2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Gunaydin kizlar
Ben ucuklandim, halsiz yorgun ve enerji düşüklüğü yaşıyorum
Günaydııııın 💕

kan değerlerine baktırmış mıydın?
Ben dün kalp atışı duyunca doktorum kan istedi. Ben şeker ilacı kullanıyorum onu bıraktıracak ve vitamin değerlerimi görmek istedi. Bırakınca şeker yüklemesi yapacağım dedi.
Benim gibi Glifor kullanan var mı? Kimi doktor bıraktırmıyormuş.

Herkese merhaba, yeni gelenler hoş geldiniz ❤️
Allahım sağlıkla dünyaya getirmemizi nasip etsin 🙏
Beni etiketleyerek,
Yaşınız,
tahmini doğum tarihiniz,
Kaçıncı çocuğunuza hamile olduğunuzu yazarsanız bir liste yapar tablo oluşturmaya çalışırım ❤️
Merhaba MeG s MeG s 🌸
26 yaşındayım
09.04.22
İlk 🥰

7+2deyim bnde 5+6da falan başladı çok kötü hergun ağlıyor agri bulanti kusma baş ağrısı geçmiyor sanki ayaklarımda derman yok zorla yiyorum zorla ama bir dakika bile kalmıyor midemde çok güçsüz halsiz hissediyorum kendimi
Canim benin ya ben sana cok uzuluyorum dua da ediyorum insallah bir an once biter 🥺 Biz senle beraber gidiyoruz benim de 7+2 🙏🏻❤️

MeG s MeG s
33 yaş
23.04.2022
3.bebek🥰

Daha önceki gruplarda, nereden olduğumuz (şehir ulke), hamilelik başlangıç kilosu, bebegin cinsiyeti, bebegin ismi gibi kutucukları vardı :)

Kaç haftalıkken öğrendiniz baya yüksek çıkmış farketmediniz mi ☺️🌼
6 haftalık demişti Dr.
Ben de erken menopoz durumu var tüp bebek tutmayınca ilaçları bıraktım regl olmayınca da onemsemedim çünkü drlarin dediğine göre tüp bebek bile 1 ihtimal olabilirdi o kadar umutsuz vakaydim. Amh 0.05 di
Yani anlayamam normal sürpriz oldu bize 😊

Sizin ya sat yanlış yada hamilelik cetveliniz. 25temmuz sat ile 6 haftalık gebe olamazsınız :)

Benim de canım 🤭

Benim de 2 oğlum var allah kalbimdekini biliyor amin 😁

Ay evet ya insan unutuyor hamilelik sürecini baştan yaşıyorsun herşeyi sanki.

37
3.👨‍👦
26.04.2022
Bende şaşırdım yanlışlık var gibi aynen kullandığım takvimde 4+3 falan çünkü. Ama Sat doğru takvim kullanıyorum kayıtlı o açıdan . Yeniden düzenlemeye çalışayım bakayım. Şimdi oldu 😬 Bu arada bende 2 erkek annesiyim. Rabbim gönlümüze göre versin inşallah 🙏🏻

Son düzenleme:
6 haftalık demişti Dr.
Ben de erken menopoz durumu var tüp bebek tutmayınca ilaçları bıraktım regl olmayınca da onemsemedim çünkü drlarin dediğine göre tüp bebek bile 1 ihtimal olabilirdi o kadar umutsuz vakaydim. Amh 0.05 di
Yani anlayamam normal sürpriz oldu bize 😊
Çok özeniyorum ya hamileliğini anlayamayıp süpriz olanlara 😂 inşallah bize dr nasip olur birgün ☺️
Allah hayırla sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin

Beni etiketleyerek,
Yaşınız,
tahmini doğum tarihiniz,
Kaçıncı çocuğunuza hamile olduğunuzu yazarsanız bir liste yapar tablo oluşturmaya çalışırım ❤️

günaydın teşekkürler inşallah hepimiz sağlıcakla alırız bebeklerimizi kucağımıza :dua:

32 yaş
04.04.2022
2. çocuk

Günaydııııın 💕

kan değerlerine baktırmış mıydın?
Ben dün kalp atışı duyunca doktorum kan istedi. Ben şeker ilacı kullanıyorum onu bıraktıracak ve vitamin değerlerimi görmek istedi. Bırakınca şeker yüklemesi yapacağım dedi.
Benim gibi Glifor kullanan var mı? Kimi doktor bıraktırmıyormuş.
canım bende glifor kullanıyordum kestiler 1 hafta şeker takibi yaptım sonrasında şekerlerim yüksek olduğu için insülin başladım şimdi insülin kullanıyorum. ilk gebeliğimde de insülin kullanmıştım.

Beni etiketleyerek,
Yaşınız,
tahmini doğum tarihiniz,
Merhaba
22 yaşındayım
11 nisan tahmini doğum tarihi
1. Bebek

X