2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Benim kızımın dişi 4 ay 1 haftalıkken çıktı. Erken olmayabilir yani. İnşallah düzelirler yaa, diş çıkarmaya başladığından beri düzenimiz bozuldu

Emzirmek yasak mı, maske takıp emzirin diyorlar ya, belki sakinlesir? Kıyamam ya o da huzursuz oldu demekki, inşallah bi an önce geçer canim
Mamayla besleniyor canım malesef yoksa maske takarak emziriyorlar galiba evet. Biraz aldım kucağıma da sakinlesmedi babası uyutmaya çalışıyor inşallah dua edin

Bizim tahlilleri temiz çıkmıştı enfekte olmamıştı yani oğlum sadece ateşlendi. Ama doktoru ilk günden itibaren maske ile emzir ilgilen kucağına al dedi öyle yaptık.
Bende aldım az önce biraz dolastordim da çok bir şey değişmedi. Babası uyutmaya çalışıyor

Ben bir beyaz yakalı olarak yazıyorum doktorun orada da ne demiştiniz bir dakika yazamadım falan diyorum
Ben hamileliğimin başında Dr un dediklerini telefona ses kaydı alıyordum
Benim kızımın dişi 4 ay 1 haftalıkken çıktı. Erken olmayabilir yani. İnşallah düzelirler yaa, diş çıkarmaya başladığından beri düzenimiz bozuldu
Bizimde dişlerde bozuldu düzen ya ağlayarak uyanıyor gece , dişlerini hırsla kasiyarak, ne yapabiliriz acaba
Mamayla besleniyor canım malesef yoksa maske takarak emziriyorlar galiba evet. Biraz aldım kucağıma da sakinlesmedi babası uyutmaya çalışıyor inşallah dua edin
Önceden hep sen veriyorsan maskeyle versen mi acaba mamayi , insallah rahatça uyusun tatlı bebis sabaha da bir seyi kalmasın yavrunun

Yani belirtileri var gibi kulaklarını tutuyor aşırı tükürüğü var. Damağını kazımak istiyor gibi bir hali var. Kafasıda ateş gibi

Yani belirtileri var gibi kulaklarını tutuyor aşırı tükürüğü var. Damağını kazımak istiyor gibi bir hali var. Kafasıda ateş gibi
Bende onu soracaktım şimdi, Bizim başımızda ateş gibi ya çok çok sıcak, ateşi ölçüyorum normal, normal miki böyle olması?? Sizinde disiniz çıkar yakında

Bende onu soracaktım şimdi, Bizim başımızda ateş gibi ya çok çok sıcak, ateşi ölçüyorum normal, normal miki böyle olması?? Sizinde disiniz çıkar yakında
Bende happymom forumunda okudum diş çıkarma belirtilerinden bahseden çoğu kişi kafada ateşlenmeden söz etmişti. Kayınvalidem de başı ateş gibi diş mi çıkarıyor acaba dedi. Demekki öyle oluyor.

Yaa kıyamam çok geçmiş olsun cnm

Bize doktor hiç böyle şeyler demedi ya, uyumuyor diyorum, su incir yatır açlıktan kalkmıyor diyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…