Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
GünaydııııınGunaydin kizlar
Ben ucuklandim, halsiz yorgun ve enerji düşüklüğü yaşıyorum
Merhaba MeG sHerkese merhaba, yeni gelenler hoş geldiniz
Allahım sağlıkla dünyaya getirmemizi nasip etsin
Beni etiketleyerek,
Yaşınız,
tahmini doğum tarihiniz,
Kaçıncı çocuğunuza hamile olduğunuzu yazarsanız bir liste yapar tablo oluşturmaya çalışırım
Canim benin ya ben sana cok uzuluyorum dua da ediyorum insallah bir an once biter Biz senle beraber gidiyoruz benim de 7+27+2deyim bnde 5+6da falan başladı çok kötü hergun ağlıyor agri bulanti kusma baş ağrısı geçmiyor sanki ayaklarımda derman yok zorla yiyorum zorla ama bir dakika bile kalmıyor midemde çok güçsüz halsiz hissediyorum kendimi
Günaydın bende de halsizlik ve baş dönmesi varGunaydin kizlar
Ben ucuklandim, halsiz yorgun ve enerji düşüklüğü yaşıyorum
32 yaşHerkese merhaba, yeni gelenler hoş geldiniz
Beni etiketleyerek,
Yaşınız,
tahmini doğum tarihiniz,
Kaçıncı çocuğunuza hamile olduğunuzu yazarsanız bir liste yapar tablo oluşturmaya çalışırım
6 haftalık demişti Dr.Kaç haftalıkken öğrendiniz baya yüksek çıkmış farketmediniz mi
Bende şaşırdım yanlışlık var gibi aynen kullandığım takvimde 4+3 falan çünkü. Ama Sat doğru takvim kullanıyorum kayıtlı o açıdan . Yeniden düzenlemeye çalışayım bakayım. Şimdi oldu Bu arada bende 2 erkek annesiyim. Rabbim gönlümüze göre versin inşallahSizin ya sat yanlış yada hamilelik cetveliniz. 25temmuz sat ile 6 haftalık gebe olamazsınız :)
Benim de canım
Benim de 2 oğlum var allah kalbimdekini biliyor amin
Ay evet ya insan unutuyor hamilelik sürecini baştan yaşıyorsun herşeyi sanki.
37
3.
26.04.2022
Çok özeniyorum ya hamileliğini anlayamayıp süpriz olanlara inşallah bize dr nasip olur birgün6 haftalık demişti Dr.
Ben de erken menopoz durumu var tüp bebek tutmayınca ilaçları bıraktım regl olmayınca da onemsemedim çünkü drlarin dediğine göre tüp bebek bile 1 ihtimal olabilirdi o kadar umutsuz vakaydim. Amh 0.05 di
Yani anlayamam normal sürpriz oldu bize
32 yaş
01.05.2022 ( sezeryan olduğu için nisan annesi oluyorum )
3. Çocuk
Herkese merhaba, yeni gelenler hoş geldiniz
Beni etiketleyerek,
Yaşınız,
tahmini doğum tarihiniz,
canım bende glifor kullanıyordum kestiler 1 hafta şeker takibi yaptım sonrasında şekerlerim yüksek olduğu için insülin başladım şimdi insülin kullanıyorum. ilk gebeliğimde de insülin kullanmıştım.Günaydııııın
kan değerlerine baktırmış mıydın?
Ben dün kalp atışı duyunca doktorum kan istedi. Ben şeker ilacı kullanıyorum onu bıraktıracak ve vitamin değerlerimi görmek istedi. Bırakınca şeker yüklemesi yapacağım dedi.
Benim gibi Glifor kullanan var mı? Kimi doktor bıraktırmıyormuş.
MerhabaHerkese merhaba, yeni gelenler hoş geldiniz
Beni etiketleyerek,
Yaşınız,
tahmini doğum tarihiniz,