2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Beni de akşam yediğim yemekler çok rahatsız ediyor, midem ekşiyor bulanıyor, hiç çıkarmadım ama çıkarsam rahatlardım kesin. Akşam yemeği yememekte buldum çareyi, 6 dan sonra sadece meyve yiyorum, açlık hissedersem de çubuk kraker

Canım yoğun akıntı ve kaşıntı vardı mantar daha önce yaşadığım için biliyordum. Koku olunca daha çok bir enfeksiyon oluyor. Kullandığım yağlar da mantar tedavisi içindi faydası oldu

Kızlar anlayan bakabilir mi ben anlamadım biri 5 haftalık öbürü de 7 haftalık

Eklentiler

• 1628065047174..jpg
    68,5 KB · Görüntüleme: 34
  • 1628065078539..jpg
    92,7 KB · Görüntüleme: 36
moralim acayip bozuk hiç bir teste girmeyeceğim demiştim nasıl olsa aldırmam demiştim ama 12.haftada ense kalınlığı 2.8 mm 13. haftada 3.5 mm çıktı .. başka doktora gittim ense kalınlığı için 3.5 mm dedibu sefer bu doktor burun kemiğini de göremedim dedi büyük ihtimal down olabilir dedi ben yıkıldım tabi nifty testi için yarın kan verecem hiç gerek yoktu bu kadar beklemeye 12.haftada keşke verseydim kan şimdi zaman nasıl geçecek ben nasıl bekleyecem sürekli ense kalınlığı down sendromu yazılarını okumaktan gözlerim bozuldu..

Tabiki cnm elbet farklı cinsiyet ister insan, her iki nimeti de tatmak ister, ikisinin de ayrı şirinligi var ya maş nasıl da güzel denk gelmiş aynı ayda olmasi en önemlisi o cnm, sağlıklı hayırlı uzun ömürlü olsun ins evlatlarimiz

Benimde cok eksiyor miğdem ya, çıkartıyorum ben her akşam ama cikartiktan sonraki o ağzımdaki tat daha cok rahatsız ediyor, bende bu akşam kahvaltılık denicem,ins kötü olmam yine..

Dua etmekten baska care yok cnm Allahın izniyle ins sagliklidir bebeğin, baska bi ultrason bulgusu var mı bebeğinde

Kızlar şu an için erken ama yenidoğan takımlarına bakıyor musunuz ?
Ben bakıyorum canim ama almadım hiç daha biraz hava soğuyunca alacağım ve galiba gidip almaiycam cesaretim yok avm gezmeye internetten alacağım

benim kızıma da öyle demişlerdi. kalbini ferah tut olur mu. çok sağlıklı bir kızım oldu.

Canim bozma moralini benim duyduğum kadarıyla sağlam bebeklerede böyle riskli diyebiliyorlarmiş. Ben sırf bu stresi yaşamamak için yaptırmadım test . Allah büyük bizim zamanımız da böyle testlermi vardı bak hepimiz turp gibiyiz. Yüksek tut moralini

Bence miralini hic bozma. Oyle denilip nice saglikli dogan bebek var. Hatta benim arkadaşıma direk ya sakat dogar yada ölü dogar dediler ama masallah cok sağlıklı bir bebek doğdu. İcini ferah tut dua et.

Benimde cok eksiyor miğdem ya, çıkartıyorum ben her akşam ama cikartiktan sonraki o ağzımdaki tat daha cok rahatsız ediyor, bende bu akşam kahvaltılık denicem,ins kötü olmam yine..
Evet haşlanmış yumurta bulantıyı bastırıyor, tiksinmem yoksa bol bol tüketebilirsin çok faydalı zaten. Ben de hep meyve yemek istiyorum, sadece meyveyle beslenmek sağlıkla doğsunlar da dayanırız sıkıntı yok

Canım hemen indirme yelkenleri, yaşı benden büyük bi tandığım seneler önce bebeğini aldırıyordu doktorlar down olabilir dediği için, haftalarca ağladı, sonra istanbulda çok iyi bir doktora gittiler perinatolog, bebeğin çok sağlıklı iyi ki aldırmamışsın dedi, şimdi kocaman oldu çocuk sapasağlam maşallah. Dua et bol bol, sağlıkla doğsun bu stresi sana unuttursun inşallah canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…