2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Hoşgeldin

İnşallah sağlıcakla alırsın kucağına
İlk çocuk ikinci çocuk inan fark etmiyor benim 10 yaşında bir oğlum var ama aynı endişeyle devam ediyor bu hamileliğim de. Hatta ilk hamileliğim de hiç endişem yoktu sanırım.. 9 yıldır uğraşıyorum 2. Çocuk için ve çok zor zamanlar geçirdim sanırım bu yüzden endişem daha çok bu sefer

Ben uygulama kullanıyorum gayet rahat bildirim gelmiyor tabi girdikçe görüyorsunuz
Ben uygulama kullanıyorum gayet rahat bildirim gelmiyor tabi girdikçe görüyorsunuz..
İphone mu kullanıyorsu pekii. Ben çünkü AppStore’a kadınlar kulübü yazıda dekolte diye bi uygulama mı ne çıkıyor o da farklı bir şey.

Insaallah canim p.tesi yine vereceğim beta. Sen de yeniden verirsen beni etiketle olur mu canım
Olur canım tekrar vermene gerek yok cumartesi kontrole gel dedi sadece ama belki cuma günü sağlık ocağında veririm tekrar

Bugün peçeteyle silince hafif pembe akıntım oldu

Teşekkür ederim canım benim İnşallah progestana vs bile gerek kalmaz. Hiç istemiyorum ilaç kullanmak Allah mecbur bırakmasın. Peki senin de aynı zaman karnın ağrıyor muydu

Hcg cuma günü 289 çıkmıştı. Kana göre 2-3 haftalık daha. Karnımın orta kısmı da ağrıyor insan korkuyor
Benim de ağrıyor endişe etme ben birkac doktora sordum cok normal adet olacak gibi hattanbazen daha da yogun oluyor beklenen adet öncesi cok sancim oluyordu ve adet gunu. Simdi biraz biraz hafifledi sukur

Teşekkür ederim canım benim İnşallah progestana vs bile gerek kalmaz. Hiç istemiyorum ilaç kullanmak Allah mecbur bırakmasın. Peki senin de aynı zaman karnın ağrıyor muydu
Canım bende henüz leke vs yok ama çok karnım ağrıyo ara ara şiddetli sancı giriyo bazen hiç yok. Normal diyolar yerleşme dönemi olduğu için bende biraz korkuyorum çok ağrıyınca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…