• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
4 5 gün iyiydim kızlar tamam dedim gecti bulanti, dünden beri yine kötüyüm ya ilacım da bitti almadım sürünüyorum resmen, anlamıyorum ki değişik bi bulantı hissi var sanki yanıyor gibi ağrıyor gibi
Bende de günlerce kusmadım sonra bir anda kötü oldum.
Bende reflü de var midem yanıyor o da bazen bulandırıyor

Bugün adet sancısı gibi ağrı giriyor ara ara karnıma kimsede varmı böyle bir durum tedirgin oldum biraz bebeğimde karnımın altında hareketli bugün net hissediyorum ondan mı acaba bu ağrı haftaya hafta içine gideyim diyorum doktora geçer inşallah hemen ya insan her ağrıda bı korkuya kapılıyor
Geçenlerde bende de öyle olmuştu. Tuvalete gidip uzaninca geçmişti.
Ara ara oluyor galiba bu tarz ağrılar

Bende de günlerce kusmadım sonra bir anda kötü oldum.
Bende reflü de var midem yanıyor o da bazen bulandırıyor
Migde yanması da oluyor bende de böyle bi kac gündür değişik bi bulantı hissi oldu

Kızlar birde bir şey sormak istiyorum sizlere.
Benim bir süredir kaburga kemiklerinin hemen alt kısmında bir gariplik var.
O kısımda bildiğiniz hareketlilik kasılmalar şişip inmeler oluyor.
Bu normal mi?
Midemle alakalı bir problem mi yoksa bebekten dolayı artık organlar yukarı mı çıkıyor da böyle ilginç şeyler yaşıyorum.
İnsanlar bebek hareketini göbeğinde izler ben midemin şişkinliğini takip ediyor sola geçti aha şimdi sağda falan diye :olamaz:

Siz böyle bir şey duydunuz ya da yaşadınız mı?

Benim 1.4 çıktı ense kalınlığı. Ama burun kemiği ile alakalı bir şey demedi 🤔
Aslında bana da burun kemiği ile ilgili bişey söylememişti, ben burda yazılanlardan öğrendiğim için özellikle sordum, o zaman söyledi oluşmuş sıkıntı yok dedi, valla doktorlar da bazen bi tip yaa, kendimiz uyanık olcaz mecbur 🤷🏼‍♀️

Aslında bana da burun kemiği ile ilgili bişey söylememişti, ben burda yazılanlardan öğrendiğim için özellikle sordum, o zaman söyledi oluşmuş sıkıntı yok dedi, valla doktorlar da bazen bi tip yaa, kendimiz uyanık olcaz mecbur 🤷🏼‍♀️
Ben de bir sonrakine sorayım olmadı.
O sırada aklıma gelmedi malesef.
Gerçekten çok farklı doktorlar var. 🙄

Geçenlerde bende de öyle olmuştu. Tuvalete gidip uzaninca geçmişti.
Ara ara oluyor galiba bu tarz ağrılar
Evet ara ara oluyor canım Allah'tan sürekli değil dinlenince geçiyor çok şükür şimdi iyiyim geçti ağrılarım sanırım karın büyüyor o yüzden oluyor bu ağrılar karnım bu iki üç günde iyice belirginleşti büyüdükçe kramplar ağrılar olacak

Ben anlamiyorum doktorlari ya. Ulturason görüntülerin nasil canim iyimi ? İyiyse gerek yok. Benim 1/281 ken iki doktorumda ulturasonun iyi gerek yok dedi ben icim rahat etsin diye yaptirdim. Doktorlar degisik gerçekten.
Ultrason goruntulerim iyi evet. Bosuna endiselendirdi beni galiba. Keske hic yaptirmasaydim. Insallah saglikla gelicekler. Iyi dusunelim iyi olsun. Para tuzagi bazi doktorlar.

Bu normal mi?
Midemle alakalı bir problem mi yoksa bebekten dolayı artık organlar yukarı mı çıkıyor da böyle ilginç şeyler yaşıyorum.
İnsanlar bebek hareketini göbeğinde izler ben midemin şişkinliğini takip ediyor sola geçti aha şimdi sağda falan diye :olamaz:

Canım rahim hala göbek deliğinin altında yukarıda olması mümkün degilki ben şuan bebek hareketlerini göbek altında hissediyorum gazdır seninki muhtemelen çünkü oda aynı bebek hareketi gibi şişiyor iniyor dalgalanıyor falan hatta bazı gaz hareketlerini bebek tekmesi bile sanabiliyorsun

Evet ara ara oluyor canım Allah'tan sürekli değil dinlenince geçiyor çok şükür şimdi iyiyim geçti ağrılarım sanırım karın büyüyor o yüzden oluyor bu ağrılar karnım bu iki üç günde iyice belirginleşti büyüdükçe kramplar ağrılar olacak
Aynen öyle.
O yüzden endişelenme inşallah güzel şeylere vesile bu ağrılar 😊

Ben de bir sonrakine sorayım olmadı.
O sırada aklıma gelmedi malesef.
Gerçekten çok farklı doktorlar var. 🙄
Valla ben bu testlere girmedim, kızımda da girmemiştim. Allah korusun bir sorun çıksa da yapacak birşey yoktu… En iyisi o stresi yaşamamak gibi geliyor bana çok takmayın kafanıza böyle şeyleri. Yoktur bir sorun düşünüp kafanıza takmayın strese sokmayın kendinizi. Sağ Salim alalım kucaklarımıza inşallah 💙

Bu normal mi?

