2022 Temmuz ayı transfer olacaklar

kızlarr benım çalışıyorum ve 1 senedır tedavım devam ettıgı ızın her ızın alısımda benı strese sokuyorlar.
bu hafta persembe transfer var. sizlere kaç gun ıstırahat önerildi?

perşembe günü yeterlımı sadece yoksa cuma da alayımmı bir etkisi olurmu sizce tutunmada
Arkadasimada katiliyorum hicbisey bebisiinin tutunmasindan ve senin sagligindan onemli deil canim. Insallah guzel haberlerin olsun.❤❤🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻

Her doktor farklı hesaplıyor ya. Tüp bebek doktoruma göre 7+3 üm. Diğer doktoruma göre dediğin gibi o da transfere 15 gün ekliyor. O zamanda 6+5 oluyorum. Biz şimdi neye göre gelişimlerini takip edip, haftasıyla uyumlu mu diye bakacağız?
transfere göre hesapla canım benim ultrason ölçümlerim hep ona uyumlu gidiyor. son adet tarihine göre takip etme. 6+5 sin sen ona göre gelişimini takip et

• Beğen
Reactions: Dei
Dem8stik sana canim benim hadi cok şükür kese göründü insallah saglicakla kucagina aldiginiz gunler de gelecek saglicakla sıkıntisiz bir hamilelik gecirmeni dilerim ❤❤❤❤❤❤🧿🧿🧿🧿🙏🏻🙏🏻🙏🏻bende eylulde tedaviye basliycam belli oldu şükür. Haftaya kontrollere basliyorum. Rabbim hepimizede hamileligi nasip etsin 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻
İnşallah her şey istediğin gibi olur. Sağlıkla bebeğini kucağına aldığın yıl bu yıl olsun 🤲

• Beğen
kızlarr benım çalışıyorum ve 1 senedır tedavım devam ettıgı ızın her ızın alısımda benı strese sokuyorlar.

perşembe günü yeterlımı sadece yoksa cuma da alayımmı bir etkisi olurmu sizce tutunmada
bence pazartesi işe gidin.bana doktorum 2 gün evde kal demişti ben 4 gün kalmıştım.ama sizin haftasonuna denk geliyo ne güzel bence pazartesiye kadar dinlenin.etkisi olur bence

Evet Hsg de çekildi hiçbir sorun göremediler.Düşüğün sebebi de belirlenemedi maalesef.düşükten sonra enfeksiyondan dolayı 6 günde hastanede yattım.enfeksiyon mu düşüğe sebep oldu düşük mü enfeksiyona sebep oldu hala belirsiz😔Şansızlık dedi doktorlar 🙃Sizin durumunuzda ne açıklama yaptılar sebebi belli oldu mu acaba
Merhabalar enfeksiyon için ne kullandınız acaba

• Beğen
Merhaba kızlar yarin insallah bebegimin kalp atisini duyacagim allah hepimize nasip etsin🤲 transferimin 7.gunu kahverengi lekelenmem olmustu yerlesme.birkac damla hemen gecmisti. Aradan 3 hafta gecti bugun yine birkac damla cok acik kahve sarı gibi lekelenmem oldu.progestan mi yapiyo acaba dedim onceden hep beyaz geliyodu gerci benzer durum yasayan var mi

Merhaba kızlar yarin insallah bebegimin kalp atisini duyacagim allah hepimize nasip etsin🤲 transferimin 7.gunu kahverengi lekelenmem olmustu yerlesme.birkac damla hemen gecmisti. Aradan 3 hafta gecti bugun yine birkac damla cok acik kahve sarı gibi lekelenmem oldu.progestan mi yapiyo acaba dedim onceden hep beyaz geliyodu gerci benzer durum yasayan var mi
Canım
benim 7. Haftam bitti ama ara ara hep oldu kahverengi akıntı en son dün de oldu hatta pelteli doktoruma sordum olabilir rengini rakip et pembeye dönerse aspirin keseriz demişti ama hep kahverengi olarak arasa oluyor

Canım
benim 7. Haftam bitti ama ara ara hep oldu kahverengi akıntı en son dün de oldu hatta pelteli doktoruma sordum olabilir rengini rakip et pembeye dönerse aspirin keseriz demişti ama hep kahverengi olarak arasa oluyor
Ben de yarin gidince soracagim bakalim .siz duydunuz mu kalp atisini🥰

Kizlar yarın kese gitcez nasip olursa ama bı sorum var .karnım şişti biraz benim .bu normal mi.bu arada hergun iki tane oksaparigne bir tane progestan iğne kullanıyorum daha diğer haplar haricinde .acaba ignelermi yapiyo yoksa ikiz olma ihtimali var o yüzden yavaştan karnimmi buyuyo

Kizlar yarın kese gitcez nasip olursa ama bı sorum var .karnım şişti biraz benim .bu normal mi.bu arada hergun iki tane oksaparigne bir tane progestan iğne kullanıyorum daha diğer haplar haricinde .acaba ignelermi yapiyo yoksa ikiz olma ihtimali var o yüzden yavaştan karnimmi buyuyo
karnın hemen büyümez canım tamamen ılacların etkisi
gaz problemlerı hormonal degısıkler ve şişkinlikler.
karnının cıkması ıcın en az 3 ay gecmesı lazım :)
heheh heyecanlı anne adayı :anneadayı:

evet canım bende de devam etti lekelenme .kırmızı olmadığı sürece sıkıntı yoktur demişti doktorum.

benim de karnım çok şiş .nolcak böyle bilmiyorum. 7 haftalık hamileyim ama sanki 3 aylık gibi :KK43:

Ben transfer yaptırıp 1 saat dinlenip isbasi yaptım. Cok kendimi yormadım cok şükür oldu

X