Deniyeyim bakalım, dediğin gibi sağlıklı cnm, bende sürekli makarna tarzı şeyler yemek istiyorumEvet haşlanmış yumurta bulantıyı bastırıyor, tiksinmem yoksa bol bol tüketebilirsin çok faydalı zaten. Ben de hep meyve yemek istiyorum, sadece meyveyle beslenmeksağlıkla doğsunlar da dayanırız sıkıntı yok
Trendyolda çok güzel takımlar buldum ben de. Penguenli, civcivli, arılı , filli çok hoşuma gittiler renkleride güzeldi. Benim bebiş erkek olacak, mavi istemiyorum cok klasik geliyor :) Netten almayı düşünüyorum. E- bebek uygun diyorlar birde.Kızlar şu an için erken ama yenidoğan takımlarına bakıyor musunuz ?
Hayırlı olsunMerhaba arkadaşlar bugün cinsiyetimizi öğrendik 2.kizimiz oluyor inş hepimize saglikli evlaar nasip etsin mevlam
moralim acayip bozuk hiç bir teste girmeyeceğim demiştim nasıl olsa aldırmam demiştim ama 12.haftada ense kalınlığı 2.8 mm 13. haftada 3.5 mm çıktı .. başka doktora gittim ense kalınlığı için 3.5 mm dedibu sefer bu doktor burun kemiğini de göremedim dedi büyük ihtimal down olabilir dedi ben yıkıldım tabi nifty testi için yarın kan verecem hiç gerek yoktu bu kadar beklemeye 12.haftada keşke verseydim kan şimdi zaman nasıl geçecek ben nasıl bekleyecem sürekli ense kalınlığı down sendromu yazılarını okumaktan gözlerim bozuldu..
Çocuklarımız aynı yaştalar sanırım. Benimde büyük oğlan 6.sınıfa geçti,küçüğüde anasınıfına yazdırdımInşallah cnm cok ters zamana denk geldi kucuk kizimi anaokuluna yazdirdim buyuk 6.sinifa gecti subatta Allahin izniyele dogum var bu sene maratonlu geçecekBakarlar cnm büyükte küçükte cok hevesli bakalim şimdiden
Evet cnm gördü de bir de net olsa cok guzel olacakti neyse bekleyelim bakalim
Amin cnm hepimizin gönlündeki olur inşllah
limonla çok iyi geliyor yerken ama yedikten sonra yine aynı tat ağızda...Kaşarlı pideyi denedim cnm evet oda iyi geldi bana da, arada patates de kızarttim onu da alıyorum listemekısır bi kac gündür aklımda onu da deniyeyim, cok sagol cnm
çok teşekkür ederim dualaınız için başka bişi demediler kalpte problem görünmüyor şimdilik ama daha çok küçükDua etmekten baska care yok cnm Allahın izniyle ins sagliklidir bebeğin, baska bi ultrason bulgusu var mı bebeğinde
bana da kız dediler inşallah..teşekkür ederim moral verdiğiniz içinbenim kızıma da öyle demişlerdi. kalbini ferah tut olur mu. çok sağlıklı bir kızım oldu.
moralini bozma hemen bunlar tanı testleri değil sonuçta ortalama veren testler ve bazen ense kalınlığı normal görülen bebekler bile down sendromlu doğabiliyormuş.Bende 37 yaşındayım ve çok tedirginim bu konuda Allah herşeyin iyisini güzelini nasip etsin.İleri tetkiklerini yaptırmadan hemen moralini bozma bence.Ondan sonra duruma göre karar veririsin.çok teşekkür ederim dualaınız için başka bişi demediler kalpte problem görünmüyor şimdilik ama daha çok küçük
ben de yaptırmayacaktım ama dayanamadım sürekli forumda you tube da gezmekten araştırma yapmaktan gerçekten gözlerm bozuldu..Canim bozma moralini benim duyduğum kadarıyla sağlam bebeklerede böyle riskli diyebiliyorlarmiş. Ben sırf bu stresi yaşamamak için yaptırmadım test . Allah büyük bizim zamanımız da böyle testlermi vardı bak hepimiz turp gibiyiz. Yüksek tut moralini
Canim karindan mi erkek gibi sol tarafa daha yakinKızlar anlayan bakabilir mi ben anlamadım biri 5 haftalık öbürü de 7 haftalık
Ayyyy hiç hatırlamıyorum ama ramzi teorisi cinsiyet tahminleri yazıp tüm sayfalara sormuştumMerhaba o sayfaların ismi ne acaba
Ya ne güzelÇocuklarımız aynı yaştalar sanırım. Benimde büyük oğlan 6.sınıfa geçti,küçüğüde anasınıfına yazdırdım
Canım 16yı doldur sonra ol dedi yani 16+0 dan sonra diye anlıyorumCanim 16. Hafta dedikleri 15+larda mi olan oluyor yoksa 16+0 dan itibaren mi oluyor
Çok teşekkür ederim inşallah gönlünüzden ne geçiyorsa o olsunİnşallah benimki de tutarGözünüz Aydın buarada
Canım senin bebek kesenin tam ortada duruyor o yüzden bir yorum yapamadım ben, gönlünden ne geçiyorsa o olsun ve tabiki sağlıklı olsun inşallahKızlar anlayan bakabilir mi ben anlamadım biri 5 haftalık öbürü de 7 haftalık
İnsallah sonucunuz iyi gelir. Kendiniizi bu kadar üzmeyin bebeğiniz sağlıklıysa çok etkilenir bu strestenmoralim acayip bozuk hiç bir teste girmeyeceğim demiştim nasıl olsa aldırmam demiştim ama 12.haftada ense kalınlığı 2.8 mm 13. haftada 3.5 mm çıktı .. başka doktora gittim ense kalınlığı için 3.5 mm dedibu sefer bu doktor burun kemiğini de göremedim dedi büyük ihtimal down olabilir dedi ben yıkıldım tabi nifty testi için yarın kan verecem hiç gerek yoktu bu kadar beklemeye 12.haftada keşke verseydim kan şimdi zaman nasıl geçecek ben nasıl bekleyecem sürekli ense kalınlığı down sendromu yazılarını okumaktan gözlerim bozuldu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?