• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Bugün kusarken gerçekten bebeği düşünüp bu geçici bir süreç dediğimde psikolojikmen daha rahat hissettim.
Normal hastalıktan 1 hafta şu sıkıntıyı çeksek nasıl kötü oluruz ama konu bebeklerimiz olunca aylardır çekiyoruz Rabbim sabrını veriyor ☺️
Aynen öyle canım. Çabucak geçsin bu günler,ilk ağlama sesiyle kulaklarımız şenlensin sağ salim inşallah

Bilmiyorum cnm ben ileri haftalari görmedim hiç ağrılar nasıldır bilmiyorum ama bana da gerçekten cok zor geldi bulantı, özelikle akşamları naneli sekerle duruyorum
Yani beni kusmalar dışında zorlayan bişey olmadı. İleride iyice ağırlaşacağız falan ama en azından yemek içmek konusu kabus olmayacak.

Yaşla hiç alakası yok inan bana.35 yaşındayım ama çok hareketliyimdir normalde hiç duramam. Ama içinde bulunduğum durum beni bambaşka bir hale soktu. Geçen hafta eşime marketten alması gerekenleri söylüyorum gel birlikte gidelim dedi bende hiç çıkamam dedim. Güldü bugünün tarihini not alalım diye. Alış-veriş pazar işini hiç ona bırakmam normalde ama ekmek almaya bile gidemiyorum 🤕
Bende aynı durumdayım deterjan al diyorum başka marka alıyor niye bunu alıyorsun diyorum e sen çıkıp alsana artık iyisin diyor yahu tamam iyiyim de çıkasım gelmiyor işte napayım. İnsan evde otura otura alışırmış canı dışarı çıkmak istemezmiş yada aksine ne kadar çıkarsa o kadar eve girmek istemezmiş bünye alıştığını istermiş öyle diyorlar artık annemler telefonda. Sanırım öyle bişey oldu ki ben geçen haftaya kadar doktor izin verirse eve girmicem diyordum e doktor özgürsün dedi ben 1 haftadır evdeyim 😂

Yaaa ayağına ve ayak parmaklarına bakar mısınızzzz 😍🥰🥰 ısırasım geldi şimdiden ya Allahım kucağınıza almayı nasip etsin 🙏 boş sanırım bacak arası kız gibi geldi bana ama doktorunuz tahminde bulunmadı mı baya ilerlemiş gebeliğiniz 🤗
😍😍amiinnn inşallah cok teşekkür ederim . Doktorum kız dedi ama 16 da kesinleşir o güne kadar bekleyin deyip beni ikilemde bıraktı. 🙄

Tek avuntum bebeğimi kucağıma alacağım günü düşünmek oluyor zaten. Rabbim tez zamanda kalıcı şifa versin İnşallah hepimize. Bizde hamileliğin tadını çıkaranlar kervanına katılalım. Bulantı hapını 3 tane yutuyorum ben. 1 tane akşam yemeğinden önce,2 tane de gece 3 gibi...
Ah canım inşallah ya hamileliğin en zor yanı bulantı ama bı bitse güzel günler bizi bekliyor ben bire indirmiştim kafamı hiç kaldiramadim şimdi tekrar gece iki tane içip uyuyorum az daha sabır inşallah geçecek 💖

Aynen öyle canım. Çabucak geçsin bu günler,ilk ağlama sesiyle kulaklarımız şenlensin sağ salim inşallah
Ayy amin amiinnn.
Normalde bebek ağlamasına tahammül edemeyen insanım ama kendi bebeğimin ağladığını hayal ettiğimde bağrıma basasım geliyor 😁

Yaaa ayağına ve ayak parmaklarına bakar mısınızzzz 😍🥰🥰 ısırasım geldi şimdiden ya Allahım kucağınıza almayı nasip etsin 🙏 boş sanırım bacak arası kız gibi geldi bana ama doktorunuz tahminde bulunmadı mı baya ilerlemiş gebeliğiniz 🤗
Ya siz söyleyince fark ettim de arkadaşın bebişinin ayak parmakları gözüküyor ya çok tatliiiii nasıl güzel bir mucize 😍😍

Yaa dimi resmen mucize insanın inanası gelmiyor. Çok teşekkür ederiz😍
Gerçekten bir candan bambaşka bir can.
İnsan duygulaniyor.
Rabbim ömürlerini de güzel eylesin. İyi insanlarla karşılaştırsın.
Şimdiden anne dualarına başlayalım 😂😂

