- 17 Eylül 2010
- 4.901
- 5.092
İnşallah insallah, hepimizin ki kolay gecsin canimoinsallah bu hamileligin cok daha kolay gecer canim :) olsun yinede bulantisiz bir hamilelik cok guzeldirrrr :)
Ay canim gecmis olsun simdi nasilsin?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah insallah, hepimizin ki kolay gecsin canimoinsallah bu hamileligin cok daha kolay gecer canim :) olsun yinede bulantisiz bir hamilelik cok guzeldirrrr :)
Ay canim gecmis olsun simdi nasilsin?
Gozunaydin, insallah bi sorun olmaz, dikkat et uzatma, eğilme, agir kaldirma, dinlenmeye calisKizlar sukur keseyi de bebegide gördü
Önce bebeği göremedi çok korktum snra idrarimi falan yaptım geldim oyle gördü idrar tahlili vercem onun sonucuna göre ilac verecek cikcam ınsallah bugn bi kanama falan olursa geri gel dedi
Çok teşekkür ederim canım haklısın öyledirNormal canım iyice yerleşmeye çalışıyorlar büyüyorlar falan ağrı oluyor bu şekilde
Hic kalkmıyorum canm zaten ınsallah başka sorun çıkmazGozunaydin, insallah bi sorun olmaz, dikkat et uzatma, eğilme, agir kaldirma, dinlenmeye calis
Benim de boynumda oldu birkac gun kasindi gecti. Nasil sizinki gecti mi?Kizlar ya vucudumda kucuk kizarikliklar olustu bacaklarimda ve kollarimda kasinti da yapiyor. Basina gelen varmi?
Maşallah çok şükür gozunaydin canımKizlar sukur keseyi de bebegide gördü
Önce bebeği göremedi çok korktum snra idrarimi falan yaptım geldim oyle gördü idrar tahlili vercem onun sonucuna göre ilac verecek cikcam ınsallah bugn bi kanama falan olursa geri gel dedi
Doğru, iste o yuzden vermedi bana. Ondan mi rapor çıkartmadı acebaCanım zaten kan uyuşmazlığı için değil, pıhtılaşma bozuklukları için veriliyor.
Yok gecmedi hala duruyorlar, kasinti yapiyor ve vucuduma yayilmaya basladi sanirim. Persembe gunu kontrolumuz var insallah bir sıkıntı yokturBenim de boynumda oldu birkac gun kasindi gecti. Nasil sizinki gecti mi?
Canım daha önce bi düşüğüm var demistin yanliş hatırlamıyorsam, yani o yüzden vermistir belki pıhtılaşma bozukluğu vardır önlem olsun diye. Çünkü bu yüzden veriliyorDoğru, iste o yuzden vermedi bana. Ondan mi rapor çıkartmadı aceba
Bugun gideceğim sağlık ocağına bakalim yazacaklar mi, teşekkür ederimCanım daha önce bi düşüğüm var demistin yanliş hatırlamıyorsam, yani o yüzden vermistir belki pıhtılaşma bozukluğu vardır önlem olsun diye. Çünkü bu yüzden veriliyor
Sagol canmMaşallah çok şükür gozunaydin canım
Geçen sene hamileyim 12. Haftada kanamam başladı hafif geliyordu doktor tam olarak beni uyarmadıği için ben normal yaşantımda devam ettim ve kanamalarim arttı hastanede yatırdı falan ama durumum kotulesti plasenta previa dediler sonra değil dediler ve ben 19. Haftada bebeğimi suyum geldiği için kaybettim. Bebek yaşıyordu ama organları tam gelişmesini için ve 22 haftadan küçük olması sebebiyle yaşatma durumu olmuyor.Sagol canm
Şansızlık beni bulur ya idrar da sorun olmuş yeniden istediler verdim ogleden snraya kaldi sonuç bakalm
İlaca başladılar iste lekelenme durdu şükür simdilik sorun yok düşük olmasın diye ilaca başladılar onu kullanıyorum surekli yatıyorum canm zaten bi lavaboya kalkıyorum bide yemek yemeye o kadarGeçen sene hamileyim 12. Haftada kanamam başladı hafif geliyordu doktor tam olarak beni uyarmadıği için ben normal yaşantımda devam ettim ve kanamalarim arttı hastanede yatırdı falan ama durumum kotulesti plasenta previa dediler sonra değil dediler ve ben 19. Haftada bebeğimi suyum geldiği için kaybettim. Bebek yaşıyordu ama organları tam gelişmesini için ve 22 haftadan küçük olması sebebiyle yaşatma durumu olmuyor.
Sen bak keyfine yat, dinlen, yorma, üzülme sıkılma ve güzel bir hamilelik geçir isallah bebegini kucağına al .
Kucağımıza almak nasipse oluyor değilse olmuyor ama benim acemiligime geldi ve Rabbım böyle nasip etti. Şükür şimdi yine hamileyim ve kendime dikkat ediyorum yormuyorum.
Seni endiselendirmek istemem sadece yaşayan biri olarak dikkat etmen için uyarıyorum, keske beni de uyarsalardi
Gözünaydın canım, tahlilleri aile hekiminde yaptırabilirsin belki. Bir benim doktor progestan vermedi heralde ya rahat birisi biraz, ne sorsam normal diyor.Merhaba kızlar bugun kontrol vardı 7+1... Kalp atısı duyuldu bebek gorundu... Rutın kan ıdrar tahlıllerı yapıldı. 3 hafta sonra gel dedi. Doktor biraz masraflı gereklı gereksız parasına bakmadan bırsuru tahlıl ıstıyor. Bende yaptırmayacagım. Düşük riskim yok yinede progestan yazdı bılemıyorum ıcmeme gerek var mı... Haberler böyle şimdilik :)
Gözünaydın canım, tahlilleri aile hekiminde yaptırabilirsin belki. Bir benim doktor progestan vermedi heralde ya rahat birisi biraz, ne sorsam normal diyor.
İnan arkadaşım inan neyine inanmıyorsunuz maşallah kopkoyu çıkmış Hemen kan testine gitmelisin. Bat ne zamandı?Kızlar merhaba , ben sabah çok belirgin ikinci çizgi ile hamileliğimi öğrendim Sanırım ben de nisan annesi olacağım , hala inanamıyor olsam da
Bat 12 Ağustostu bugün itibariyle 5 gün gecikti öyle test yaptımİnan arkadaşım inan neyine inanmıyorsunuz maşallah kopkoyu çıkmış Hemen kan testine gitmelisin. Bat ne zamandı?
Bi kaç gün daha beklesen keseyide görcen arkadaşım Maşallah iyi sabretmişsin.Bat 12 Ağustostu bugün itibariyle 5 gün gecikti öyle test yaptım