Tötünü ısırabılıyırmuyuz dişlerim sivrildi ımmmŞu an sırf koltuğu yalamak için dönmeye çalışıyor, oburluğundan başaracak dönmeyi
Eki Görüntüle 3037033
Ona şartmış zaten zor emmeyen, mama yemeyen bebek. Gündüz gece uykuları nasıl seninkinin? Düzen oluşturan sendin sankiValla ablam bana geceleri tok tutar muhallebı tarzı ver dedi yatmadan yarım saat once falan dedi fazla uyanmaz sende rahat edersın dedi cunku o 4,5 aylıkken basladı onun kızda emmedi mamada yemedi pirinc ununa basladı sonra.
Benım gece sıkıntım yok uykudayız gündüz uyumuyır ağam ana kucagında uyuyor sallarsam oda ağlıyor bide uykun varsa uyu kardesım nie aglıyonOna şartmış zaten zor emmeyen, mama yemeyen bebek. Gündüz gece uykuları nasıl seninkinin? Düzen oluşturan sendin sanki
Senınkı hala gecw uyumuyormuOna şartmış zaten zor emmeyen, mama yemeyen bebek. Gündüz gece uykuları nasıl seninkinin? Düzen oluşturan sendin sanki
Sabaha kadar salladığımız oldu bizimde. Bi annem bir ben dönüşümlü uyusun diye sallardık. 1 aydır mı ne hava kararınca gece lambasını açıp emziriyorum 1,5 saat sallıyorum beşiğe koyuyorum öyle geçiyor gece uykusuna. Sallarken uyuyor oluyor ama iyice dalmasını bekliyorum. Gece uyuyor da geçen haftadan beri aralıkları kısaldı emmek için kalkıyor sık sık bakalım eskiye döner mi sabahta erkenci işte. Az uykuya alışmam lazımSenınkı hala gecw uyumuyormu
Allah korusun dikkat et. Benimki de seviyor ellerinin serbest olmasınıGece basıma gelen olay normalde cogugun kollarını asla kapatmam battanıyeyle cıkarırım dısarı dun uyku semesınde ben örttm sabah üğğ dıye ses gelıyor cocuk terden ölüyor kafasına kdr battanıye gelmıs kıpkırmızı olmus Allah korusun ya kıpkırmızı olmus ödüm koptu neyse bakım bu kundaklamayı denıcem yavas yavas o zaman daha güzel uyuyorlarmıs uyku tulumu varda benımkı ellerı kolları savurmayı sevıyor dıye hıc kundak yapmadm doğdugunda bıle yapmadm denicem basarılı olurum ınsallah
Ay Allah korusun yaGece basıma gelen olay normalde cogugun kollarını asla kapatmam battanıyeyle cıkarırım dısarı dun uyku semesınde ben örttm sabah üğğ dıye ses gelıyor cocuk terden ölüyor kafasına kdr battanıye gelmıs kıpkırmızı olmus Allah korusun ya kıpkırmızı olmus ödüm koptu neyse bakım bu kundaklamayı denıcem yavas yavas o zaman daha güzel uyuyorlarmıs uyku tulumu varda benımkı ellerı kolları savurmayı sevıyor dıye hıc kundak yapmadm doğdugunda bıle yapmadm denicem basarılı olurum ınsallah
Beşiğinde uyumuyor mu?Ay Allah korusun ya
Dikkat etmek lazim
Benimde
Gece genelde hep yanimda
Soyle rahat yatamıyorum odum
Kopuyor
Benim ki hic sevmiyor kundak kollari kapandi mi deli oluyor
Yeni doganken guzel oluyordu ama kundak
Şifa olsun inşallah.Bugun 2. Ay asilarimizi olduk
7 kilo 62.5 cm olmus kuzucum
Cok huzursuz amaağrısı var cok belli
Uyurken bile Dudaklar büzük
Kizlar bu huzursuzluk
Kac gun sürüyor
Ates filan yaptı mı sizde
Şöyleki uyuyorBeşiğinde uyumuyor mu?
Sagol kuzum benimŞifa olsun inşallah.
Uyuyorsa en mantıklısını yapıyorsun gece uğraşılmıyor doğrudurŞöyleki uyuyor
İlk uyanana kadar
Uyandığında yanima alıyorum emziriyorum
Sonra geri koyunca uyanıyor
Bir daha onu uyutmam gerekiyor
Ama emdikten sonra yanımda uyumaya devam ediyor
Ugrasmam lazim yani o da bana uyku arasında cok zor geliyor
Zaten uyku seven biri olarak
uzun uzun uyumaya hasret kalmışım
Tembellik ediyorum koy al koy al kısaca
Sagol kuzum benim
Butun bebelerimize sifa olsun aşıları
Bazen bende yanıma alıyorum sürekli beşiğe git gelmek mekik dokur gibi esımle aramıza alıyorum bazen ama en son karnını bastırmısım esım yakaladı bıda yatırmadık korkudan cocuk ellerımden kayıp gidiyorduUyuyorsa en mantıklısını yapıyorsun gece uğraşılmıyor doğrudur
1.5 saat dalamıyormu ala ala benımkı artk uykusu gelınce aglıyor bende sallamaya baslıyorum dalıyor diğer türlü zorla uyutmaya calısınca elı ayagı oynuyor gülüyor besıkten banaSabaha kadar salladığımız oldu bizimde. Bi annem bir ben dönüşümlü uyusun diye sallardık. 1 aydır mı ne hava kararınca gece lambasını açıp emziriyorum 1,5 saat sallıyorum beşiğe koyuyorum öyle geçiyor gece uykusuna. Sallarken uyuyor oluyor ama iyice dalmasını bekliyorum. Gece uyuyor da geçen haftadan beri aralıkları kısaldı emmek için kalkıyor sık sık bakalım eskiye döner mi sabahta erkenci işte. Az uykuya alışmam lazım
Aynı odada aynı odadada sor bana ıkı adım atması zormu zor
Valla 3aylık benımjı karnının üstünde en sevmedıgı şey durmuyor yastıgı yalıyor2 aylık olan arkadaşlar çocuğunuz karın üstü n kadar durabiliyor birde biberonu fln tutabiliyor mu bu 2 ayda ne yapması lazım
Sürünmeye ne zaman başlamıştı kızın? Yüzüstü egzersizini düzenli her gün yaptıramıyorum ben kucağımdayken tutuyor kafasını hiç sevmiyor yüzüstü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?