2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Haklısın 3 lt den fazla su içiyorum sık sık yiyorum yine de bağırsaklar bi tiriplerde. Gelmişsin işte çık da rahatlayalım ya illa uğraştırcak
Merhaba, sabahları açken 3-4 tane kuru kayısı üstüne bol su, 1 bardak da kefir. Gerçekten işe yarıyor. Kefir kutusunun üzerinde de yazıyor düzenli kullanımda bağırsak hareketlerini düzenlediği. Şifa olsun inşallah

Canım 16yı doldur sonra ol dedi yani 16+0 dan sonra diye anlıyorum
Anladim canim ben pazarteso 16.10 a aldim biontech icin randevu. 14+4 oluy onden gidiyor 15 falan olacak tahmini.zaten 16 agustosta da dr randevum var bir hafta sonrasi gidip bebisi gorurum ins bir sıkıntı yaşamam bebis iyi olur hayirlisi olsun artik

Kizlar omega3 kullanmaya basladiniz mi?Doktorum bana kullan dedi erken değil demi

Kizlar omega3 kullanmaya basladiniz mi?Doktorum bana kullan dedi erken değil demi
Ben 13+0 da gittim soyledim ama bisi demesi omega vermedi gun asiri tiroit ilaci iciyorum, d vit günde 9 damla ve demir ilaci iciyorum.akintiyi dedigimde bana direk o ilaci da simdi icme dedi.ilk defa gittim bu dr a cok ilac taraftari degildi zannimca bi bildigi vardir dedim çıktım

PinkMermaid canım ben bugun e bebege gittim muhtemel kiz oldugu icin almadim ama dayanamayip çorap aldım zaten pahali bisi degil erkek olursa da dursun dedim 2 kutu göğüs pedi aldım hatta baya 40 tlden 10 tlye inmisti 60 adedi lansinohun bi de hamile kulodu aldim ya kilotlar bile yeni aldim sikmaya basladi beni valla begendim tekrar alicam onlardan bu gogus pedini falan da ben hic bilmem ablam dedi de oyle aldim.birde depend emici kulot varmis o da cok lazim oluyormus ona da bakmaya basladim indirimde yakalayinca 2 paket de ondan alcam

Hic eksi yiyemiyorum cnm ya ben sürekli tatlı yiyesim geliyor, meyve eksiyse mesela daha cok eksitiyor miğdemi
Bende de tam aksi canım tatlı kelimesi bile midemi kaldırıyor.Daha hiç şekerli birşey yiyemedim bir kere lmonlu dondurma istedi canım onuda çıkardım tuzlu ve ekşi birde yediğim yemekler soğuk olacak sıcakta iyi gelmiyor.Senin cinsiyeti bellimi canım.

Benim arkadaşımaa da böyle dediler sonra sağlıklı bir kız bebişi oldu kalbinizi bozmayın inşallah bişey yoktur

En iyisi roborock markasına ait olanlar fiyat olarak diğerlerine göre daha pahalı ama ben almışken roborock alacağım kısmet olursa. Eylül - ekim gibi almayı planlıyorum ev iki katlı tek çocukla sorun yoktu şimdi hem hamileyim hem evde bi çocuk hem alt kat üst kat temizliği mümkün değil başa çıkamam. Almayı düşünenler bi roborocka bakın isterseniz

Canım öncelikle içini ferah tut ense kalınlığı aşırı değil düşebilir. Ayrıca ense kalınlığının fazla olması down sendromu olacağını göstermiyor. detaylı testlerini yaptır sakin kalmaya çalış ki bebeğinde çok strese girmesin

Son düzenleme:
Bana sadece omega3 kullan dedi içeriğinde folik asit,d vitamini,b12,demir vb.vitaminler var cnm
Erkenmi diye terettude kaldim

Yok cnm daha değil cinsiyet ama sanki erkek gibime geliyor, kizimda bulantim olmamıştı hep eksi tuzlu yemiştim, bunda bulantim var tatlı yiyesim geliyor hep, sağlıklı olsun da ins..

Yok cnm daha değil cinsiyet ama sanki erkek gibime geliyor, kizimda bulantim olmamıştı hep eksi tuzlu yemiştim, bunda bulantim var tatlı yiyesim geliyor hep, sağlıklı olsun da ins..
Amin şu an hayattan en büyük dileğim bu sağlıkla güzel günlere doğsunlar inşallah.

Ay kizlar catlatti doktor beni neymis 13+1 de hic bir doktor cinsiyet soylemezmis.
Ikili test yapmicaksan ense kalingilina bakmam dedi.
Ekrani bile gostermedi ustune bide 30 dk randevum gecti.
Bulundugum il de ilk defa devlete gittim oda kaydim olsun mantığı ile bin pisman.
Bebek sağlıklı imis şükür.

O da ayrı bi garipmis

Simdi kizlar ven nor.alde gecen hafta bugun ozel doktoruma gittim hani dedim nolur nolmaz devletede kayit actirayim diye bugun gittim. Ozeldeki doktoruma 10 gun sonra gel cinsiyeti net söyleyeyim dedi. 2 gun sonra 10 gün olmus olacak ust uste usg olmus oluyor gitsem mi bilemedim. Gidip kontrol hakkimi kulllanjp sonrasında 1 ay sonra giderim die düşündüm ama bebege zarari olurmuki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…