HoşgeldinHerkese merhaba,
Ben de 2022 nisan annesi olacagim ins.Ilk cocugum olacak ve endiseliyim ister istemez. Henuz doktora gitmedim. Biraz kasik agrisi ve ara ara vajinal islaklik hissediyorum ama bisi yok tabi sebebini bilemiyorum vucuttaki degisikler olabilir. Umarim herkes saglikla alir bebegini kucagina en uygun ve dogru zamanda.
Hiç stres olma akışına bırak içini ferah tutSalı gideyim dedim canım karından görünür inşallah kese çok korkuyorum yaaa stres bitmedi
E maşallah kuzumKızlar 27 temmuz 520
29 temmuz 1069
31 temmuz 2047
Ya bakiyorum herkesin 2 gunde 2 katına artarak gitmis. Benim 3 katına artıyor 2 gunde. Normal mi yaşayan var mıÇok güzel ilerliyor ne zaman gitcektin doktora
Ben uygulama kullanıyorum gayet rahat bildirim gelmiyor tabi girdikçe görüyorsunuz
İphone mu kullanıyorsu pekii. Ben çünkü AppStore’a kadınlar kulübü yazıda dekolte diye bi uygulama mı ne çıkıyor o da farklı bir şey.Ben uygulama kullanıyorum gayet rahat bildirim gelmiyor tabi girdikçe görüyorsunuz..
Benim de salı 56 cuma 289du canım. Doktor bir şey demedi gayet iyi dedi. 3 günde 5 kat artmış. Normal herhaldeYa bakiyorum herkesin 2 gunde 2 katına artarak gitmis. Benim 3 katına artıyor 2 gunde. Normal mi yaşayan var mı
Insaallah canim p.tesi yine vereceğim beta. Sen de yeniden verirsen beni etiketle olur mu canımBenim de salı 56 cuma 289du canım. Doktor bir şey demedi gayet iyi dedi. 3 günde 5 kat artmış. Normal herhalde
Olur canım tekrar vermene gerek yok cumartesi kontrole gel dedi sadece ama belki cuma günü sağlık ocağında veririm tekrarInsaallah canim p.tesi yine vereceğim beta. Sen de yeniden verirsen beni etiketle olur mu canım
E canım bi yerde de idrara sıkışık gidin yazmışBelli olmuyor işte doktor insiyatifi aslında biraz, buarada idrara sıkışık gitme sakın..
O zamana kadar stres bitmeyecek sanırımE maşallah kuzumkalbi duymaya ne kaldi surda
Çok araştırdım kırmızı olması kötü canım pembe yerleşmeymiş hcg kaçtı doktora gittin miBugün peçeteyle silince hafif pembe akıntım oldu
Evet benim de öyleYa bakiyorum herkesin 2 gunde 2 katına artarak gitmis. Benim 3 katına artıyor 2 gunde. Normal mi yaşayan var mı
Hcg cuma günü 289 çıkmıştı. Kana göre 2-3 haftalık daha. Karnımın orta kısmı da ağrıyor insan korkuyorÇok araştırdım kırmızı olması kötü canım pembe yerleşmeymiş hcg kaçtı doktora gittin mi
Bugün peçeteyle silince hafif pembe akıntım oldu
Teşekkür ederim canım benim İnşallah progestana vs bile gerek kalmaz. Hiç istemiyorum ilaç kullanmak Allah mecbur bırakmasın. Peki senin de aynı zaman karnın ağrıyor muyduEndişe etme benim de 5.haftada ve 8.haftada olmuştu . Çoğu gebe de yaşar bu durumu .Kırmızı renk bile bazı durumlarda tehlikeli olmayabiliyor.Yerleşme kanaması olabilir ama doktorunla iletişime geç progestan verebilir.
Siz kese ve kalp atışlarını gördünüz mü acaba kac betada gördünüzEvet benim de öyle
Benim de ağrıyor endişe etme ben birkac doktora sordum cok normal adet olacak gibi hattanbazen daha da yogun oluyor beklenen adet öncesi cok sancim oluyordu ve adet gunu. Simdi biraz biraz hafifledi sukurHcg cuma günü 289 çıkmıştı. Kana göre 2-3 haftalık daha. Karnımın orta kısmı da ağrıyor insan korkuyor
Canım bende henüz leke vs yok ama çok karnım ağrıyo ara ara şiddetli sancı giriyo bazen hiç yok. Normal diyolar yerleşme dönemi olduğu için bende biraz korkuyorum çok ağrıyıncaTeşekkür ederim canım benim İnşallah progestana vs bile gerek kalmaz. Hiç istemiyorum ilaç kullanmak Allah mecbur bırakmasın. Peki senin de aynı zaman karnın ağrıyor muydu