2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192

Sakın bebegımı besleyemıyorum dıye dusunme canım ilk aylar senın yedıgın onemlı degıl bı arkadasım 15 kılo verdı bnulantıdan hastanede yatıyor ve ıkız hamıle sımdı turp gıbı... Benımde ısteyerek yedıgım tek sey eksi sarma lımon sıkıp yıyorum... Sabırdan baska caremız yok gececek ve bu seferde cok yıyıp sısecegız :)

Bnde 7cm vardi cnm biraz küçüldü dedi geçen gittiğimde ınsallah bu sefer iyice küçülmüştur içini ferah tut 5 cm altı tehlikesi yok dedi doktor

Aslında bana kalsa bende olmayacağım.
Kovidde olmadım şuana kadar ama işçilere zorunluluk geldi ya işyerimden baskı var.
Yoksa her hafta pcr testi istiyorlar.

Bu arada daha iyi misin?

Bulantıların ne alemde?

Aslında bana kalsa bende olmayacağım.
Kovidde olmadım şuana kadar ama işçilere zorunluluk geldi ya işyerimden baskı var.
Yoksa her hafta pcr testi istiyorlar.

Bu arada daha iyi misin?

Bulantıların ne alemde?
Ayy şükür canım serumdan snra 4.gun iste biraz biraz azaldi gibi serum iyi geldi galiba az yiyorum tam doymuyorum iste ama en azından kusma bulanti olmuyor sen nasılsın nasıl gidiyor

Ayy şükür canım serumdan snra 4.gun iste biraz biraz azaldi gibi serum iyi geldi galiba az yiyorum tam doymuyorum iste ama en azından kusma bulanti olmuyor sen nasılsın nasıl gidiyor

Çok sevindim canım benim bulantı zordur.
Ben iyiyim şükür devam ediyor her şey yolunda
Büyümesini iple çekiyorum :))

Çok sevindim canım benim bulantı zordur.
Ben iyiyim şükür devam ediyor her şey yolunda
Büyümesini iple çekiyorum :))
Aynen hayırlısıyla büyüsünler de eşim burda yok benim hergun soru yağmuruna tutuyor bugün kaç cm oldu bugün gelişimi ne hissediyormusun sesimi duysa tepki verecek mi cinsiyet ne zamn olacak ben gelinceye kadar ne kadar olur karnın buyur mu su günlerde sağlıkla hızlıca geçer insallah

Evet evet ilk aylar depolarimizdan beslenlesi icimi rahatlatiyor. Dolma yaparim da sarmaya cok useniyorum. Yoksa mideye iyi gelir limonlu eksi sarma. Ben de bizim koye ait bi yemek var ne hikmetse o aklima geldi ki annem yaptiginda asla yemezdim. Yogurtlu keşkek. Youtube dan yapilisini izleyip onu denedim biraz yedim midem rahatladi ekşi ekşi valla istahli gunlerimi istiyorum. Yiyeceklerden tiksinmedigim gunlerimi kilo alalim, vermesini de biliriz

Benm adet günü oyle bi agrim oldu ki yataktan çıkamadım canm o derece hatta hastalancam sandım test bile yapmamıştım snrasinda agri oldu diye kist falan sandım ama bebekmis şükür baksana teste çıkmış zaten hayırlısıyla yarın kanda da ogrenmis olursun

20.haftaya gelsek sonrası kolay diyorlar alışverişi falan derken daha hızlı geçer :))
Hiç bir şey de almadım daha çocuğumun çorabı bile yok
Erkekler işte benimki de öyle çok meraklı

20.haftaya gelsek sonrası kolay diyorlar alışverişi falan derken daha hızlı geçer :))
Hiç bir şey de almadım daha çocuğumun çorabı bile yok
Erkekler işte benimki de öyle çok meraklı
Bende almadım daha canm benm kv batıl inançları var ona kalsa doğuma 1 hafta kala alınacak falan ama ben eşimi bekliyorum gelince onunla gidip almak istiyorum o yuzden bide cinsiyet belli olsun örgüleri falan oyle yapacak annem

Kanda da öğrendim canım, aynen benim de adet sancısı gibi oldu, testi çok geç yaptım o yüzden. Ama arkadaşın da kasıkları batıyormuş benim de sadece kasıklarım ayağa kalkınca patlayacak gibi oluyor. O yüzden korktum

Ben hamileliğimi öğrenmeden bir hafta önce biontech 2.dozu olmuştum. Genel olarak doktorlar 3.aydan sonra öneriyor. Bende bilsem muhtemelen 3 ayı atlatmayı beklerdim.
Bence işyerine zorunluluk gelmesi iyi olmuş, en azından önlem alınıyor bu güzel, bizde maske takan bile yok maalesef

Evet çok saldı herkes önemsemiyorlar artık.
Ben hiç olmak istemiyorum ama mecbur kaldım artık olacağım :/

Kimseyi dinleme ama erken daha bizim için para olsun hemen olur onlar.
Sen ne hissediyorsun peki kız mı erkek mi

Bnde 7cm vardi cnm biraz küçüldü dedi geçen gittiğimde ınsallah bu sefer iyice küçülmüştur içini ferah tut 5 cm altı tehlikesi yok dedi doktor
Yaaa insAllah küçülmüştür cnmevet banada doktor dedi bir zararinolmaz senin sancin ağrın olur çok eğilip kalkma anı hareketler yapma dedi

kafama takıldı, çünkü aşı da olmak istiyorum. 12. haftamın dolmasını bekliyordum.

Sakin ol kötü düşünme ben surekli bebek yok kist dedim 7 cm kist oluştu bebekle birlikte lekelenme yaşadım surekli kusma bulanti oldu zayıfladım artk herseyin iyisini düşünmeye çalışıyorum herseye şükür diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…