2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Uyuyor ama hemen yatırsam kalkıyor. Kaçta uyuyor

Uyuyor ama hemen yatırsam kalkıyor. Kaçta uyuyor

Canım ocak anneleri merhaba,ben Şubat annesi
Kızım dünden beri asla emmek istemiyor, kaşıkla verince de ağlıyor. Hatta yatırıp göğsüme götürürken bile çığlığı basıyor. Sabahtan beri toplasan 20 dakika emmedi mesela,30 cc kaşıkla içti o kadar. Atak haftasındayız bundan sebep mıdır acaba başka bisey mi? Fikri ,bilgisi olan varsa yazsın lütfen. Ağlıyorum sabah beri çok üzülüyorum.

Emzırme yastıgı varmı ? Onun üstünde zıplat memenı agzının kenarlarına sür bebenın agzının ıcıne sok cıkar ben neler denıyorum bazen efekli benımkide hala öyle dene bakalım bi

Emzırme yastıgı varmı ? Onun üstünde zıplat memenı agzının kenarlarına sür bebenın agzının ıcıne sok cıkar ben neler denıyorum bazen efekli benımkide hala öyle dene bakalım bi
Hemen deniyorum ❣

Yatakta bile rahat yok. Bu yüzden eşimde salonda yatıyor arada
Hahha benımkıde bana salonda yatayımmı dedı yat zaten ben yaptım bu cocufu deyip trip atarım bide klasik anne yalanı cocuk hiç durmadı derım ısten gelınce o baksın dıye sushsjsjs uyusasa uyumadı derm aksamda nıe uyumuyor deyınce sabahtan beri böyle blmıuorum dıyorum shahahahaja

2.ay aşıları halsizlik yapan var mı? Sabahtan beri çok halsiz yavrum hep uyumak istiyo ateş yok ama çok huzursuz
Canım aynı şekilde dün 2. Ay aşılarından ikisini oldu bizim kız da. Doktor alerjisi varmış diye veremi bir hafta sonra olsun dedi, onu olmamasına rağmen iki gündür hem çok halsiz kafasını kaldıramıyor hem de ateşi yüksek. Haftaya verem nasıl etkileyecek bakalım o daha da ağır sanırım

Ewi toplayıp bnde Netflix TE takılıyorum iyi geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…