiyo yoksa ikiz olma ihtimali var o yüzden yavaştan karnimmi buyuyo

karnın hemen büyümez canım tamamen ılacların etkisi
gaz problemlerı hormonal degısıkler ve şişkinlikler.
karnının cıkması ıcın en az 3 ay gecmesı lazım :)
heheh heyecanlı anne adayı

evet canım bende de devam etti lekelenme .kırmızı olmadığı sürece sıkıntı yoktur demişti doktorum.

benim de karnım çok şiş .nolcak böyle bilmiyorum. 7 haftalık hamileyim ama sanki 3 aylık gibi

Ben transfer yaptırıp 1 saat dinlenip isbasi yaptım. Cok kendimi yormadım cok şükür oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…