• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Sizin bebekte uykusu geldiğinde eliyle gözünü oyuyor mu? Bu arada geçen 10 çocuk büyütmüş biri bana dedi çocuğa artık su ver havalar ısındı. Bende susar artık gibi hissediyorum. Siz veriyor musunuz?
Antibiyotik kullanırken verdim, bir daha istedi 2. Çay kaşığını verdim. 2 hafta önce. Ondan sonra da bir kaç kere annem verdi

Artık tutuyor ve 1 2 sallayip birakiyor🤣🤣🤣

Eklentiler

• 20220404_095409.jpg
    20220404_095409.jpg
    119,6 KB · Görüntüleme: 44
Dün babannesine gittik gitmez olaydık akşama kadar ağladı sabah babası artık gaz damlası vermeyelim alışmasın dedi ondan mı atak haftası mı anlamadım ama eve geldik çocuk gülücükler saçıyo ben de vermedim damlayı siz veriyo musunız hala yani nereye kadar böyle damla’yla yaşayacağız
2 haftadır damla vermiyorum daha önce de bıraksam olurmuş

Ağlamıyor mu kız? 😄 bazen uyanıyor tekrar uykuya dalıyor hemen almıyorum yatağından yeni emzirdiysem. Odası hemen yan tarafta ilk uykusu uzun oluyor ondan sonra da ben orda yatarım ya da telsiz koyarım. Ses gelir bana da, ağlamadan önce ellerini emmeye başlıyor cuk cuk
Mıkırdanıyo o mık mıkları duymaZ sallamazsam uyanıyor o yüzden kocaya arkamı dönüp uyuyorum 😂

Emzirdigimde geçiyor. Ama hıçkırık bebeğimi çok sinir ettiginde emziriyorum. Sonuçta hickirigin da bebeğe yararları var. Benim bebeğim hickirigi hicc sevmiyor. Zaten hamileyken karnimda hickiriyorken suyum geldi 😂 serseri sinirden keseyi deldi.

İki gündür tam uyutucağım uyuyana kadar acıkma saati geliyor. Uyuyor yarım saat sonra uyanıyor, uykulu uykulu emiyor. Tam emme bitti oh uyuyacak diyorum hıçkırık başlıyor 😀onu rahatsız etmiyor da beni rahatsız ediyor uyutmuyor.😂😂
Aç değilse kesinlikle emmiyor benimki 😀
Çeşit çeşit huyları var

Dün babannesine gittik gitmez olaydık akşama kadar ağladı sabah babası artık gaz damlası vermeyelim alışmasın dedi ondan mı atak haftası mı anlamadım ama eve geldik çocuk gülücükler saçıyo ben de vermedim damlayı siz veriyo musunız hala yani nereye kadar böyle damla’yla yaşayacağız
Ben probiyotik veriyorum 😰 üçuncu ayımız dolsun sonra kontrollü birakicam insalalh

Sizin bebekte uykusu geldiğinde eliyle gözünü oyuyor mu? Bu arada geçen 10 çocuk büyütmüş biri bana dedi çocuğa artık su ver havalar ısındı. Bende susar artık gibi hissediyorum. Siz veriyor musunuz?

Hıçkırınca veriyorum .
Bir de bazen inat ediyor bir kaç saat emmiyor su veriyorum susuz kalmasın diye . Süt de verebilirim o durumda ama sağma yapabilecek pozisyonda olmuyorum .

İki gündür tam uyutucağım uyuyana kadar acıkma saati geliyor. Uyuyor yarım saat sonra uyanıyor, uykulu uykulu emiyor. Tam emme bitti oh uyuyacak diyorum hıçkırık başlıyor 😀onu rahatsız etmiyor da beni rahatsız ediyor uyutmuyor.😂😂
Aç değilse kesinlikle emmiyor benimki 😀
Çeşit çeşit huyları var
Benimkine memeyi ver aç tok farketmez🤣 iyi yapmışsın valla iyi gelmiştir sana da, biberondan içiyorsa bırak arada. Kızımın sağ solu belli değil biberondan bazen içiyor bazen içmiyor. Bu aralarda çok meme düşkünü oldu.Gündüz de artık sallasan da uzun uyumuyor. Büyüdükçe kandırmak zorlaşıyor gözleri de hep bende. Bebek arabasıyla bahçe turlarını denerim bu ay😂

Çok sıcak mıydı acaba . Eve gelince sustuğuna göre.

Mıkırdanıyo o mık mıkları duymaZ sallamazsam uyanıyor o yüzden kocaya arkamı dönüp uyuyorum 😂
Öyle olunca mecbur 😄 Ben anne yanı yatağı koyamadım yer olmadığı için, ayak ucunda duruyor beşik.Odam da insan geçicek kadar yer var. Eşimde kıyafetlerini salonda çıkartıyor başka boş odam yok. Fenalık geldi yani bir de böyle deneyeyim dedim. Yoksa 2 ay sonra havalar tam ısınınca ayıracaktım odasını

Benimkine memeyi ver aç tok farketmez🤣 iyi yapmışsın valla iyi gelmiştir sana da, biberondan içiyorsa bırak arada. Kızımın sağ solu belli değil biberondan bazen içiyor bazen içmiyor. Bu aralarda çok meme düşkünü oldu.Gündüz de artık sallasan da uzun uyumuyor. Büyüdükçe kandırmak zorlaşıyor gözleri de hep bende. Bebek arabasıyla bahçe turlarını denerim bu ay😂
Bazen içiyor bazen içmiyor bir cesaret bıraktım. Ananesi oyunla susturur onu. 6 saat aç kalabiliyorlarmış, onu düşünerek emzirip bıraktım
Gece salladım salladım uyumuyor, en sonunda aldım karşıma konuştum. Uyumayacakmısın ne zaman uyuyacaksın diye sordum. Kahkaha attı. 😀suçunu da biliyor 😀

Benim çocuk 70 günlük hiç damla vermedim ne zaman vermeye başladınız doktor erken damla İçin dedi öyle kaldı bizim. Gaz yokta bu damlaların içinde yararlı bakteriler oluyormuş doğru mu acaba içeriği ne

Back