Bana da gerek yok 1 hafta sonra gel dedi.Doktorumla görüştüm tekrar kan vermene gerek yok 10 gün sonra gel dedi stres yapmak istemiyorum o yüzden tekrar kan vermicem sanırım
Geçmiş olsun en azından ne oldugu ne olacağı belli. Buna da şükürKızlar kist in bebeğe zararı yokmuş ama 2 haftada bir takip edeceğiz dedi gerekirse alınacakmış kist karar bana kaldı öyle dedi bnde gebelik yeni olduğu için şuan öyle birsey düşünmüyorum smdilik bi rahatsızlığım yok ama olursa da doğumla birlikte alınır diye düşündüm hayırlısı artk
Bana daha vermedi doktorum canım. Kalp atışını duyduktan sonra belki verirDemir ilacina baslayan var mi kizlar? Doktorum demir depolarini dolduralim dedi bugün başladım, günde iki progestan fitil var, folikasit var bide oksapar verdi. Gün içinde dolu dolu geçiyor ilaclarla vitaminlerle
Maşallah gozunaydin ins sorunsuz tamalanacak.Kızlar kist in bebeğe zararı yokmuş ama 2 haftada bir takip edeceğiz dedi gerekirse alınacakmış kist karar bana kaldı öyle dedi bnde gebelik yeni olduğu için şuan öyle birsey düşünmüyorum smdilik bi rahatsızlığım yok ama olursa da doğumla birlikte alınır diye düşündüm hayırlısı artk
Benim ilk hamileliğimde sizin gibi kasıklarım çok ağrırdı kızım oldu kız bebek kasık ağrısı erkek bebek bel ağrısı yapar derler ama doğruluğu nedir bilmiyorumKızlar ben az geziniyorum dayanamıyorum sağ kasığımda bir ağırlık yapıyor hemen dinlenme moduna geçiyorum. Bu kız mu olacak diyorum nazlı cok. Sizler nasılsınız?
Benim doktorum bu hafta şehir dışındaymis henüz kontrole gidemedim ama folikasit ve demir ilacına başladım. Demir ilaçları kabızlık yapar, hamilelik de zaten kabızlık çok olur birde demir ilacı kullanımı kabızlığı artırır aman dikkat.Demir ilacina baslayan var mi kizlar? Doktorum demir depolarini dolduralim dedi bugün başladım, günde iki progestan fitil var, folikasit var bide oksapar verdi. Gün içinde dolu dolu geçiyor ilaclarla vitaminlerle
Benimde hem kasık ağrılarım var, hemde bel ağrılarım var ne ararsan var bende, doktora daha gidemedim ne durumdayım bilemiyorum sizlerden güzel haberleri aldıkça bana bile heyecan geliyor.Benim ilk hamileliğimde sizin gibi kasıklarım çok ağrırdı kızım oldu kız bebek kasık ağrısı erkek bebek bel ağrısı yapar derler ama doğruluğu nedir bilmiyorum
Böyle rivayetlerin doğruluğu olabiliyor inanırım ben. nasip ins sağlıklı hayırlı evlat olsun da hepimizin.Benim ilk hamileliğimde sizin gibi kasıklarım çok ağrırdı kızım oldu kız bebek kasık ağrısı erkek bebek bel ağrısı yapar derler ama doğruluğu nedir bilmiyorum
hadi hayırlısı canımmBirazdan tahlil sonuçları için gideceğim kızlar dua edin biraz da korkuyorum galiba ya
olabilir canım belki deyaaa öyle mi her doktor farklı şey söylüyor belki de riskli gebeliklerde önermiyorlardır.
Zaten kabizliktan muzdaribim, üstüne biber ekecek desene. Kefir ağzıma surmezdim el mahkum iciyorum napayim, kayisili activa yiyorum bide bol su. Bakalım sonumuz ne olacakBenim doktorum bu hafta şehir dışındaymis henüz kontrole gidemedim ama folikasit ve demir ilacına başladım. Demir ilaçları kabızlık yapar, hamilelik de zaten kabızlık çok olur birde demir ilacı kullanımı kabızlığı artırır aman dikkat.
Benimde öyle kuzum, kasıklarım agriyor bel agrisi yasamadim daha. En başından beri kiz hissediyorum, cin takvimi de kiz diyor ama bakalim nasip. Kız olursa asla şaşırmamKızlar ben az geziniyorum dayanamıyorum sağ kasığımda bir ağırlık yapıyor hemen dinlenme moduna geçiyorum. Bu kız mu olacak diyorum nazlı cok. Sizler nasılsınız?
Hangisi demir ilacı?Demir ilacina baslayan var mi kizlar? Doktorum demir depolarini dolduralim dedi bugün başladım, günde iki progestan fitil var, folikasit var bide oksapar verdi. Gün içinde dolu dolu geçiyor ilaclarla vitaminlerle
Öncelikle hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinMerhaba, öncelikle Rabbim herkese Sağlıklı hamişlikler geçirmeyi nasip etsin. Dün hamile olduğumu öğrendim:) Sanıyorum ki 5 haftalığımBthcg 10.782 çıktı. Pazartesiye kadar doktora gitmeyeceğiz ama birsürü vesvese düşünüyor insan dış gebelik olur mu vs diye. Süreci nasıl oluyor, 2 günde 1 kan vermek gerekiyor mu? Bu arada sürekli açım Hiçbir şekilde doymuyorum. Siz neler yaşıyorsunuz?:)
Benimde çin takvimi erkek gösteriyor rüyalarımda hep erkek görüyorum ama eşimin babasıda hep kız olcak diyor ben hep bir abisi olsun istiyorum ikinci bebişin bakalım artık herşeyin hayırlısı olsun sağlıkla gelsin tek dileğim oBenimde öyle kuzum, kasıklarım agriyor bel agrisi yasamadim daha. En başından beri kiz hissediyorum, cin takvimi de kiz diyor ama bakalim nasip. Kız olursa asla şaşırmam
Öncelikle hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinvalla doymayan bi tek ben varım sanıyordum sende de varmış aynı şey doktora gitsen de ikinci kanı ver deyip bir hafta erteliyor kontrol sürecini.. sen ikinci kanı da verip artışı takip et sonra randevunu alırsın
Insallah canm ınsallahMaşallah gozunaydin ins sorunsuz tamalanacak.