Gerçekten bir candan bambaşka bir can.
İnsan duygulaniyor.
Rabbim ömürlerini de güzel eylesin. İyi insanlarla karşılaştırsın.
Şimdiden anne dualarına başlayalım 😂😂
Amiinn gerçekten hepsini Allah iyi insanlarla karşılaştırsın. Ömürleri bahtlari açık olsun 😍😍

İlk okudugum andan itibaren senide kattim dualarima. Rabbim sana @MaviAy 'a bana ve isteyen herkese gonlundekini nasip eylesin insaAllah🤲 Anlamammı hemde çokk iyi anlıyorum. Saglikli sihhatli olmasi tabiki en bas temennimiz. Ama gönlumuzu bilen kalbimizin icindekileri duygularımızın temizliginin en buyuk şahiti Rabbimiz gonullerimizin muradini verir insaAllah. Hepimiz saglicakla alırız kucagimiza evlatlarimizi🤲 Bidaki kontrollerde netlestiginde sevinclerimizi tekrar paylasmayi nasip eder insaAllah Rabbim🥰
Ne kadar gönlü güzel insanlar tanıdım burda maşallah size 🧿bütün yazdığınız kelimelere cümlelere Amiiiiin diyorum canı yürekten çok güzel anlatmışsınız duygularımızı 🙏🏻Bir insanın tanımadığı birilerine dua etmesi nasıl mucizevi bir güzellik Rabbim bu gönülleri hiç boş mu çevirir kapısından, sizlerin karşısına hep güzel insanlar çıkarsın inşallah bende size dua edicem , inşallah dediğiniz gibi son gelişmeleri de haberdar edelim birbirimize Allah’ın izni ile sevinelim 🤲🏻🤲🏻🙏🏻🧿💖💙💐sizin yavrularınız kaç yaşlarındalar kardeşim ?

Bende aynı durumdayım deterjan al diyorum başka marka alıyor niye bunu alıyorsun diyorum e sen çıkıp alsana artık iyisin diyor yahu tamam iyiyim de çıkasım gelmiyor işte napayım. İnsan evde otura otura alışırmış canı dışarı çıkmak istemezmiş yada aksine ne kadar çıkarsa o kadar eve girmek istemezmiş bünye alıştığını istermiş öyle diyorlar artık annemler telefonda. Sanırım öyle bişey oldu ki ben geçen haftaya kadar doktor izin verirse eve girmicem diyordum e doktor özgürsün dedi ben 1 haftadır evdeyim 😂
Canım kızın rahatsızlanmıştı denize gittiğiniz gün , nasıl oldunuz annesi iyileştiniz mi ? Aklımdaydınız 🙏🏻

Ayy amin amiinnn.
Normalde bebek ağlamasına tahammül edemeyen insanım ama kendi bebeğimin ağladığını hayal ettiğimde bağrıma basasım geliyor 😁
Ah annesi öyle güzel duygu ki o masumca ağlarken bazen sende ağlıyorsun hemen bağrına basıp emziriyorsun tenine temas ettiğinde ki o duygu dünyalara bedel 💖💐rabbim kucağımıza almamızı nasip etsin sağ Salim 🙏🏻

Eki Görüntüle 2898562 Eki Görüntüle 2898562 bende tahmin alabilirmiyim kizlarr😍😍bu sanırım bacak arası oluyor değil mi?
Canım benim sağ selamet rabbim kucağına almayı nasip etsin. Bacak arası boş gibi değil mi diğer bacağını kıvırmış gibi duruyor sanki . Doktorun kız olduğunu kesin görmüştür ama yine de %100 demezler nedense 🥰 prensesin sağlıkla gelsin inşallah , Allah dileyen herkese nasip etsin 🙏🏻

Fetal dna yaptirip sonuc bekleyen arkadaslar vardi. Sonuclariniz geldimi acaba?
İki arkadaşın geldi benim gördüğüm önceki sayfalarda yazmışlardı çok şükür sonuçlar güzel çıktı.
Bende bekliyorum haftaya çıkar belki. ALLAH hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin.

İki arkadaşın geldi benim gördüğüm önceki sayfalarda yazmışlardı çok şükür sonuçlar güzel çıktı.
Bende bekliyorum haftaya çıkar belki. ALLAH hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin.
Amin canım inşaallah.

Back