Benim gariplik değilde hiç üşümüyorum ama sürekli kaburgalarim tutuluyor gece nefes alırken batmaya başlıyor bebek değil henüz imkansız o kadar yukarıda olması ama dediğin gibi tam diyafram varya onun olduğu yer ağrıyor bazen

Valla ben bu testlere girmedim, kızımda da girmemiştim. Allah korusun bir sorun çıksa da yapacak birşey yoktu… En iyisi o stresi yaşamamak gibi geliyor bana çok takmayın kafanıza böyle şeyleri. Yoktur bir sorun düşünüp kafanıza takmayın strese sokmayın kendinizi. Sağ Salim alalım kucaklarımıza inşallah 💙
Bende bi ben girmedim saniyordum sende yaptirmamissin canim ayrıntılı yaklaştıkça bile heyecan basıyor ya yinede inşallah güzel sonuçlar alırız hepimiz Allah sağlıklı günler göstersin

Bu arada prema instagram açmış kızlar geçen onu instada aradığımizi duydu herhalde 😂

ayy hoşbulduk keske bana da öyle deseydi kesin dedi yüzde99.9 dedi doktoru arayıp hocam yanlış söylemişsiniz diyesim var valla😂😂 erkek ismi cok zor bence ya hiçbişey bulamıyorum bulduklarım içime sinmiyor
Yüzde 1 bile söylese iyiymiş neyse allahtan erken değişti 😂 kiz ismi ya çok modern herkeste olan isimler yada ayse fatma Zeynep olacak ben eski isim seviyorum ama eski olupta modern duran anlamı güzel bi isim bulamadım malesef erkek daha kolay geldi bana yiğit ve Fatih iki alternatifimiz var yanlarına ek düşünüyorum ikiside hoşuma gitti yigiti ben fatihi esim istedi bakalım hepten degistiredebiliriz gibi emin olamıyorum biz biraz kararsız bir çiftiz bu konularda 😂

Yüzde 1 bile söylese iyiymiş neyse allahtan erken değişti 😂 kiz ismi ya çok modern herkeste olan isimler yada ayse fatma Zeynep olacak ben eski isim seviyorum ama eski olupta modern duran anlamı güzel bi isim bulamadım malesef erkek daha kolay geldi bana yiğit ve Fatih iki alternatifimiz var yanlarına ek düşünüyorum ikiside hoşuma gitti yigiti ben fatihi esim istedi bakalım hepten degistiredebiliriz gibi emin olamıyorum biz biraz kararsız bir çiftiz bu konularda 😂
ben kız dediğinde ahsen ismine karar vermiştim hem anlamı güzel hem modern duruyo düşünebilirsin sen cnm. bende şimde yiğit alper berkay arasındayım heralde yiğitten yana vericez kararımızı

Bende bi ben girmedim saniyordum sende yaptirmamissin canim ayrıntılı yaklaştıkça bile heyecan basıyor ya yinede inşallah güzel sonuçlar alırız hepimiz Allah sağlıklı günler göstersin
Aminnnn canım inşallah bende ayrıntılı içi heyecanlıyım birde muayene için. İlk defa 1 ay bekliyorum iki muayene arası. Ay günler geçmek bilmiyor vallahi.

Kızlar özellikle ilk doğumu sezaryen olan annelere soruyorum, bu 2.gebelik benim zor geçecek gibi geliyor yaa daha şimdiden oturup kalkarken zorlanıyorum, ağrı giriyor, sanki bebek değil de taş taşıyorum tövbe 😃😩 acaba sezaryen doğum yaptığımızdan mı karın kasları gevşek mi ondan mı böyle ? Benim gibi de değilsinizdir belki…ben şimdiden böyleysem son aylarda napcam yaaa 😢 her gebelik farklıdır diyorlardı doğruymuş meğer, kızımda doğuma 4 gün kala resmen koşarak yürüyordum , çok rahattım, hiç böyle sancılar girmezdi. Acaba erkek olduğu için mi böyle, karnım daha bir sivri kızımda böyle değildim. 4 ayda 1 kg aldığım halde karnım belirgin bayağı..kızımda 4 aylıkken yaz tatilinde tekne turuna çıkmıştım,tekneden bile atlayasım gelmişti ( eşim zor tuttu 🤣 ) o kadar enerjik ve rahattım…😕 4 sene öncesinden bahsediyoruz çok da uzak bir zaman değil yani…

Kızlar özellikle ilk doğumu sezaryen olan annelere soruyorum, bu 2.gebelik benim zor geçecek gibi geliyor yaa daha şimdiden oturup kalkarken zorlanıyorum, ağrı giriyor, sanki bebek değil de taş taşıyorum tövbe 😃😩 acaba sezaryen doğum yaptığımızdan mı karın kasları gevşek mi ondan mı böyle ? Benim gibi de değilsinizdir belki…ben şimdiden böyleysem son aylarda napcam yaaa 😢 her gebelik farklıdır diyorlardı doğruymuş meğer, kızımda doğuma 4 gün kala resmen koşarak yürüyordum , çok rahattım, hiç böyle sancılar girmezdi. Acaba erkek olduğu için mi böyle, karnım daha bir sivri kızımda böyle değildim. 4 ayda 1 kg aldığım halde karnım belirgin bayağı..kızımda 4 aylıkken yaz tatilinde tekne turuna çıkmıştım,tekneden bile atlayasım gelmişti ( eşim zor tuttu 🤣 ) o kadar enerjik ve rahattım…😕 4 sene öncesinden bahsediyoruz çok da uzak bir zaman değil yani…

Back
X