Ne zamandan sonra hafifliyor bende aynı durumdayım adet sancısı gibi benim adetken olurdu ilk 2 3 gün. 1 haftadır falan var geçmedi halaBenim de ağrıyor endişe etme ben birkac doktora sordum cok normal adet olacak gibi hattanbazen daha da yogun oluyor beklenen adet öncesi cok sancim oluyordu ve adet gunu. Simdi biraz biraz hafifledi sukur
Adetin kaç gün gecikti canım? Cuma yaptığın saatte yine hcg baktırma şansın varsa baktır kuzum benim de o değerlerde yerleşmem olmuştuHcg cuma günü 289 çıkmıştı. Kana göre 2-3 haftalık daha. Karnımın orta kısmı da ağrıyor insan korkuyor
Ben daha doktora gidemedim bayram girince araya ptesi aradım kan ver dediler 4480 çıkınca ayın 4ünde gelin bakalım dediler çarşamba gidicem ilk kezSiz kese ve kalp atışlarını gördünüz mü acaba kac betada gördünüz
Sizde yerleşme kanaması oldumu? Ben de hiç olmadı herhalde herkeste olmuyor rahim duvarında damara denk gelirse hafif kanama yapıyor galibaAdetin kaç gün gecikti canım? Cuma yaptığın saatte yine hcg baktırma şansın varsa baktır kuzum benim de o değerlerde yerleşmem olmuştu
Doğana belki de büyüyene kadar bi ömür bitmicek ki be kuzumO zamana kadar stres bitmeyecek sanırım
Yok canım play store. Kadınlar kulübü olarak direk çıkıyor..İphone mu kullanıyorsu pekii. Ben çünkü AppStore’a kadınlar kulübü yazıda dekolte diye bi uygulama mı ne çıkıyor o da farklı bir şey.
Bende öyle okuyup gittim devlet göremedi özel de lavobaya gönderdi bu sıkışıklıkla gözükmez dedi..E canım bi yerde de idrara sıkışık gidin yazmış
Ben su an 5. Hafta içerisindeyim hafifledi canim. Brklenen Adetten iki gun öncesi ve 1 gun sonrası da yani dune kadar acayip sancim vardi bugun rahatım elhamdulillah ama arada yine vuruyorNe zamandan sonra hafifliyor bende aynı durumdayım adet sancısı gibi benim adetken olurdu ilk 2 3 gün. 1 haftadır falan var geçmedi hala
Oldu bende canım kahverengiydi adetten 3 gün önce 3 gün sürdüSizde yerleşme kanaması oldumu? Ben de hiç olmadı herhalde herkeste olmuyor rahim duvarında damara denk gelirse hafif kanama yapıyor galiba
Sıkışık gidip sorarım canım en iyisi bu:)Bende öyle okuyup gittim devlet göremedi özel de lavobaya gönderdi bu sıkışıklıkla gözükmez dedi..
Teşekkür ederim canım benim İnşallah progestana vs bile gerek kalmaz. Hiç istemiyorum ilaç kullanmak Allah mecbur bırakmasın. Peki senin de aynı zaman karnın ağrıyor muydu
Yaa çok şükür teşekkür ederim. Benim de bgn adet olsaydım 3.günümdü yoğun olacağım zamandı yani hatta eşime de ddm sanki hastalığımın o günü gibi ağrıyor diye. İçim ferahlıyor sizden olumlu şeyler duyunca sağ olunBenim de ağrıyor endişe etme ben birkac doktora sordum cok normal adet olacak gibi hattanbazen daha da yogun oluyor beklenen adet öncesi cok sancim oluyordu ve adet gunu. Simdi biraz biraz hafifledi sukur
Evet yaCanım bende henüz leke vs yok ama çok karnım ağrıyo ara ara şiddetli sancı giriyo bazen hiç yok. Normal diyolar yerleşme dönemi olduğu için bende biraz korkuyorum çok ağrıyınca
Adetim bugün 3 gün gecikmiş oldu. Baktırayım en iyisi evet inşallah öyledirAdetin kaç gün gecikti canım? Cuma yaptığın saatte yine hcg baktırma şansın varsa baktır kuzum benim de o değerlerde yerleşmem olmuştu
Yaptın mı testi canımmAdetim bugün 3 gün gecikmiş oldu. Baktırayım en iyisi evet inşallah öyledir
Katılıyorum ya zaman geçmiyor salı günü kan vericem içim içimi yiyo. 9 ay nasıl geçecek bilmiyorumKızlar durumlar nasılll zaman geçmek bilmiyorrr
Yok kuzu bugün imkan olmadı malesefYaptın mı testi canımm