2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Kan tahlilini doktor istemedimi genelde yönlendiriyolar sağlık ocağına tam kan sayımı için

Daha öncesinde yaptırmamıştım.. dr muayenesinde istedi geçen hafta çarşmba günü 2450 çıktı tekrar gitmedim 26 ağustosa randevu aldım.

Şuan çok karın ağrım var kızlar sizlerde oluyormu

Sağ olasın canım. 7 haftalık olcak yarın , bir arkadaşımın daha 7.haftada başlamış korktuğum başıma geldi😔

Geçmiş olsun cnm bnm ilk hamileliğimde hiç olmadı şimdi olucakmı bilmiyorum ama çok karnım ağrıyor.. sürekli bi batma ve şişlik var 🙄

Daha öncesinde yaptırmamıştım.. dr muayenesinde istedi geçen hafta çarşmba günü 2450 çıktı tekrar gitmedim 26 ağustosa randevu aldım.

Şuan çok karın ağrım var kızlar sizlerde oluyormu
Benim de ağrılarım çok oluyordu ilk zamanlar şimdilerde ara ara geliyor sancı muhtemelen çoğu karın ağrısı gaz sıkışmasından yada kabızlıktan oluyor bilmiyorum

Aaaa benimde kalbi atmadığı için kürtaj olmak zorunda kalmıştım kendimce 3 ay beklemek istedim ve şimdi hamileyim cumartesi doktora gideceğim yine kalp atışını duymayacağım diye çok korkuyorum ama herşeyde kısmet zaten hayırlısı ile bebeğinize kavuşmanızı dilerim 🙂🙂
Benim henüz çok yeni regliye 2 gn kala öğrendiğim için zaman geçmek bilmiyor 🤭kese 4.haftadan sonra alttan muayne ile görülebiliyor. Kalp atışı içinde daha epey zaman var. Benim bebeğimi strese bağlı kaybettik büyük ihtimal. Çok büyük bir tehlike atlatmıştı eşim o gün yaşadığım korkuyla bebeğimin gelişimin durduğu zaman aynı zamana denk geliyor.
Kızlar sizlerde de akıntı oluyor mu benimki bu aralar arttı sanki. Normal mi acaba ? Kaşıntı yanma vs yok sadece şeffaf veya sarımsı akintı 🤷‍♂️
Evet ya maalesef bende de. Afedersiniz sarımtrak 🙈

Kızlar lekelenme yaşayan var mı 6+1deyim akşam üstü lekelenmem başladı acile geldim serum yaptılar ilac verdiler yatış yaptık bu gece burdayım serumdan snra azaldi sanki lekelenme kan gibi değil de kahverengi şekilde oldu

Benim de ağrılarım çok oluyordu ilk zamanlar şimdilerde ara ara geliyor sancı muhtemelen çoğu karın ağrısı gaz sıkışmasından yada kabızlıktan oluyor bilmiyorum
Öyle benm ilk hamileliğimi karın ağrımdan anlamıştım ama adet öncesiydi sonrasında pek olmamıştı

Benim henüz çok yeni regliye 2 gn kala öğrendiğim için zaman geçmek bilmiyor 🤭kese 4.haftadan sonra alttan muayne ile görülebiliyor. Kalp atışı içinde daha epey zaman var. Benim bebeğimi strese bağlı kaybettik büyük ihtimal. Çok büyük bir tehlike atlatmıştı eşim o gün yaşadığım korkuyla bebeğimin gelişimin durduğu zaman aynı zamana denk geliyor.

Evet ya maalesef bende de. Afedersiniz sarımtrak 🙈
Benimkide öyle canım. Cuma sorucam doktora. Ama sanırım normal, biraz araştırdım nette ❤

X