2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Ben bodrumda yaşıyorum 2 buçuk yaşında kızım var çalışan anneyim kreşe gidiyor kızım 2.250 tl fiyatı
Kresler genelde o civarda evet ama benim kizim 1 yasinda, evde bakılsın istiyorum, hem annemle aynı binada oturuyorum ama annemin ayağı kırıldığı için fazla yatdimci olamiyor, kizim cok hareketli benim icin yorucu oluyor, daha önceki gebeliklerimde sıkıntılı oldugu icin bir yardimci iyi olabilir diye düşünüyorum ama rahat edebilirmiyim bilmiyorum, buyuk kizim küçükken 4 aylik civari, bi ara yardimci aldim ama kizimi wc ye giderken bile zor verdim kadına 🙈 cok sürmeden bitirdik, bakalim nasil bir süreç olucak

Kızlar iyi akşamlar 🌺
Sabahları bi kötü oluyorum iştahım çok yok hele ki tatlı/ dondurma görmek bile istemiyorum. Yemek bile yapasım yok. Kalp atışını duyarlı 1 hafta olacak, doktorun verdiği oksapar 10 taneydi bu hafta bitecek, aile hekiminde yazdirabilir miyim? Bilgisi olan var mı? Daha önce orda hic oksapar yazdırmadım. Yazarlar mı?

Kızlar lekelenme yaşayan var mı 6+1deyim akşam üstü lekelenmem başladı acile geldim serum yaptılar ilac verdiler yatış yaptık bu gece burdayım serumdan snra azaldi sanki lekelenme kan gibi değil de kahverengi şekilde oldu
Cok gecmis olsun, miktar olarak ne kadar acaba lekelenmeniz? Benimde oldu bugun ama damla şeklinde acik kahverengi

Kızlar lekelenme yaşayan var mı 6+1deyim akşam üstü lekelenmem başladı acile geldim serum yaptılar ilac verdiler yatış yaptık bu gece burdayım serumdan snra azaldi sanki lekelenme kan gibi değil de kahverengi şekilde oldu
Çok geçmiş olsun. Kendini korumalisin yorulma, ağır bir şey sakın kaldırma dinlenerek geçir hamileligini. Stres falan iyi gelmiyor sakın huzurlu ol. Rabbım en hayırlısı sana sunacaktır.

Çok geçmiş olsun. Kendini korumalisin yorulma, ağır bir şey sakın kaldırma dinlenerek geçir hamileligini. Stres falan iyi gelmiyor sakın huzurlu ol. Rabbım en hayırlısı sana sunacaktır.
Insallah canm hiç kalkmadım hep yattım sadece bunaldım bugn 5 dakka markete gidip gelmistm o kadar post bile tanımadım yani

Cok gecmis olsun, miktar olarak ne kadar acaba lekelenmeniz? Benimde oldu bugun ama damla şeklinde acik kahverengi
Acikkahveydi benm ama damladan çok biranda oldu kesjk kesik bi günlük ped batardi yani hemen hastaneye geldim işte alttan muayene falan etti ilk gebelik olunca aldı hastaneye ne olur ne olmaz diye
Ama şuan yok şükür ınsallah olmazsa ilac verdi serum verdiler yatış var bugn hiç kalkma dediler hastanedeym

Kızlar iyi akşamlar 🌺
Sabahları bi kötü oluyorum iştahım çok yok hele ki tatlı/ dondurma görmek bile istemiyorum. Yemek bile yapasım yok. Kalp atışını duyarlı 1 hafta olacak, doktorun verdiği oksapar 10 taneydi bu hafta bitecek, aile hekiminde yazdirabilir miyim? Bilgisi olan var mı? Daha önce orda hic oksapar yazdırmadım. Yazarlar mı?
Canım doktorun rapor çıkarmış olmasi lazımdı sana. Ben 3 aylık aldım. Bitince direkt gidip eczaneye 3 aylık daha alıcam.

Nasilsiniz?
Cmt benim bebeler az bir miktar aktif kanama ile beni korkuttu, şansa hastanenin kapisinin onundeydim hemen depot igne vurduk kanama kesildi. Sonrasi yatis/dinlenme :)) bugun dr'uma gittim ikizler yerinde, yolk keseleri var, haftaya kalp atisini bekliyoruz insallah.
Iste bu da tup bebek annelerinin kaderi, lekelenme/kanama... Allah beterinden saklasin.
Ikiz olunca bulanti fena, neden bulandigini bile anlamiyorum, esime diyorum ki "genele karsi bi bulanti bu " :))
Aynı durumdayız canım bi haftadır başımı kaldıramıyorum yastıktan bulantılar mahvetti ikiz olduğu için mi böyle cidden

Canım doktorun rapor çıkarmış olmasi lazımdı sana. Ben 3 aylık aldım. Bitince direkt gidip eczaneye 3 aylık daha alıcam.
Eşimde yada bende kan uyuşmazlığı vs yok, bi düşüğüm olduğu için tedbir amaçlı kullanıyorum ondan mi aceba rapor çıkartmadı? Bilemedim simdi

Acikkahveydi benm ama damladan çok biranda oldu kesjk kesik bi günlük ped batardi yani hemen hastaneye geldim işte alttan muayene falan etti ilk gebelik olunca aldı hastaneye ne olur ne olmaz diye
Ama şuan yok şükür ınsallah olmazsa ilac verdi serum verdiler yatış var bugn hiç kalkma dediler hastanedeym
Cok gecmis olsun, Allah sifa versin, insallah tekrarlamaz

🤣🤣 hamileliklerim genelde zorlu gecti, bi bulantim sorun olmadı 😄 siz yinede beni örnek almayın
oinsallah bu hamileligin cok daha kolay gecer canim :) olsun yinede bulantisiz bir hamilelik cok guzeldirrrr :)

Ay canim gecmis olsun simdi nasilsin?

Kızlar gece karnımın bir tarafına iğne batar gibi ağrı girdi böyle yatakta sağdan sola dönerken falan, ara ara oluyor böyle. Normal değil mi bunlar yaşayan var mı, doktor normal demişti ama insan korkuyor.

Kızlar gece karnımın bir tarafına iğne batar gibi ağrı girdi böyle yatakta sağdan sola dönerken falan, ara ara oluyor böyle. Normal değil mi bunlar yaşayan var mı, doktor normal demişti ama insan korkuyor.
Normal canım iyice yerleşmeye çalışıyorlar büyüyorlar falan ağrı oluyor bu şekilde

X